Marcin Opublikowano 8 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2023 @CAR CRAZY , może sie orientujesz, do jakiej minimalnej temp otoczenia można aplikować ARTDESHINE GRAPHENE SEAL v2 ?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 9 Września 2023 Partner forum Zgłoś Opublikowano 9 Września 2023 @Marcin Tej wersji jeszcze nie mieliśmy okazji aplikować w bardzo zimne dni, zbyt krótko jest na rynku. Na razie ani susza ani wilgoć nie wpływa na łatwość aplikacji więc podejrzewam że obniżenie temperatury też na to nie wpłynie (jedynie jeżeli będzie zimno to może lekko ucierpieć na tym trwałość)
belzebiasz Opublikowano 22 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2023 Hej @CAR CRAZY kiedy można się spodziewać dostawy wiader Booski?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 22 Września 2023 Partner forum Zgłoś Opublikowano 22 Września 2023 @belzebiasz przyszły tydzień powinny być 1
ktm950 Opublikowano 27 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2023 @CAR CRAZY, kiedy ponownie będzie dostępny BILT HAMBER DYNAX UC? (przezroczysty)
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 27 Września 2023 Partner forum Zgłoś Opublikowano 27 Września 2023 @ktm950 hmm jakies 3 tygodnie 1
hybris Opublikowano 25 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2023 @CAR CRAZY Kiedy planujecie powrót tej pianownicy na stan? https://showcarshine.pl/akcesoria-do-mycia/showcarshine-battery-foamer-18l-pianownica-akumulatorowa.html?search_query=pianownica&results=56
PawelRDM Opublikowano 25 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2023 Ktoś mi podkradł touch lessa z koszyka. Kiedy dostawa ? @CAR CRAZY
belzebiasz Opublikowano 25 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2023 Hej @CAR CRAZY ponawiam pytanie, kiedy można się spodziewać dostawy wiader Booski?
ad.am Opublikowano 25 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2023 To i ja się zapytam o dostawę duraglossa (duży szampon)
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 25 Października 2023 Partner forum Zgłoś Opublikowano 25 Października 2023 @hybris Ostatnio nie było o producenta, następna dostawa powinna być za 2 tygodnie ale czy dojedzie to dopiero się okaże. @PawelRDM Powinny dojechać za ok 2 tygodnie @belzebiasz Mam nadzieje że w piątek @ad.am Z DG zrobił się spory problem i na razie nie mam info kiedy może być ponownie 3 1
ad.am Opublikowano 30 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2023 @CAR CRAZY Planujecie jakieś zamówienie w Pinnacle?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 30 Października 2023 Partner forum Zgłoś Opublikowano 30 Października 2023 @ad.am A co bys potrzebował ?
ad.am Opublikowano 30 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2023 @CAR CRAZY Crystal Mist Spray Wax 1 gallon, Pinnacle Bodywork Shampoo 1 gallon, Pinnacle Leather & Vinyl Cleaner 16 oz.
Moderator Domel Opublikowano 28 Grudnia 2023 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2023 @CAR CRAZY kiedy ? Griot's Garage Ceramic Liquid Wax
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 28 Grudnia 2023 Partner forum Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2023 @Domel Obserwujemy, na razie nie ma w sprzedaży więc pewnie bliżej lata. 1
polll Opublikowano 4 Stycznia Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia @CAR CRAZY mam pytanie o fibry które dołączanie do BH Tracę Less, to są fibry BH czy coś innego ?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 4 Stycznia Partner forum Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 5 godzin temu, polll napisał(a): @CAR CRAZY mam pytanie o fibry które dołączanie do BH Tracę Less, to są fibry BH czy coś innego ? tak to jest pełny zestaw BH: jedna to tzw. wafel ale z tych bardziej śliskich satynowych, druga SUEDE 2
t.sienkiewicz91 Opublikowano 12 Stycznia Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia @CAR CRAZY czy PROFI POLISH GREEN WOOL CUTTING PAD można porównać do Bestii? Profi to naturalna wełna + akryl, natomiast Bestia cała syntetyczna. Się zastanawiam nad tym PROFI, może miałeś styczność?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 12 Stycznia Partner forum Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia @t.sienkiewicz91 Jeszcze nie testowany... na pewno włosie jest bardziej miękkie, puszyste. Może uda się sprawdzić razem z DIY 1
polll Opublikowano 22 Stycznia Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia @CAR CRAZY kiedy można się spodziewać ponownie BH Trace Lessa ?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 22 Stycznia Partner forum Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia @polll powinien być w połowie lutego 1
bienek Opublikowano 24 Stycznia Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia Jak to jest z tymi rabatami w sklepie scs? Dawno nic nie zamawiałem przez stronkę i widzę że kod rabatowy KA nie działa.Wysłane z mojego RMX3301 przy użyciu Tapatalka
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 24 Stycznia Partner forum Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia @bienek Kod nie działa bo był mniej korzystny niż grupa rabatowa. Zarejestruj konto i podaj mail to dopisze do grupy a jak nie chcesz rejestrowac się to zrób zamówienie jako Gość i w komentarzu dopisz żeby naliczyć forumowy rabat.
bienek Opublikowano 25 Stycznia Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia @bienek Kod nie działa bo był mniej korzystny niż grupa rabatowa. Zarejestruj konto i podaj mail to dopisze do grupy a jak nie chcesz rejestrowac się to zrób zamówienie jako Gość i w komentarzu dopisz żeby naliczyć forumowy rabat. Haha konto w twoim sklepie mam od 12 lat :D bienekk(małpa)interia.plWysłane z mojego RMX3301 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi