t.sienkiewicz91 Opublikowano 6 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2022 @AudiBlask w sumie dobry pomysł, bo mamy już dwa siuwaksy
ral6014 Opublikowano 6 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2022 @NEOXAL EUROPE warto poprawić tytuł aukcji. Jest z błędem 1
GrzechuKR Opublikowano 6 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2022 Kiedy będą dostępne inne (większe) pojemności?
Grzechu23 Opublikowano 6 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2022 W dniu 4.10.2022 o 12:18, D@ViD napisał: Informacji o nowym produkcje np. QD Show dopiero udzielaj po premierze jak już będzie gotowy i założysz dedykowany wątek w dziale partnerów. Proszę w koncu uporządkować sprawę z QD. Najlepiej w poniższym wątku. Zrobić post, z któego będzie wynikało ile było wersji QD, czym się różnią, dlaczego i jak je rozpoznać oraz informacje o przyszłości tego produktu, czyli czy jeszcze coś będzie zmianiane czy nie. W skrócie taki kompentum wiedzy Qucik Detail/Coat. I cały misterny plan w ... 2
Kubos Opublikowano 6 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2022 3 godziny temu, ral6014 napisał: 18 godzin temu, NEOXAL EUROPE napisał: Nie wiem, nie wiem. Jakość kosmiczna, ale będzie bardzo drogo. Szczegóły już jutro Pozdrawiam, Grzegorz Nie jest drogo Cenowo w przeliczeniu na ~500ml to poziom TOP1 czyli Water Golda
penkus5 Opublikowano 6 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2022 @Kubos Zobaczymy co to zrobi na lakierze
Bitek Opublikowano 6 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2022 @NEOXAL EUROPE Możesz mnie pokierować w czym tkwi problem przy docieraniu QD na szybie, szybka umyta, odtłuszczona i nałożona cienka warstwa która zostawiała po sobie mgłę jak by była już do dotarcia. Zabrałem się za docieranie po 1-2 minutach próbując trzech mikrofibr o różnym splocie i nie mogę dotrzeć ciągnie się, dodam, że efekt śliskości jest na wysokim poziomie.
D@ViD Opublikowano 7 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2022 @Bitek Nie każdy QD nadaje się na szyby
Bitek Opublikowano 7 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2022 3 minuty temu, D@ViD napisał: @Bitek Nie każdy QD nadaje się na szyby Wiem, wiem tylko że na opakowaniu jest informacja, o możliwości aplikacji na szyby 1
rudi0018 Opublikowano 3 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2022 @NEOXAL EUROPE i pozostali użytkownicy, którzy mają porównanie. Czym różni się w praktyce Neoxal Quick Detailer SiO2/ Quick Coat od Neoxal Show Cars quick detailer \ booster? Łatwość aplikacji (mazy i holsy), wydajność, docieranie i przede wszystkim trwałość i zrzut wody (kroppling) oraz wnoszenie do wyglądu (przyciemnienie i połysk) Szukam produktu pokroju Water Gold CC, Ceramic Detailer od Gyeon i nie wiem, który produkt wybrać od Was.
Moderator psemo Opublikowano 3 Listopada 2022 Moderator Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2022 5 godzin temu, rudi0018 napisał(a): Szukam produktu pokroju Water Gold CC, Ceramic Detailer od Gyeon Ultracoat Ceramic Q-Detailer 2 1
jelinski17 Opublikowano 4 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2022 12 godzin temu, rudi0018 napisał(a): @NEOXAL EUROPE i pozostali użytkownicy, którzy mają porównanie. Czym różni się w praktyce Neoxal Quick Detailer SiO2/ Quick Coat od Neoxal Show Cars quick detailer \ booster? Łatwość aplikacji (mazy i holsy), wydajność, docieranie i przede wszystkim trwałość i zrzut wody (kroppling) oraz wnoszenie do wyglądu (przyciemnienie i połysk) Szukam produktu pokroju Water Gold CC, Ceramic Detailer od Gyeon i nie wiem, który produkt wybrać od Was. Jedno i drugie to taki bardziej Quick coat a nie Quick detailer, mam obydwa, trwałości nie testowałem tak sztywno ale wiem że nawet tfr z adbl w dużym stężeniu go nie zabił. Aplikacja plus brak mazow na korzyść showa, szklenie na poziomie watergolda, i fajna cena przy wydajności 10ml na auto, myślę że warto wydać te 40 zł i samemu go sprawdzić 2 1
psman Opublikowano 11 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2023 @NEOXAL EUROPE na Waszej stronie ten QD jest niedostępny, kiedy będzie można go zamówić?
