polll Opublikowano 14 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2023 ok właśnie zamówione, potestujemy już w weekend 1
imola33 Opublikowano 14 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2023 Czyli jednak coś było nie halo z Show Cars? Cieszy fakt, że zaproponowaliście wymianę starej wersji na nową. To bardzo dobry ruch z waszej strony. Widzę, że wzięliście do siebie słowa o marketingu Jak tylko będzie możliwość, to chętnie wymienię starą butelkę na nową i zrobię porównanie, ale to dopiero jak się pogoda trochę poprawi. 1
Dystrybutor NEOXAL EUROPE Opublikowano 14 Marca 2023 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2023 2 godziny temu, imola33 napisał(a): Czyli jednak coś było nie halo z Show Cars? Cieszy fakt, że zaproponowaliście wymianę starej wersji na nową. To bardzo dobry ruch z waszej strony. Widzę, że wzięliście do siebie słowa o marketingu Jak tylko będzie możliwość, to chętnie wymienię starą butelkę na nową i zrobię porównanie, ale to dopiero jak się pogoda trochę poprawi. Oczywiście, zostajemy w kontakcie i do dyspozycji. Pozdrawiam, Grzegorz 1
Moderator Streat Opublikowano 14 Marca 2023 Moderator Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2023 @polll w @Detailing House jest 737 w bardzo dobrej cenie wiec nie ma co patrzec tylko zamawiać i na allegro widze tez sa juz 1
Dystrybutor NEOXAL EUROPE Opublikowano 16 Marca 2023 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2023 Dzień dobry, Przesyłki z Show Cars-ami w drodze. Proszę pamiętać, wstrząsnąć przed użyciem. Po aplikacji dajcie mu chwilę na związanie. Wody się nie boi, ale na test szamponu lub piany poczekajcie kilka godzin. Każdy otrzyma dodatkowo do próbkę Neoxal No.12 zabezpieczenia poliwęglanu (reflektory), winyli, felg. Będziemy wdzięczni za przetestowanie i podzielenie się opinią na forum. Nie otrzymaliśmy jeszcze danych do wysyłki (najchętniej paczkomaty InPost) od Kolegów: przemaz.p R3AVER i powalla. Prosimy o przesłanie. Życzę powodzenia, Grzegorz Baczyński 2
przemas.p Opublikowano 16 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2023 . Nie otrzymaliśmy jeszcze danych do wysyłki (najchętniej paczkomaty InPost) od Kolegów: przemaz.p R3AVER i powalla. Witam ,Dane paczkomatu wysłane na email .PozdrawiamWysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka
Dystrybutor NEOXAL EUROPE Opublikowano 16 Marca 2023 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2023 22 minuty temu, przemas.p napisał(a): Witam , Dane paczkomatu wysłane na email . Pozdrawiam Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka Okej, mam Czyli poproszę jeszcze o dane Kolegów R3AVER i powalla. 1
analyzator Opublikowano 16 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2023 O, kolejna wersja Dobry timing na testy bo otwieramy sezon szkoda że przegapiłem szczególnie produkt na fele bo mam na co wrzucić. Literówka i już się powieliła po sklepach
pablo15005 Opublikowano 17 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2023 Paczka dotarła. Psikane też było Kurde Grzegorz to opakowanie zastępcze jak dla mnie sztos Zapach po otwarciu mocno chemiczny, odpychający ale przy aplikacji nie męczy. MF fajnie pachnie produktem. Aplikacja banał. Oblecialem auto no rinse na szybko, wycieranie z testerkiem zero problemów. Wszystko pięknie odparowuje. Oczywiście fot brak bo na swoje auto nigdy czasu nie ma 1
Marcin Opublikowano 17 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2023 Czy owy produkt to cos jak CC Water Gold prostaffa ?
