kedar Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Ma w mieszkaniu internet od Multimedii. Szukam jakiegoś taniego routera, którym będę mógł puścić wifi na laptopa Jakieś propozycje? TP-Link TL-WR720N bez antenki (mam teraz) lub TP-Link TL-WR740N z antenką (szwagier ma) lub D-Link N150 (miałem pozyczony). Wszystkie bezproblemowo smigają z kablówką Vectry. Tanie, dobre i szybkie. Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Ma w mieszkaniu internet od Multimedii. Szukam jakiegoś taniego routera, którym będę mógł puścić wifi na laptopa Jakieś propozycje? TP-Link TL-WR720N bez antenki (mam teraz) lub TP-Link TL-WR740N z antenką (szwagier ma) lub D-Link N150 (miałem pozyczony). Wszystkie bezproblemowo smigają z kablówką Vectry. Tanie, dobre i szybkie. Polecam Jeden ze stabilniejszych i "udanych" modelów jeśli chodzi o D-Linka to DIR-615. Sam go używam pod 2 Laptopy + tel, jak na razie działa bez zastrzeżeń W media bodajże po 89 zł. Dodam że do każdego z routera wymagana jest porządna konfiguracja. http://proline.pl/?p=D-LINK+DIR-615 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin89 Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 tukolarz, dzięki . A jak ma się sprawa z Blue gelem na porysowanej feldze, identycznie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Jak dbac o dustera od zymola http://www.sklep.car-spa.pl/Na-zewnatrz ... -p249.html gdzie już troche kurzu nałapał? Radzicie coś czy nic z nim nie robic tylko porządnie wytrzepac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukolarz Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Marcin89, przy zwykłym myciu naprawdę ciężko jakąkolwiek chemią detailingową uszkodzić powierzchnię (nawet porysowaną)- wyjątkiem jest tu np. polerowana lub chromowana powierzchnia, bo akurat do takich powierzchni nie wolno używać zbyt mocnej chemii. Blue Gel to mocny, ale bezpieczny preparat. Pamiętaj tylko, że nie wolno takich środków zostawiać na długo (kilka minut działania, pędzelkowania i porządne spłukanie), myć bezpośrednio na Słońcu itp. Jak przy każdej czynności- BHP, zastosowanie się do instrukcji na etykiecie i wszystko będzie OK . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 13 Lutego 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Jak dbac o dustera od zymola http://www.sklep.car-spa.pl/Na-zewnatrz ... -p249.html gdzie już troche kurzu nałapał? Radzicie coś czy nic z nim nie robic tylko porządnie wytrzepac ? Mozesz go oczyscic uzywajac kompresora, albo innej dmuchawy o wiekszej mocy, ktora wykurzy kurz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lu5asz Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Hej.Stawiam na trwalosc FK1000.Czy ten cleaner bedzie ok? http://mrcleaner.pl/duragloss-652-pre-c ... p1854.html p.s.czy przemywanie IPA jest wskazane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 lu5asz, cleaner będzie dobry, jeśli zależy Ci wyłącznie na trwałości, to możesz po nim wymyć IPĄ, wydłuży to troszeczkę żywotność FK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Jak dbac o dustera od zymola http://www.sklep.car-spa....zania-p249.html gdzie już troche kurzu nałapał? Radzicie coś czy nic z nim nie robic tylko porządnie wytrzepac ? wessij go do rury odkurzacza (nie puszczaj ) w odkurzaczu centralnym mam podobny duster w zestawie i jest nawet taka tuba zakładana na rurę do odsysania z niego kurzu http://www.odkurzaczexxl.pl/aukcje/foto ... kurzu4.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lu5asz Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 escimo dzięki Czy są na Ślasku organizowane szkoloenia auto detailingowe,chodi mi konkretnie o korekte lakieru,czy trzeba samemu sie nauczyc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebek96 Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 lu5asz Moim zdaniem jeśli są to są dosyć drogie. Może lepiej wziąć jakąś starą maske kupić pady, pasty i uczyć się samemu ? Na forum masz całą teorie, praktyke będziesz nabywać z czasem. Takie jest moje zdanie, a jeśli będziesz coś chciał czy coś Ci nie wyjdzie to tutaj Ci pomogą na 100%, pozdrawiam. Chyba, że chodzi Ci o uzyskanie jakiegoś dyplomu, wtedy to zupełnie inna sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Nielsen Nap Low Foam ew Nap Extra ile ml ma pełna nakrętka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik1 Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 maya, sprawdzilem, na miarce wyszlo, ze pelna nakretka NNLF ma 10-12 ml Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 krd, będziemy działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 13 Lutego 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 lu5asz, skontaktuj się z firmą Kurodetailing z Wieliczki - na pewno coś Ci zorganizują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin89 Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 tukolarz, jeszcze raz wielkie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 CAR CRAZY, bienek, snap - panowie, dzięki za pomoc w sprawie dźwigni tapicerskich. O to mi właśnie chodziło, dzięki jeszcze raz. Mam dodatkowe pytanie: czy materiał z którego jest to zrobione łatwo złamać, zniszczyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
89matthew89 Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Co proponujecie trochę mocniejszego od ValetPRO Yellow Poly Clay ? taki level up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 89matthew89, VP Blue lub BH Medium/Regular. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kama Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Devdill escimo kedar xMarcin95x Wielkie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Przez przypadek napisałem się troche(mały łyk do popicia tabletki) rozrobionego power bursta s788 (15gr na 1 litr wody), co powinno się zrobić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kita33 Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Dlaczego niektóre powiadomienia o odpowiedz w temacie są przysyłane jako spam a inne jako normalne maile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 kita33, nie ten watek " Pytania i prośby do administracji" pisz tam ... wszystko zależy też jak masz skonfigurowaną pocztę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienek Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 g.pajak, mi się nie udało tego złamać, a niekiedy używałem dosyć sporej siły Ogólnie bardzo wytrzymały ten materiał i plus taki, że nie rysuje tak jak metalowe odpowiedniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinek01 Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 BH surfex HD postał w bańce przez zimę w ogrzewanym garażu i zrobił się mocno mętny a na dnie takie ścinki jakby mydła - normalne to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi