KHOT Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2015 I na takiej osłonie się chyba skończy. Na szczęście o słupki się nie mam co bać bo drzwi zachodzą na przednie słupki aż do szyby, co najwyżej o porysowanie samej szyby, aczkolwiek to i tak lepiej niż skrobanie.
daniel87 Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2015 Używałem K2, dno totalne, mazał się strasznie, Sonax też nie do końca czasami dawał rade, także wracam z powrotem do 1Z. Na szybę polecam czarną agrowłóknine ze sklepu ogrodniczego. Fajna bo jest przede wszystkim cienka.
piepia Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2015 Widzialem dzis Adixol od Organiki w Castoramie. Cale palety tego stoja wiec jak ktos by potrzebowal to mozna kupic wiecej
JacekZKL Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2015 K2 alaska używam dlatego że kupiłem 5 sztuk po zimie w kauflandzie w promocji za 3 plny. Dziś był mrozek i użyłem i oblodzenie zeszło. Zapach ma potworny. Przy większych mrozach nie odmraża. A dziś kupiłem w lidlu ten power shine. Zapach przyjemny. Jak dziala sprawdzę jutro.
kita33 Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2015 Widzialem dzis Adixol od Organiki w Castoramie Cena ta sama co motul vision 15zł z tym że pojemność mniejsza bo 4L. Posiadam motul i chciałem go kupić ale zastanawiam się czy nie kupić na próbę tego Adixola. Jak z domywaniem i zamarzaniem na zmarzniętej szybie o poranku?
Chat Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2015 To nowa formuła zastępująca Supreme, pachnie super. Jak na razie domywa i nie zamarza przy - 2
wiggly Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2015 Alaskę miałem w zeszłym roku i sprawdzała się słabo. Coś lepszego może? Zeszłej zimy testowałem odmrażacz Sonaxa, AG, 1Z i K2. Najskuteczniejszy okazał się 1Z, potem AG. Sonax i K2 mniej więcej podobnie. Zostałem przy K2 z racji wielkości butelki (0,75l) i ceny (ok. 11 zł). Czasem trzeba więcej psiknąć ale i tak wychodzi najbardziej ekonomiczne. Na szybie zdarza się, że się marze, ale dobry płyn i wycieraczki sprawiają, że nie jest to jakoś szczególnie uciążliwe.
ktm950 Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2015 Chat, gdzie kupiłeś adixol? Widziałem, że jest dostepny w Castoramie.
kita33 Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2015 dostępny i kosztuje 14.98zł
Yoda Master Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2015 Ostatnio kupiłem koncentrat FORCH. Na tę chwilę nie miałem możliwości sprawdzenia działania. Zapach chemiczny. Jednak nie jest to dla mnie priorytetem. Ma nie zamarzać, nie mazać i działać.
piter30 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2015 Używam odmrażacza i płynu do 1Z cena jest OK nie rusza także niewidzialnej wycieraczki gyeona
huberts. Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2015 Podbijam pytanie w sprawie Motula Vison Classic, ktoś sprawdzał jak współpracuje z NW? Z tego co widzę po względnie nowej karcie charakterystyki (07.2015), nie zawiera metanolu jak wcześniej pisano a etanol, i to w ilości dużo większej niż 3%. https://www.motul.com/pl/pl/products/oi ... on-classic Wskazywałoby to na zmianę składu na taki, jaki występuje w większości płynów czyli etanol 25-50% i magiczne dodatki producenta. Ciekawe jak skuteczność, szkoda, że wcześniej nie testowałem starej wersji, byłoby ciekawe porównanie parametrów - zapach, domywanie, zamarzanie itp.
KapselK Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2015 Adixol kupiłem dzisiaj na Generonie za 13,99zł. Jakby ktoś szukał...
W1Michal Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2015 ja polece jak zawsze Aure z biedronki, biorąc pod uwage cene, jakość, zapach to ciezko znalezc cos lepszego
wooke Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2015 Jak kolega wyżej już kilka razy polecałem. A najlepiej zrobić zapas wiosną jak będzie po 3,99.
pawelpp Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2015 Ja przez to wasze polecanie, będąc w Castoramie kupiłem Adixola choć mam jeszcze nieotwartego Sonaxa Ale...się nie zmarnuje się jak by to powiedział Kononowicz
pawelus668 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2015 ja polece jak zawsze Aure z biedronki, biorąc pod uwage cene, jakość, zapach to ciezko znalezc cos lepszego W Biedronce nadal sprzedaja na 2 firmy ? U mnie w mieście zjechałem wszystkie biedronki i nie ma nigdzie od Organiki, nawet w tamtym sezonie
wooke Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2015 pawelus668, u mnie w trzech biedrach zimowy z organiki, ale już letni był z tej drugiej firmy.
W1Michal Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2015 nie wiem jak jest teraz, ja zimowy kupwoałem w marcu 2 bańki to mi do tej pory starczyło jaka firma teraz to robi musze sprawdzić
Muti Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2015 Ja we wszystkich jakich widziałem była organika.
W1Michal Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2015 z tego co czytam to płyn robiony przez firme chemipack jest tragiczny, zostawia ślady na lakierze trudne do usunięcia, rozmazuje sie. Organika była ok
CrisAGC Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2015 Adixol A-21 produkowany przez Organike. Ktoś próbował? Jakość taka sama jak tego płynu z Biedronki, gorsza, lepsza?
cannonn Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2015 Ja jeszcze ani razu nie trafiłem na organikę
W1Michal Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2015 a ja ani razu na chemipack, u mnie w mojej małej mieścinie zawsze była organika, ale dawno nie patrzyłem nie wiem czy są jeszcze
SZyBA Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2015 PoPis ktoś słyszał o takim płynie?
Rekomendowane odpowiedzi