Bapko Opublikowano 17 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2023 Paczka dotarła. Psikane też było Kurde Grzegorz to opakowanie zastępcze jak dla mnie sztos Zapach po otwarciu mocno chemiczny, odpychający ale przy aplikacji nie męczy. MF fajnie pachnie produktem. Aplikacja banał. Oblecialem auto no rinse na szybko, wycieranie z testerkiem zero problemów. Wszystko pięknie odparowuje. Oczywiście fot brak bo na swoje auto nigdy czasu nie ma Poka opakowanie (z ciekawości )
pablo15005 Opublikowano 17 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2023 @Bapkojutro cykne foto, ale dla mnie ekstra szklana buteleczka chyba 200ml
Mumins Opublikowano 17 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2023 Szklana flaszka, ale pojemność chyba większa niż zapowiadane 100ml? Zapach? Rozpuszczalnik ;)
pablo15005 Opublikowano 17 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2023 @Mumins wachales z butli czy aplikowałes już? Bo fakt po odkręceniu wali też to zauważyłem ale jak działałem to nie drażni. Niby drzwi były otwarte ruch powietrza temp niska... Ale już na MF nie śmierdzi
Dystrybutor NEOXAL EUROPE Opublikowano 17 Marca 2023 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2023 7 godzin temu, pablo15005 napisał(a): Paczka dotarła. Psikane też było Kurde Grzegorz to opakowanie zastępcze jak dla mnie sztos Zapach po otwarciu mocno chemiczny, odpychający ale przy aplikacji nie męczy. MF fajnie pachnie produktem. Aplikacja banał. Oblecialem auto no rinse na szybko, wycieranie z testerkiem zero problemów. Wszystko pięknie odparowuje. Oczywiście fot brak bo na swoje auto nigdy czasu nie ma Dziękuję za pierwszą relację. Z dodawaniem aromatów nie chcieliśmy przedobrzyć aby nie zakłócić wiązań polimerów. Miały tu one przede wszystkim rozmyć zapach rozpuszczalnika i to się udało. Z kolei bez tego zabiegu nieprzyjemna woń chemikaliów była by nieznośnie dokuczliwa. Jest to więc pewien kompromis i tak należałoby na to patrzeć. Trzeba unikać wąchania preparatu wprost z odkręconej butelki. Podczas aplikacji atomizerem zapach jest znośny. Teraz ważniejsze rzeczy. Aplikacja poszła jak piszesz gładko. Trzeba więc określić połysk, wygląd, gładkość, hydrofobowość. No i zostanie test trwałości. Życzę w takim razie dobrej zabawy. I czekamy na kolejne relacje. Pozdrawiam, Grzegorz
Patryk14 Opublikowano 17 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2023 Paczkę odebrałem. Dziękuję. Z pierwszych obserwacji. Konsystencja typowa woda. Jeżeli chodzi o zapach z butli, lekko przytłumiony rozpuszczalnik nitro. Zobaczymy jak będzie przy aplikacji. Bardzo podoba mi się butleka testera. Robi wrażenie takiego bardzo premium produkty z racji że jest szklana. Nie obraziłbym się jakby kupił w takiej formie produkt już gotowy.@NEOXAL EUROPE pytanie dotyczące powłoki? Czy sprawdzi się jako jedyne zabezpieczenie lamp? Mam akurat to ogarnięcia 1 parę lamp i miałem je lakierować ale na jedną napewno z ciekawości pójdzie powłoka. Jeżeli chodzi o plastik to mam akurat super jalowa blendę zderzaka w czarnym kolorze także mam nadzieję że fajnie siądzie. 5
Dystrybutor NEOXAL EUROPE Opublikowano 18 Marca 2023 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2023 Neoxal 12 został zrobiony w tym celu aby pełnić rolę zabezpieczenia. Także śmiało
sparco0 Opublikowano 18 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2023 Dziś wrzucę paczkę z show qd, ciekaw jestem jak wróci do mnie nowy od Was, będzie testowane 1
Mumins Opublikowano 19 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2023 @Patryk14 postaraj się komentować we właściwym temacie (jeśli nie ma, to załóż) odnośnie powłoki. Ten temat tyczy się qd booster. Może @Administrator mógłby przenieść w odpowiednie miejsce. 1
Marcin Opublikowano 20 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2023 @NEOXAL EUROPE czy ten produkt to ulepszony Neoxal Quick Detailer/ Coat, czy może to dwa różne produkty, które będą szły oddzielnymi drogami ? (jesli oddzielne produkty co lepsze na zabezpieczenia jałowego lakier) 1
Rafal9304 Opublikowano 20 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2023 A ja wymieniałem swoją wersję na nową i dostałem w takiej butelce 1
pablo15005 Opublikowano 21 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2023 @Rafal9304 wymieniales pełnowartościowy produkt na nową formulacje, a my otrzymaliśmy testery w opakowaniu zastępczym które mocno przypasilo
Dystrybutor NEOXAL EUROPE Opublikowano 21 Marca 2023 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2023 9 godzin temu, Rafal9304 napisał(a): A ja wymieniałem swoją wersję na nową i dostałem w takiej butelce Pracowaliśmy nad trwałością i efektem przyciemnienia. Widzę jednak że musimy zmienić również atomizer. P. S. Już zakupiliśmy nowe atomizery. Niestety nie będą chińskie, śliczne, błyszczące jednak czasami przeciekające a czarne, polskie MCH. Mam nadzieję że dadzą radę. Jak tylko je otrzymamy , wyślę Ci na wymianę. Pozdrawiam, Grzegorz
Dystrybutor NEOXAL EUROPE Opublikowano 21 Marca 2023 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2023 Godzinę temu, polll napisał(a): @NEOXAL EUROPE atomizer rozpyla fajnie ale przecieka i zacina się, więc to nie przypadek. Foto: dziś u mnie delikatnie pokropił deszcz i tak sie prezentuje na aucie Inwektywy pchają mi się na usta. Ale przepraszam za taki stan rzeczy. W tym tygodniu będą już nowe. Jeśli ktoś sobie życzy, wyślemy nowe. Pozdrawiam, Grzegorz
Rafal9304 Opublikowano 25 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2023 Dobra bo już nie ogarniam, to ja na wymianę dostałem tą samą wersje co reszta w szklanej butelce czy coś innego ? @NEOXAL EUROPE Atomizer inny gdzieś znajdę także nie ma potrzeby wysyłania nowego
Rekomendowane odpowiedzi