Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam maszyny kraussa s15. Wszędzie braki towaru nie wiem czy tak mało popularna ale ciężko ją dostać.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Przeszukałem już kilka sklepów i u każdego są braki, interesuje mnie Auto Finesse Citrus Power w litrowym opakowaniu, najlepiej ok. 2 sztuk ;). Znajdzie się u kogoś? 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie i Panie - potrzebuję pomocy. Gdzie można zakupić klucz do mocowania talerza oporowego rotacji Lare Lite LR10-125 ? Klucz "dostał nóg"... Ewentualnie czym zastąpić oryginalny klucz ? Żaden z posiadanych przeze mnie kluczy nie pasuje - są za grube...

• Moderator
Opublikowano

@Eidos71, a w niej nie ma takiej opcji gdzie przy naciśnięciu przycisku blokuje się ruchy?

Opublikowano

Jak klucz jest za gruby , to bierzesz szlifierkę i  jazda ;) 

Ori klucze to najczęściej blaszka 2mm wycięta w kształt klucza .

PS: jeśli masz jakiś fajny komplet kluczy i szkoda Ci tego jednego , to kupujesz jakiś zwykły za kilka zeta i serwujesz mu kurację odchudzającą. 

5 minut temu, krd napisał:

przy naciśnięciu przycisku

Na szybko w google i chyba widać czarny guzik który blokuje zębatki.

Opublikowano

@krd i @powalla - dzięki za pomoc. Jutro sprawdzę ten przycisk, a oprócz tego - tak, jak radzi @powalla - odchudzę klucz. A może wiecie, jaki jest rozmiar tego oryginalnego klucza...?

Opublikowano

Szukam do przetestowania aplikatora na palce dodo juice supernatural.Ma ktoś takie cudo na stanie?:)

Opublikowano
3 minuty temu, ShiningCar napisał:

Nie wiem czy ktoś w PL ma akurat te z serii Supernatural, ale jest alternatywa np. D-Wash Finger Applicator Pad.

Właśnie nie mogłem namierzyć tego konkretnego,aczkolwiek nie jest potrzebny na już.Będzie u Was może w przyszłości?

Opublikowano
5 minut temu, ShiningCar napisał:

Ciężko powiedzieć, ale kiedyś miałem go w ręce i pianka była podobnie jak tutaj (D-Wash) miękka i elastyczna.

W takim razie nie ma co kombinować i zakupić u Was D-Washa tym bardziej że nie są to horrendalne pieniądze ;)Dzięki!Pozdrawiam!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dwa szybkie pytania.

1. Pady polerskie NAT 125 jaką mają średnicę rzepu? (Korzystam obecnie ze 135 i 150 i oba mają 125mm rzep)

Nie mogę namierzyć w żadnym sklepie natów 125.

2. Jakiś producent robi pady polerskie (średnie i miękkie) na 100mm rzep? Tylko flexipads widziałem.

Opublikowano
1 godzinę temu, Bestseller.pl napisał:

1. @ghost NAT nie ma padów 125mm, są 135 i 150mm z rzepem 125mm . Trudność przykantowaniem padem i talerzem o tym samym rozmiarze była by bardzo mała :happy: zawsze producenci zostawiają mały bufor.

2. Co do padów z Flexipadsa 100mm to są to stożki i rzep mają 80mm :biggrin:

https://bestseller.pl/manufacturer/nat

Dzięki za szybką odpowiedź, jak widać strony producentów potrafią być mylące, bo w katalogu NAT jest informacja o rozmiarze 125

http://polerskie.com/upload/catalog/NAT_Catalog_2016.pdf

Dzięki Wam już wiem dlaczego nie znalazłem nigdzie tych mitycznych 125 :)

(Dlatego obstawiałem, że jeżeli są w katalogu 125 to na rzep 100)

Chodziło mi o tego flexi, 

http://www.flexipads.pl/produkt/288/gabki-polerskie-100-x-25mm-gabka-polerska-pomaranczowa-twarda-rzep--44410--flexipads

i podają do tego talerz model 17001 czyli też 100mm, więc tu jest ryzyko przykrawędziowania talerzem bez osłony.

Z wypowiedzi wnioskuję, że prawie żaden producent nie robi padów na rzepy 100mm.

No nic, to zostanę przy 135 i 150 nata. Dziękuję jeszcze raz i w kontakcie do następnych zakupów ;) 

• Lubię to 1
Opublikowano
Godzinę temu, Bestseller.pl napisał:

Co do Nata rzeczywiście są w katalogu, nie ma ich jednak w cenniku - sprawdziłem przed chwilą :wink:

Dlatego uwielbiam Twój sklep, wszystko rzetelnie sprawdzone, profesjonalne podejście, zawsze jak trzeba. Dzięki :)

• Lubię to 1
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Gdzie dostanę aplikatora do powłok coś jak te gtechniq tylko w jakiejś sensownej cenie? Potrzebne do powłok na felgi

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.