Skocz do zawartości

Pytania/prośby/pomysły do administracji

Rekomendowane odpowiedzi

Mi też dzisiaj to się przytrafiło w tym samym temacie o którym mówi Joanna, Na forum jestem już jakiś czas i bezsensownych postów staram się nie pisać, tak też sądziłem o swoim dzisiejszym w temacie o polerkach. Nie sądzę aby był spamem ani też by nic nie wnosił do tematu. Raz w życiu zdarzyło mi się wcześniej aby mój post został usunięty na innym forum i przyznaję było to z mojej winy bo napisałem odpowiedz w dziale giełda gdzie regulamin wyraźnie zabraniał pisania odpowiedzi pod ogłoszeniami, zostałem wtedy poinformowany przez moderatora poprzez PW o tym fakcie i że następnym razem dostanę ostrzeżenie. Tutaj ani nie dostałem ostrzeżenia ani informacji dlaczego mój post został usunięty. Oczywiście zdaję sobie sprawę z tego że moderatorzy nie mieliby nic innego do roboty poza pisaniem uzasadnień dlaczego dany post usuwają ale tak jak wspomniałem wcześniej nie uważam aby mój post był bezsensowny.

możesz mi powiedziec administratore dlaczego usówasz wszyskie moje wpisy? czy to forum ma na celu dyskusję cz czy cos innego - najlepiej jak mnie teraz zawiesisz abym juz nic nie mogła powiedzieć..

[ Dodano: 28 Luty 2013, 20:06 ]

odpowiedzi mam na skrzynce ale sa usuwane

[ Dodano: 28 Luty 2013, 20:08 ]

dostałam informacje ze miłam 5set ileśodpowiedzi - przepraszam za pisownie pisze lewa reka- i ze je usunieto !

Modem nie jestem (i im nie zazdroszczę), ale staraj się reklamować swoje produkty w trochę mniej nachalny sposób...

Super pomysł - w Polsce mamy 908 miast, samych miast powyżej 40000 mieszkańców jest 112.

Wlasnie.A jak sie trafil bezdotyk godny polecenia to ma swoj temat na forum ;)

Ciekawe jakby to miało wyglądać

Alfabetycznie. I raczej nie bedzie to zbyt dluga lista

Znajac nasze realia i zapal wiekszosci userow

• Administrator

Lista miast z polecanymi myjniami jest jak najbardziej na miejscu. :good:

Zróbcie listę w jednym temacie, a później tą listę przykleimy.

Przykład list:

*Katowice:

- Myjnia ijeciw3jefcpwc ul. Ecikmdckwm Uwagi:

- Myjnia lwncwnc ul.uhceduhc

*Wrocław

- Myjnia ebcbc ul.kjecnwjnec Uwagi:

Każdy następny dopisuje w odpowiednim miejscu ;)