KORDI Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2015 A to przypadkiem nie był "Pan Janek" ? Nie sprzedawał z synem takim ok 25lat? Kiedy ją kupiłes i jaki kolor bo możliwe że będe mógł Ci coś więcej o niej napisac
Franek Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2015 Kupiona Skoda Fabia nie w komisie ale u dziadka który był drobnym handlarzem wyszło po fakcie.Ogólnie nas przerobił bo huczało łożysko i powiedział że jedno z tyłu potem okazało się że 3 do wymiany i nie powiedział ze wskaźnik paliwa oszukuje i na dodatek to jeszcze było zwarcie na radiu ale to moja wina bo miernika nie wziąłem. Poważna sprawa. Przekecił Cię ten handlarz, nie ma co. Nie myślałeś żeby do tvn turbo napisać?
lukwawa Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2015 Nie ma co pozwalać na takie przekrety. Myśle, ze chłopaki z turbo kamery szybko zajęliby sie tym wałkiem.
Geno Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2015 Oj to na pewno, trzeba walczyć z cebulactwem wśród handlarzyn!
Swoop Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2015 Kupiona Skoda Fabia nie w komisie ale u dziadka który był drobnym handlarzem wyszło po fakcie.Ogólnie nas przerobił bo huczało łożysko i powiedział że jedno z tyłu potem okazało się że 3 do wymiany i nie powiedział ze wskaźnik paliwa oszukuje i na dodatek to jeszcze było zwarcie na radiu ale to moja wina bo miernika nie wziąłem. lol
biznes365 Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2015 A to przypadkiem nie był "Pan Janek" ? Nie sprzedawał z synem takim ok 25lat? Kiedy ją kupiłes i jaki kolor bo możliwe że będe mógł Ci coś więcej o niej napisac Facet miał na imię Stanisław i mieszka w Chmielniku na ul.Kieleckiej Fabia 1 Kombi kolor zielona butelka.W sierpniu kupiona. Co do TVN Turbo to tam mają ciekawsze przypadki i nawet mi przez głowę nie przeszło.
KORDI Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2015 Fabianka była juz na PL blachach czy plastikach holenderskich? Jesli Cie to pocieszy to on i tak w miare pewniejszymi autami handluje. Po za tym fabke pewnie sam ciagnął bo inne auta odkupuje jak z tego komisu co w nim robiłem, mają dostawę. Zresztą jak właściciele i kierowcy przyjeżdżają lawetami w środę to połowa chmielnika sie zjeżdża bo tam każdy tym handluje
biznes365 Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2015 KORDIAuto od gościa z domu brałem.Auto krajowe od nowości.Zarejestrowane na niego on kupił w grudniu a od maja sprzedawał i nie mógł.Mówił niby go z pracy zwolnili i na dojazdy mu nie potrzebne bo na rentę poszedł.Wolno ssące SDI wiec będzie chodził.Najważniejsze dla mnie że blacharsko jest zdrowe.Dziewczyna robi ok 2 tys km/rocznie.Wiec prędzej rdza go zje.
Jaca_Jajcarz Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2015 Ostatnio pojeździłem trochę po komisach i potwierdzam: wszędzie to samo. Oczywiście są na pewno komisy/handlarze powiedzmy bardziej uczciwi niż inni, ale to rzadkość i ja takiego nie spotkałem. Z opowiadań słyszałem, że istnieją, ale ktoś takiego zna osobiście ? Chętnie skorzystam
woof Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2015 nie dam - współpracujemy i nie będę reklamy im robił. w każdym razie jak ktoś kiedyś będzie szukał auta w Białymstoku to pomogę. mało tego w zeszłym roku sprzedał ponad 400 aut ;-)
Pan Miyagi Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2015 Co to jest zabezpieczenie tapicerki skórzanej oparte na ceramicznej nanotechnologii? Ceramika na skórze???
proximo Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2015 NANOSHINE CERAMIC PRO for LEATHER Cermamic Pro Leather dzięki swojej unikalnej strukturze tworzy na tapicerce skórzanej powłokę na podstawie nanocząsteczkowej sieci ceramicznej. Zabezpieczona w ten sposób skora pozostaje czysta przez znacznie dłuższy czas, a jego czyszczenie jest o wiele prostsze i szybsze. Ceramic Pro Leather to przezroczysta ciecz, która nie wpływa na kolor tapicerki. Produkt pozwala skórze naturalnie oddychać, chroni również przed promieniami UV oraz cieczami, dzięki wytworzonej powłoce hydrofobowej.
Pan Miyagi Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2015 człowiek się uczy całe życie dzięki!
Artih Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2015 Takie trochę zaprzeczanie jednemu drugim w tym opisie. Zdaje się, że ktoś z Colourlock'a już się wypowiadał na temat "powłok na skórę", że oddychać to one skórze nie dają - a to je podobno dyskwalifikuje. Niech jednak każdy zainteresowany dowiaduje się na swoją rękę i potwierdza to u źródła. Na logikę to chyba bardzo możliwe.
zmstr Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2015 Na forum astry natomiast takie kwiatki się trafiają
faraon3021 Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2015 Pewnie ma BSD Sonaxa. Po nim faktycznie inaczej sie patrzy na trwalosc woskow.
marszo Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2015 Na forum astry natomiast takie kwiatki się trafiają Ostra dyskusja się tam wywiązała
Administrator AreK Opublikowano 16 Maja 2015 Administrator Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2015 Forum Leona. -powiedz mi, czym wyczyściłeś pozosałości po kleju na klapie? nie zostały ślady po literkach? -pasta g3 + rozpuszczalniku troszke i jest blysk -Ja u siebie odcinałem nożem do tapet, a resztki kleju potraktowałem chusteczkami nawilżanymi do pielęgnacji kuchni i łazienki z Biedronki Zero śladów Efekt ten sam co u Was - krytyka (...) -Panowie, troszkę odwagi. Nie ma żadnej rysy od nożyka, emblematy całe (mogę odsprzedać ) i śladu po kleju nie ma. A pomoc córeczki przy usuwaniu kleju "bezcenna" Efekt ten sam co u Was - czyli czysta klapa - a koszta zerowe. Chusteczki leżały w łazience, a nożyk w piwnicy. A ile te Wasze żyłki i pasty kosztowały?
lukatoni190 Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2015 kurde szkoda że nie mam zdj auta które wczoraj spotkałem... idealnie do dyskusji o "tempo" by się nadały. Lampy w nim wyglądały jak by je ktoś papierem na sucho "setką" przeleciał. Pytam gościa co się z nimi stało mówi, że robił je pastą tempo bo były w gorszym stanie... Były dosłownie białe...
manio49 Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2015 Heh pomyśleć że na to forum trafiłem jak spaprałem lampy w lagunie robiąc je pastą tempo na krążku filcowym na wiertarce
boss777 Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2015 Też jestem na astra zalogowany i kabaret był z tym woskiem
Rekomendowane odpowiedzi