Fredi88 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2017 702513 Tygodniowy po dzisiejszym deszczu. Nie mam porównania żeby stwierdzić czy powinno być lepiej ale radocha jest Ale nie napisałeś, co siedzi na lakierze... Szczerze mówiąc... Niektóre QD po tygodniu lepiej kropelkują
KrecikTurbo Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Ale nie napisałeś, co siedzi na lakierze... Szczerze mówiąc... Niektóre QD po tygodniu lepiej kropelkują Faktycznie, wziąłem tester dodo juice diamond white na próbę. Z pewnością za dobrze go nie nałożyłem bo pierwszy raz i miał starczyć na 3-4 auta, a mi zostało góra na pół, ale nie ma tragedii chyba
gret Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Przygotowałeś jakoś lakier przed położeniem tego dodo? Ja tu w sumie nie widzę w ogóle kropelek.
therioon Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Tygodniowy po dzisiejszym deszczu. Nie mam porównania żeby stwierdzić czy powinno być lepiej ale radocha jest Słabo to wygląda niestety
Padawan Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2017 QD i QD wyglądają lepiej, wszystko zależy od przygotowania powierzchni, tutaj chyba nie poszło do końca
KrecikTurbo Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Pokażcie któreś na forum co wyglądają dobrze bo się nacieszyłem a tu mi piszą, że kropelek nie widać Przeglądam temat i widzę takie same albo gorsze, chyba że chodzi o dużą ilość takich miniaturowych kropelek? Mycie i cleaner też od dodo, czytałem na forum i ludzie często go brali więc chyba muszę lepiej machać mikrofibrami następnym razem
Fredi88 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Na str 208 masz niezle kropelki m.in. Azi Takata, emem89 czy Gesiu_15. Twoje nie maja ksztaltu. Wygladaja jak zwykle krople na szybie kropelki powinny byc ksztaltne, okragle, lekko jakby podciete od dolu. Przy swobodnym polaniu wezem powinny sie pogrupowac i wszystko powinno razem splynac tak ze auto jest praktycznie suche. Tak jak mowie u mnie po qd wyglada to lepiej.
gret Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Chodzi o kształt. U Ciebie te "kropelki" są rozjechane, powyciągane, spłaszczone.
KrecikTurbo Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Już rozumiem, w ogóle o tym nie pomyślałem. Dzięki panowie, spróbuję za jakiś czas jeszcze raz.
Fredi88 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2017 [ref=#ff3366]KrecikTurbo[/ref], pooglądaj filmiki na YT jak woskować auto. To jest naprawdę cieniutka warstwa Wosków DJ nie miałem, choć uchodzą za niezbyt trwałe... ale żeby po tygodniu zjechał to raczej nie ma opcji Nie myłeś w między czasie jakąś mocną chemią? Proszkiem na bezdotyku? Albo za mocne stężenie szamponu przy myciu ręcznym?
KrecikTurbo Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2017 [ref]Fredi88[/ref], byłem na bezdotyku po trasie ale właśnie z uwagi na to tylko zderzak "myłem" a resztę opłukałem. Mam zdjęcie (drugi błotnik) przed niżej po malutkim deszczu ale chyba też szału nie ma. Z tym szamponem też zwrócę uwagę bo na oko dawałem
Gesiu_15 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Dzisiejsze płukanie BSD widać że ma się dobrze Ostatnio po myciu zaaplikowałem QD1
xdaavi Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Dodo juice purple haze Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka
Michał126 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Moim zdaniem to największa nagroda za wysiłek związany z przygotowaniem karoserii pod wosk i jego położeniem. W roli głównej Collinite 845 Insulator Wax położony 2,5 tygodnia temu. Kropelki po pierwszym myciu ręcznym.
rapmen93 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Półtoratygodniowy Soft99 Fusso Coat. Można powiedzieć, że jestem zadowolony
lukeu Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2017 SRP+2x FK1000p. Wosk po dwóch dniach jazdy w deszczu
pacholekck Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zdjęcie robione około pół roku temu. Moje pierwsze spotkanie z prawdziwym myciem, dekontaminacją, glinką, polerką i woskiem.
druhh Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2017 3,5 tygodniowy Meguiars Blac Wax
Grzechu23 Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2017 Dodo Juice - Blue Velvet 2 dni po woskowaniu
Rekomendowane odpowiedzi