miodek Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Mi też dzisiaj to się przytrafiło w tym samym temacie o którym mówi Joanna, Na forum jestem już jakiś czas i bezsensownych postów staram się nie pisać, tak też sądziłem o swoim dzisiejszym w temacie o polerkach. Nie sądzę aby był spamem ani też by nic nie wnosił do tematu. Raz w życiu zdarzyło mi się wcześniej aby mój post został usunięty na innym forum i przyznaję było to z mojej winy bo napisałem odpowiedz w dziale giełda gdzie regulamin wyraźnie zabraniał pisania odpowiedzi pod ogłoszeniami, zostałem wtedy poinformowany przez moderatora poprzez PW o tym fakcie i że następnym razem dostanę ostrzeżenie. Tutaj ani nie dostałem ostrzeżenia ani informacji dlaczego mój post został usunięty. Oczywiście zdaję sobie sprawę z tego że moderatorzy nie mieliby nic innego do roboty poza pisaniem uzasadnień dlaczego dany post usuwają ale tak jak wspomniałem wcześniej nie uważam aby mój post był bezsensowny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manio49 Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 możesz mi powiedziec administratore dlaczego usówasz wszyskie moje wpisy? czy to forum ma na celu dyskusję cz czy cos innego - najlepiej jak mnie teraz zawiesisz abym juz nic nie mogła powiedzieć.. [ Dodano: 28 Luty 2013, 20:06 ] odpowiedzi mam na skrzynce ale sa usuwane [ Dodano: 28 Luty 2013, 20:08 ] dostałam informacje ze miłam 5set ileśodpowiedzi - przepraszam za pisownie pisze lewa reka- i ze je usunieto ! Modem nie jestem (i im nie zazdroszczę), ale staraj się reklamować swoje produkty w trochę mniej nachalny sposób... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiek Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Wiem, że to pierdoła ale czy można poprawić napis Strona główna, na górze? Razi mnie trochę - szanujmy nasz ojczysty język. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Ktoś kiedyś w temacie o myjniach bezdotykowych podrzucił pomysł żeby zrobić spis bezdotyków z podziałem na miasta i podwiesić taki temat ? Jak to zrobić krok po kroku ? Najpierw tworzyć temat czy zebrać dane od forumowiczów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weglus Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 piotr13, moim zdaniem stworzyć temat na np. miesiąc, później zebrać wszystko w całość, założyć nowy i podwiesić, a stary usunąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faraon3021 Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 piotr13,a widziales jak byla przyjeta ta propozycja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 3 Marca 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 zrobić spis bezdotyków z podziałem na miasta Super pomysł - w Polsce mamy 908 miast, samych miast powyżej 40000 mieszkańców jest 112. Ciekawe jakby to miało wyglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 rychu, Ale nie w każdym mieście powyżej 40 000 jest jakiś użytkownik forum ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Ale nie w każdym mieście powyżej 40 000 jest jakiś użytkownik forum ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 3 Marca 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 No to niech w co drugim takim mieście będzie - dalej wychodzi przeszło 70 miast, dalej sporo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faraon3021 Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Super pomysł - w Polsce mamy 908 miast, samych miast powyżej 40000 mieszkańców jest 112. Wlasnie.A jak sie trafil bezdotyk godny polecenia to ma swoj temat na forum Ciekawe jakby to miało wyglądać Alfabetycznie. I raczej nie bedzie to zbyt dluga lista Znajac nasze realia i zapal wiekszosci userow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 3 Marca 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 I raczej nie bedzie to zbyt dluga lista No właśnie - skończy się na liście myjni w Warszawie, Poznaniu, Wrocławiu i może Krakowie. A przecież te ciekawsze, jak wspomniałeś, już mają swoje tematy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faraon3021 Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 rychu, wszystkie -jedna Choc moze sa jeszcze gdzies takie na ktore warto trafic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 3 Marca 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Może i jedna Nie śledzę dokładnie tematów lokalnych i informacji o myjniach oddalonych o 500km, bo średnio mi się opłaca podjechać na mycie, nawet jak myjnia będzie super-hiper-wspaniała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Myślę,że lokalne tematy wystarczają,bo nie wierzę,że kogoś będąc na wakacjach interesuje czy w danej miejscowości mają proszek i czy ciśnienie jest wystarczające Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 kubik, ja odkąd jestem na forum miałem już kilka pytań odnośnie bezdotyku w Ełku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 kubik, ja odkąd jestem na forum miałem już kilka pytań odnośnie bezdotyku w Ełku yhym,jednak,źle sądziłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 wracając do "oddolnych inicjatyw" które nie spotkały się z zainteresowaniem, może warto wrócić do tematu i zaktualizować nieco Leksykon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tfelek Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 piotr13 zapraszamy cie na spoty warszawskie , podzielmy sie z tobą takową lista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 piotr13 zapraszamy cie na spoty warszawskie , podzielmy sie z tobą takową lista a ełckie, ostrołęckie i białostockie też macie, bo często bywam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manio49 Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 piotr13 zapraszamy cie na spoty warszawskie , podzielmy sie z tobą takową lista a ełckie, ostrołęckie i białostockie też macie, bo często bywam Jak często bywasz, to pewnie wiesz gdzie i jakie myjnie są... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Jak często bywasz, to pewnie wiesz gdzie i jakie myjnie są... bywam w mieście a nie w myjniach, mądralo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manio49 Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Jak często bywasz, to pewnie wiesz gdzie i jakie myjnie są... bywam w mieście a nie w myjniach, mądralo No to po co chcesz wiedzieć jakie są myjnie, jak na nich nie bywasz? No offence Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 No to po co chcesz wiedzieć jakie są myjnie, jak na nich nie bywasz? No offence żeby "bywać"... bo niby skąd mam wiedzieć gdzie warto zajechać, a co omijać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator CleanerFreak Opublikowano 4 Marca 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Lista miast z polecanymi myjniami jest jak najbardziej na miejscu. Zróbcie listę w jednym temacie, a później tą listę przykleimy. Przykład list: *Katowice: - Myjnia ijeciw3jefcpwc ul. Ecikmdckwm Uwagi: - Myjnia lwncwnc ul.uhceduhc *Wrocław - Myjnia ebcbc ul.kjecnwjnec Uwagi: Każdy następny dopisuje w odpowiednim miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi