///MPower Opublikowano 9 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2022 @CAR CRAZY czy Duragloss 951 Aquawax będzie jeszcze dostępny czy nie będziecie już wprowadzać do oferty?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 10 Października 2022 Partner forum Zgłoś Opublikowano 10 Października 2022 13 godzin temu, ///MPower napisał: @CAR CRAZY czy Duragloss 951 Aquawax będzie jeszcze dostępny czy nie będziecie już wprowadzać do oferty? Powinien byc za 2-tygodnie
///MPower Opublikowano 26 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2022 W dniu 10.10.2022 o 11:40, CAR CRAZY napisał(a): Powinien byc za 2-tygodnie Mariuszu, ruszyło coś w temacie odnośnie Duragloss'a?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 26 Października 2022 Partner forum Zgłoś Opublikowano 26 Października 2022 2 godziny temu, ///MPower napisał(a): Mariuszu, ruszyło coś w temacie odnośnie Duragloss'a? Niestety spóźnia się... dostałem info że w PL ma być 28-29.10 więc u nas jeszcze 1-1,5 tyg. 1
Moderator Domel Opublikowano 27 Października 2022 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 27 Października 2022 @CAR CRAZY kiedy u was na sklepie ? Rotor Rust Prevention! Hydes Rustopper
janekbossko Opublikowano 27 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2022 @CAR CRAZY A BH Finis większe opakowanie wróci?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 2 Listopada 2022 Partner forum Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2022 W dniu 27.10.2022 o 20:50, Domel napisał(a): @CAR CRAZY kiedy u was na sklepie ? Obserwuję... decyzja będzie podjęta jeżeli pojawi się gdzieś test porównujący z Atom Mac. Atom Mac działa fajnie bezdotykowo, a jak weźmiemy lekko większe stężenie i jeszcze przetrzemy jak ten koleś na filmie to wtedy mamy dużo lepszy efekt. Tak naprawdę jak niczym nie pryśniemy a dobrze osuszymy tarcze to już nie jest źle, a dodając Atom Mac mamy rewelację. Tylko te osuszanie niestety nie przy każdej feldze przejdzie. W dniu 28.10.2022 o 00:01, janekbossko napisał(a): @CAR CRAZY A BH Finis większe opakowanie wróci? oczywiście przy kolejnej dostawie będzie uzupełniony
Moderator Domel Opublikowano 3 Listopada 2022 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2022 6 godzin temu, CAR CRAZY napisał(a): Atom Mac działa fajnie bezdotykowo, a jak weźmiemy lekko większe stężenie i jeszcze przetrzemy jak ten koleś na filmie to wtedy mamy dużo lepszy efekt. Tak naprawdę jak niczym nie pryśniemy a dobrze osuszymy tarcze to już nie jest źle, a dodając Atom Mac mamy rewelację. Tylko te osuszanie niestety nie przy każdej feldze przejdzie. Zgadza sie. Przy AtomMacu nie dotykam felg. Psikam tarcze i wystarczy. 1
///MPower Opublikowano 22 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2022 W dniu 27.10.2022 o 01:25, CAR CRAZY napisał(a): Niestety spóźnia się... dostałem info że w PL ma być 28-29.10 więc u nas jeszcze 1-1,5 tyg. Jak tam sytuacja Duragloss'a?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 22 Listopada 2022 Partner forum Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2022 Powinien byc czwartek/piątek 1
Cannabinol Opublikowano 23 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2022 Witam, kiedy będzie Wolfgang uber rinseless wash ten różowy?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 23 Listopada 2022 Partner forum Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2022 31 minut temu, Cannabinol napisał(a): Witam, kiedy będzie Wolfgang uber rinseless wash ten różowy? witam, prawdopodobnie będzie w poniedziałek a przy dobrych wiatrach dojedzie w piątek
janekbossko Opublikowano 23 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2022 A duży Finis? @CAR CRAZY
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 23 Listopada 2022 Partner forum Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2022 Godzinę temu, janekbossko napisał(a): A duży Finis? @CAR CRAZY byc może do końca roku dojedzie ... 1
AudiBlask Opublikowano 24 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2022 @CAR CRAZY nie mogę na sklepie dodać do koszyka więcej niż jeden produkt. Po dodaniu pierwszego produktu , każdy kolejny zastępuje mi poprzedni.
Eidos71 Opublikowano 24 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2022 @AudiBlask - najwidoczniej system stwierdził, że masz już zbyt duży arsenał, żeby jeszcze do niego dokładać kolejne kosmetyki 4
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 24 Listopada 2022 Partner forum Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2022 1 godzinę temu, AudiBlask napisał(a): @CAR CRAZY nie mogę na sklepie dodać do koszyka więcej niż jeden produkt. Po dodaniu pierwszego produktu , każdy kolejny zastępuje mi poprzedni. nie mam pojęcia , spróbuj wyczyścić cache i cookies w przeglądarce ... 1 godzinę temu, Eidos71 napisał(a): @AudiBlask - najwidoczniej system stwierdził, że masz już zbyt duży arsenał, żeby jeszcze do niego dokładać kolejne kosmetyki Myślę że coś w tym jest, sztuczna inteligencja 1
Grzechu23 Opublikowano 25 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2022 @CAR CRAZY jakiś mały błąd przy ADS, czy tak ma być? -15% i - 20% jednocześnie Wczoraj wskakiwało -20 w koszyk
ktm950 Opublikowano 25 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2022 @Grzechu23 dla mnie ciekawostką jest fakt, że na butelce jest napisane że produkt stworzony jest dla Artdeshine Polska. Nie wiedziałem, że jesteśmy takim liczącym się odbiorcą tego typu produktów @CAR CRAZY, napisz proszę coś więcej.
mancini Opublikowano 29 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2022 Ja też nie mogę zrobić zamówienia w sklepie, tylko jeden produkt do koszyka można dodać a jak przechodzi się do składania zamówienia to koszyk jest pusty. Już kiedyś miałem taką sytuację ( przeglądarka opera ), zakupy robiłem z innej przeglądarki i z innego maila. Po jakimś czasie samo się naprawiło
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 29 Listopada 2022 Partner forum Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2022 @mancini Wyczyszczenie cache i cookies w przeglądarce powinno pomóc
///MPower Opublikowano 1 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2022 @CAR CRAZY w środku Bio nano pro czy coś innego?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 1 Grudnia 2022 Partner forum Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2022 @///MPower tak aktualnie bio nano
analyzator Opublikowano 25 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2022 @CAR CRAZY bio nano a drugie? Bio nano pierwsze wrażenie - robi wrażenie.
Moderator Domel Opublikowano 26 Grudnia 2022 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2022 W dniu 29.11.2022 o 23:00, CAR CRAZY napisał(a): @mancini Wyczyszczenie cache i cookies w przeglądarce powinno pomóc Kupony już nieaktywne? Pisane z polskimi czcionkami? Sprawdzane na kilku przeglądarkach i coockiesy czyszczone
Rekomendowane odpowiedzi