marcineke Opublikowano 11 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2023 Robiłem teraz spore zakupy u głównego dystrybutora Neoxal i nie ma tego produktu już w sprzedaży , został tylko Show, nawet szukałem na necie czy komuś na stanie nie został i wszędzie brak....szkoda, chętnie bym przetestował , zwłaszcza że kupiłem sporo ich asortymentu.
Dystrybutor NEOXAL EUROPE Opublikowano 13 Maja 2023 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2023 W dniu 11.05.2023 o 15:05, psman napisał(a): @NEOXAL EUROPE na Waszej stronie ten QD jest niedostępny, kiedy będzie można go zamówić? Niedługo. Zmiana z JDG na Sp. z o.o. i zmiana adresu prowadzenia działalności. Stąd te opóźnienia i zakłócenia w produkcji dostawach. Pozdrawiam, Grzegorz
analyzator Opublikowano 14 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2023 Koledzy jaka jest realna trwałość show cars? Popsikałem na próbę dwa panele tą najnowszą wersją. Na pewno nie ma problemu w aplikacji. Dosyć ciekawie się aplikuje bo odparowuje bardzo szybko zostawiając takie wyraźne przy mdlenie które jednak dosyć łatwo się dociera. Niemniej na próbę popsikałem też szybę. Ty już nie było za kolorowo bo mazało się to mocno. 1
przemas.p Opublikowano 14 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2023 Koledzy jaka jest realna trwałość show cars? Popsikałem na próbę dwa panele tą najnowszą wersją. Na pewno nie ma problemu w aplikacji. Dosyć ciekawie się aplikuje bo odparowuje bardzo szybko zostawiając takie wyraźne przy mdlenie które jednak dosyć łatwo się dociera. Niemniej na próbę popsikałem też szybę. Ty już nie było za kolorowo bo mazało się to mocno. Był tu test na forum. Jak dobrze pamiętam posiedział u mnie 1.5 miesiąca i 3000kmNadałem z mojego fona przy użyciu Tapatalka 1
zeea Opublikowano 14 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2023 Mam, któryś z testerów. Ostatnio się nim znowu bawiłem i mega podbija śliskość lakieru na padającej ceramice. Ale która to wersja to Bóg jeden wie... 2
grechut Opublikowano 3 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2023 Siemano, otrzymałem poprawioną wersję Show Carsa. Zaaplikowałem na felgi na których leży powłoka neoxalu. Szybkie spojrzenie na butelke i sposób aplikacji i w drogę. Psiknięcie na MF, dwa na felgi. Docieranie to formalność. Tutaj postanowiłem się pobawić, 2 psiknięcia na każde ramie. Dosłownie dwa razy przetarcie i po produkcie. A tutaj na gotowo, opona z dressigiem. Dzięki @NEOXAL EUROPE za możliwość przetestowania. Mam gdzieś jeszcze starą wersję to w wolnej chwilii spróbuję zrobić jakiś test porównawczy. Co mi sie podoba to to, że im dłużej leżała tym bardziej podbijało blak na felgach 3
Rafal9304 Opublikowano 3 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2023 Dzisiaj sobie przypomniałem o Show Cars (chyba ta poprawiona wersja bo aplikacja bezproblemowa). Na Sharanie z dość średnim lakierem zrobił robotę, chyba będę go używał częściej 8
SerowyCheetos Opublikowano 4 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2023 @Rafal9304 na szybach też jest bezproblemowy czy lubi się mazać?
t.sienkiewicz91 Opublikowano 5 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2023 @SerowyCheetos ja na panoramę, szyby boczne i szybę tylną aplikuję i bajera 2
Rafal9304 Opublikowano 5 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2023 Dokładnie, na szybach też siada bez problemu.
imola33 Opublikowano 5 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2023 @SerowyCheetos Show Cars siada idealnie na szyby
SerowyCheetos Opublikowano 5 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2023 No to będzie trzeba powiększyć kolekcję qdków o tego jegomościa
Rekomendowane odpowiedzi