Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 19 Czerwca 2023 Partner forum Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2023 @zeea Niestety w tym tygodniu na pewno nie
Adrian89 Opublikowano 20 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2023 Siema zamówienie 67107 dzisiaj wyjdzie? po cichu liczyłem, że dzisiaj już będzie, ale poradzę sobie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 21 Czerwca 2023 Partner forum Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2023 @Adrian89 1
ktm950 Opublikowano 22 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2023 @CAR CRAZYMariusz mam pytanie odnośnie rozdzielania się Graphene Detailer i Bio Clean and Shine. Czy wszystko jest z nimi okey? Mam po dwie butelki ww środków i w obydwu dwóch przypadkach jest tak że w jednej płyn się rozdziela a w drugiej nie - zarówno Graphene Detailer jak i Bio Clean and Shine. I to jest kwestia zaledwie kilku minut a nie np. kilku dni stania.
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 22 Czerwca 2023 Partner forum Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2023 @ktm950 Przy koncentratach to normalne do momentu jak da się wymieszać, a szybkość rozdzielenia zależy od wersji 1
belzebiasz Opublikowano 20 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2023 @CAR CRAZY kiedy można się spodziewać dostawy TURBINE SEPARATOR oraz SCRUB WALL od DETAIL GUARDZ?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 20 Lipca 2023 Partner forum Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2023 @belzebiasz przyszły tydzień 1
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 24 Lipca 2023 Partner forum Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2023 @drufi Prawdopodobnie zamówimy chociaż cena jak za taki produkt trochę przesadzona, mamy już sporo Scrub Padów i nie widzę w czym miałby ten być lepszy żeby płacić taki pieniądz... używałeś ? 1
drufi Opublikowano 24 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2023 @CAR CRAZY Nie używałem, bo nigdzie w PL nie znalazłem Jest dwustronny, to już jakaś różnica względem dostępnych scubpadow. Chociaż te kolory i paski... Przypomina trochę jakiś zmywak kuchenny
MikeLBN Opublikowano 24 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2023 Nie tak dawno z AliExpress kupiłem "dwustronne" (ostatnia na zdjęciu) Są zaje..fajne @CAR CRAZY Może by coś takiego sprowadzić żeby było "od ręki" dostępne? U nas jeszcze nie osiągalne z tego co widziałem
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 24 Lipca 2023 Partner forum Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2023 @MikeLBN jaką to ma strukturę ? to nie jest coś takiego : https://showcarshine.pl/specjalne-pedzelki/showcarshine-microfiber-soft-scrub-mitt-rekawica-do-wnetrza.html?search_query=scrub&results=10
MikeLBN Opublikowano 24 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2023 @CAR CRAZY Powierzchnia taka sama jak w "standardowym" scrub-padzie https://showcarshine.pl/aplikatory/showcarshine-microfiber-grey-scrub-pad-pad-czyszczacy.html?search_query=scrub&results=10
gustlik Opublikowano 31 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2023 @CAR CRAZY Zauważyłem, że macie nową pozycję w asortymencie. Chodzi mi o LAKE COUNTRY FOAM CAR WASH SPONGE. Jak się ma w porównaniu do BRS albo BGS?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 31 Lipca 2023 Partner forum Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2023 @gustlik Chyba najtwardsza z asortymenty, tzn. mam tez tą niebieska od cardna i tamta jest najtwardsza ale nie dodaje jej do oferty sklepu więc w tym wypadku ta od Lake country jest twardsza lekko od Big Red, ma też bardziej otwartą strukturę , większe dziury w gabce
gustlik Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2023 @CAR CRAZY Czy bardziej otwartokomórkowa struktura gąbki jest zaletą podczas mycia metodą rinseless ?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Partner forum Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2023 @gustlik Testów jeszcze nie robiłem, ale to jest główna rzecz która rzuca się w oczy 1
ad.am Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2023 @CAR CRAZY będzie jakaś aktualizacja oferty Polishangel?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Partner forum Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2023 @ad.am Jestesmy w stanie zamówić cokolwiek z oferty PA, najlepiej jak coś Ciebie interesuje to zerknij na ich oficjalna strone w DE i napisz co bys potrzebował 1
gustlik Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2023 @CAR CRAZY Kiedy spodziewacie się dostawy SHOWCARSHINE RINSELESS WASH SPONGE?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Partner forum Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2023 @gustlik Niestety to dopiero bliżej października
Skulldugger Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Kiedy można spodziewać się dostawy: MCKEES 37 BGS Big Gold Sponge?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Partner forum Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2023 @Skulldugger we wrześniu
lodowa Opublikowano 5 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2023 68276 już nie mogę się doczekać!!dojdzie do pt ?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 5 Września 2023 Partner forum Zgłoś Opublikowano 5 Września 2023 6 godzin temu, lodowa napisał(a): 68276 już nie mogę się doczekać!!dojdzie do pt ? Jest w drodze, powinna być jutro 1
Rekomendowane odpowiedzi