Skocz do zawartości

Pytania/prośby/pomysły do administracji

Rekomendowane odpowiedzi

Dlaczego jedne powiadominia są w nowych wiadomościach a niektóre w spamie?

Powiadomienia w nowych wiadomościach są merytoryczne, warto je przeczytać - reszta jest niegodna Twojego czasu dlatego od razu trafia do spamerskiego kosza. Ot co taka inteligentna maszynka :evil:

min 50 lub 100 postow ?

Wtedy duża część użytkowników, którzy są czasami więcej niż 2 lata nie mogła by tam pisać. Zacznie się bezsensowne nabijanie postów :thumbdown:

Po co Ci to w ogóle - coś to zmieni?

Nic nie zrobisz, kupno na giełdzie na forum to zawsze jakiś stopień ryzyka, ot co.

można zrobić, wystarczy dać nową grupę, która nie ma możliwości wystawiania niczego na giełdzie i po jakiejkolwiek wpadce dodać do grupy delikwenta i tyle ...

Ja tam nigdy nie miałem problemów z giełdą

Nic nie zrobisz, kupno na giełdzie na forum to zawsze jakiś stopień ryzyka, ot co.

można zrobić, wystarczy dać nową grupę, która nie ma możliwości wystawiania niczego na giełdzie i po jakiejkolwiek wpadce dodać do grupy delikwenta i tyle ...

Ja tam nigdy nie miałem problemów z giełdą

Dokładnie,po pewnym czasie wiadomo z kim handlować ;)

• Moderator

barteq161, wydaje mi się że ograniczenia w stylu który proponujesz nie są konieczne. Wystarczy nie wyłączać myślenia podczas zakupów - jeśli ogłoszenie zamieszcza user który jest na forum od czterech miesięcy, zamieścił 18 postów, spędził tu 80 godzin i zrobił kilka dni temu zakupy które teraz sprzedaje, TO CZEGO TY SIĘ SPODZIEWASZ? :dontknow:

delahoja - bez urazy, nie piję w żaden sposób do Ciebie, zwyczajnie w świecie daję Cie jako przykład przeciętnie wiarygodnej osoby ;)

zresztą wspomniany user nikogo nie oszukał, nie wziął pieniędzy i nie zniknął - po prostu chce jak najszybciej pozbyć się całego stuffu i luźno podchodzi do tego na co się z kimś umówił :dontknow:

możesz mi powiedziec administratore dlaczego usówasz wszyskie moje wpisy? czy to forum ma na celu dyskusję cz czy cos innego - najlepiej jak mnie teraz zawiesisz abym juz nic nie mogła powiedzieć..

[ Dodano: 28 Luty 2013, 20:06 ]

odpowiedzi mam na skrzynce ale sa usuwane

[ Dodano: 28 Luty 2013, 20:08 ]

dostałam informacje ze miłam 5set ileśodpowiedzi - przepraszam za pisownie pisze lewa reka- i ze je usunieto !