kepa416 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Butelka zbiornik do pianownicy PA? http://sklep.techkar.pl/ najszybciej chyba pomogą Chyba ok ale u nich w opisie butelki: Uwaga! Zbiornik nie pasuje do pianownic P.A. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiran Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Szukam maszyny kraussa s15. Wszędzie braki towaru nie wiem czy tak mało popularna ale ciężko ją dostać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarDetail Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Braki u Importera od jakiegoś czasu. Ale może ktoś gdzieś jeszcze ma coś na magazynie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Przeszukałem już kilka sklepów i u każdego są braki, interesuje mnie Auto Finesse Citrus Power w litrowym opakowaniu, najlepiej ok. 2 sztuk ;). Znajdzie się u kogoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eidos71 Opublikowano 5 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Panowie i Panie - potrzebuję pomocy. Gdzie można zakupić klucz do mocowania talerza oporowego rotacji Lare Lite LR10-125 ? Klucz "dostał nóg"... Ewentualnie czym zastąpić oryginalny klucz ? Żaden z posiadanych przeze mnie kluczy nie pasuje - są za grube... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 5 Grudnia 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 @Eidos71, a w niej nie ma takiej opcji gdzie przy naciśnięciu przycisku blokuje się ruchy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 5 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Jak klucz jest za gruby , to bierzesz szlifierkę i jazda Ori klucze to najczęściej blaszka 2mm wycięta w kształt klucza . PS: jeśli masz jakiś fajny komplet kluczy i szkoda Ci tego jednego , to kupujesz jakiś zwykły za kilka zeta i serwujesz mu kurację odchudzającą. 5 minut temu, krd napisał: przy naciśnięciu przycisku Na szybko w google i chyba widać czarny guzik który blokuje zębatki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eidos71 Opublikowano 5 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 @krd i @powalla - dzięki za pomoc. Jutro sprawdzę ten przycisk, a oprócz tego - tak, jak radzi @powalla - odchudzę klucz. A może wiecie, jaki jest rozmiar tego oryginalnego klucza...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Posejdon Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Szukam do przetestowania aplikatora na palce dodo juice supernatural.Ma ktoś takie cudo na stanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Nie wiem czy ktoś w PL ma akurat te z serii Supernatural, ale jest alternatywa np. D-Wash Finger Applicator Pad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Posejdon Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 3 minuty temu, ShiningCar napisał: Nie wiem czy ktoś w PL ma akurat te z serii Supernatural, ale jest alternatywa np. D-Wash Finger Applicator Pad. Właśnie nie mogłem namierzyć tego konkretnego,aczkolwiek nie jest potrzebny na już.Będzie u Was może w przyszłości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Ciężko powiedzieć, ale kiedyś miałem go w ręce i pianka była podobnie jak tutaj (D-Wash) miękka i elastyczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Posejdon Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 5 minut temu, ShiningCar napisał: Ciężko powiedzieć, ale kiedyś miałem go w ręce i pianka była podobnie jak tutaj (D-Wash) miękka i elastyczna. W takim razie nie ma co kombinować i zakupić u Was D-Washa tym bardziej że nie są to horrendalne pieniądze Dzięki!Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lybex Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 W którymś sklepie widziałem darmową wysyłkę z racji długiego weekendu. Kojarzy ktoś coś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Posejdon Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 @Lybex ten sklep to DNA Detailing Shop partner naszego forum.Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ci0r Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 U kogo dostanę krążki ścierne Kovaxa (P2000, P2500, P3000) na koreczek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chin-su Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 gdzie w Lublinie kupować GYEON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 8 Stycznia 2018 Partner forum Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 @S3ci0r : http://showcarshine.pl/65_kovax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ci0r Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 @CAR CRAZY dzięki, ale zapomniałem dodać że chodzi mi o krążki na rzep a nie na klej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost Opublikowano 11 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Dwa szybkie pytania. 1. Pady polerskie NAT 125 jaką mają średnicę rzepu? (Korzystam obecnie ze 135 i 150 i oba mają 125mm rzep) Nie mogę namierzyć w żadnym sklepie natów 125. 2. Jakiś producent robi pady polerskie (średnie i miękkie) na 100mm rzep? Tylko flexipads widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRON.pl Opublikowano 11 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 1. @ghost NAT nie ma padów 125mm, są 135 i 150mm z rzepem 125mm . Trudność przykantowaniem padem i talerzem o tym samym rozmiarze była by bardzo mała zawsze producenci zostawiają mały bufor. 2. Co do padów z Flexipadsa 100mm to są to stożki i rzep mają 80mm https://bestseller.pl/manufacturer/nat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost Opublikowano 11 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 1 godzinę temu, Bestseller.pl napisał: 1. @ghost NAT nie ma padów 125mm, są 135 i 150mm z rzepem 125mm . Trudność przykantowaniem padem i talerzem o tym samym rozmiarze była by bardzo mała zawsze producenci zostawiają mały bufor. 2. Co do padów z Flexipadsa 100mm to są to stożki i rzep mają 80mm https://bestseller.pl/manufacturer/nat Dzięki za szybką odpowiedź, jak widać strony producentów potrafią być mylące, bo w katalogu NAT jest informacja o rozmiarze 125 http://polerskie.com/upload/catalog/NAT_Catalog_2016.pdf Dzięki Wam już wiem dlaczego nie znalazłem nigdzie tych mitycznych 125 (Dlatego obstawiałem, że jeżeli są w katalogu 125 to na rzep 100) Chodziło mi o tego flexi, http://www.flexipads.pl/produkt/288/gabki-polerskie-100-x-25mm-gabka-polerska-pomaranczowa-twarda-rzep--44410--flexipads i podają do tego talerz model 17001 czyli też 100mm, więc tu jest ryzyko przykrawędziowania talerzem bez osłony. Z wypowiedzi wnioskuję, że prawie żaden producent nie robi padów na rzepy 100mm. No nic, to zostanę przy 135 i 150 nata. Dziękuję jeszcze raz i w kontakcie do następnych zakupów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRON.pl Opublikowano 11 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 @ghost Myślałem że mowa o gąbce : https://bestseller.pl/flexipads-100mm-gabka-polerska-czarna.html ale jak widać Flexipads ma bardzo szeroki asortyment Co do Nata rzeczywiście są w katalogu, nie ma ich jednak w cenniku - sprawdziłem przed chwilą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost Opublikowano 11 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Godzinę temu, Bestseller.pl napisał: Co do Nata rzeczywiście są w katalogu, nie ma ich jednak w cenniku - sprawdziłem przed chwilą Dlatego uwielbiam Twój sklep, wszystko rzetelnie sprawdzone, profesjonalne podejście, zawsze jak trzeba. Dzięki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Gdzie dostanę aplikatora do powłok coś jak te gtechniq tylko w jakiejś sensownej cenie? Potrzebne do powłok na felgi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi