Radziu Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2014 no zapach też jakby był dobry to można brać ale jaki?
krakow_kult Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2014 Autoland psik psik, to chyba najlepszy płyn, który używałem.Ten sonax co był w promocji w tesco ostatnio, to śmierdzi okropnie. Też się bardzo zdziwiłem tym gotowym sonaxem z tesco... Kiepski zapach. Ale koncentrat sonaxa w butelkach 1L pachnie ładnie.
Mrt09 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2014 Sonax zapach słaby, ogólnie bardzo podobny do zimowego płynu z Lidla. Jak na razie czyści bardzo dobrze i nie pozostawia żadnych zacieków ani plam więc ogólnie na +. Widziałem, że po promocji jest dalej dostępny w sprzedaży i powrócił do ceny 29,99 więc raczej nie była to wysprzedaż. Uwaga na płyn Aura z Biedronki, wersja produkowana przez Chemipack pozostawia ślady i wżery na lakierze oraz smugi na szybach, kupować tylko wyprodukowane przez Organike.
manio49 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2014 kupować tylko wyprodukowane przez Organike. Mam i póki co polecam
Chat Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2014 Manio, dobrze gada. Też używam od 3 lat i jest .
grzes12 Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2015 Nowy sezon sie zaczyna. Co aktualnie używacie?
Crockett84 Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2015 Motul Vision Classic (ten Aura z biedry też jest ok, ale tak jak pisali poprzednicy tylko robiony przez Organikę - więc trzeba patrzeć na producenta).
wooke Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2015 Niedawno zalałem biodronkowy jak w tamtym roku. W tym trochę przycebuliłem i przed latem na promocji kupiłem zimowy po 3,99
Chat Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2015 Nowy adixol A-21 od organiki, który zastąpił Supreme. Po ponad 2 miesiecznym polowaniu kupiłem 8 sztuk. Jeszcze lepszy niż supreme i świetnie pachnie.
adek1983 Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2015 1z Einszett Anti Frost zimowy płyn do spryskiwaczy -90 stopni 1L pierwszy raz używam i jestem zadowolony. Zobaczymy jak będzie przy większych mrozach. Domywanie i zapach ok.
kaperecz Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2015 Kolejny rok z Motul Vision Classic .
Weso Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2015 Motul Vison Classic:) po rozmowie z ludźmi z branży. W szczecinie był przetarg dl ajakiejś firmy na płyny do spryskiwaczy. Firma ta postanowiła zrobić testy zamarzania. Tylko Motul spełnił oczekiwane warunki i zamarzał w temperaturze jaką deklaruje producent. Reszta już przy -5 potrafiła zamarzać
Moderator krd Opublikowano 23 Listopada 2015 Moderator Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2015 1z Einszett Anti Frost zimowy płyn do spryskiwaczy -90 stopni 1L pierwszy raz używam i jestem zadowolony. Zobaczymy jak będzie przy większych mrozach. Domywanie i zapach ok. U mnie w dwóch samochodach z dwiema różnymi NW mazał się na potęgę. Znacznie lepiej działa koncentrat płynu od Sonaxa.
daniel87 Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2015 Właśnie zamówiłem dla odskoczni od Sonaxa litr 1z na próbę...NW na przedniej nie mam, także mam nadzieję że będzie OK.
adek1983 Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2015 1z Einszett Anti Frost zimowy płyn do spryskiwaczy -90 stopni 1L pierwszy raz używam i jestem zadowolony. Zobaczymy jak będzie przy większych mrozach. Domywanie i zapach ok. U mnie w dwóch samochodach z dwiema różnymi NW mazał się na potęgę. Znacznie lepiej działa koncentrat płynu od Sonaxa. Mam u siebie Rain-X i nie zauważyłem mazania, osłabienia NW.
grzes12 Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2015 A motul vision Classic nie osłabi NW?
Kondzior Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2015 Sonax Xtreme kolejny rok. Chociaż jak się skończy wypróbuję wymienionego wyżej Motula.
hubikas Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2015 Stosowałam Sonax Xtreme, ale od dwóch lat mam koncentrat od AngelWax Clarity, kupiłem kiedyś po sezonie w dobrej cenie, doskonale sprawdza się latem jak i zimą, nie widzę też aby oslabial NW, plus za neutralny zapach.
KHOT Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2015 Jaki odmrażacz do szyb polecacie? Płynu używam 1Z Einszett, ale na zamrożone rano szyby to za mało. Szyba wstawiona wczoraj nowa, więc chcę uniknąć skrobania, a auto stoi non-stop na zewnątrz, więc potrzeba mi czegoś mocnego, dobrego, a jednocześnie co mnie nie zrujnuje finansowo przy codzienny używaniu.
Lex Luthor Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2015 Ostatnio kupiłem K2 Alaska, bo kilka osób tutaj napisało pochlebne recenzje i daje radę! Na pewno lepiej niż płyn od Nigrina. I do tego pachnie jak Vibovit
KHOT Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2015 Alaskę miałem w zeszłym roku i sprawdzała się słabo. Coś lepszego może?
pawelpp Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2015 KHOT, na przednią szybę polecam osłonę https://www.google.pl/search?q=oslona+n ... 44&bih=634 Co do odmrażacza pamiętaj, że powinien być przechowywany w ciepłej temp a nie np. w samochodzie na noc. Wtedy jest mniej skuteczny (tzn.jak jest zimny)
kita33 Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2015 Ja ostatnio użyłem do odmrożenia szyby k2 alaska i zapach był samego alkoholu wiec reszta wylądowała w śmieciach bo w aucie nie szło wyrobić a i skuteczność nie za dobra. Teraz użyje sonaxa
Rekomendowane odpowiedzi