gary Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 nie wysyłają mi się wiadomości.. zostają w zakładce "do wysładnia". Coś jest nie tak? jedna mi się wysłała, a druga do tej pory nie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 gary, poczekaj aż adresat odczyta wiadomość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Pavlik, ok dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kita33 Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Dlaczego jedne powiadominia są w nowych wiadomościach a niektóre w spamie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwawa Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Dlaczego jedne powiadominia są w nowych wiadomościach a niektóre w spamie? Powiadomienia w nowych wiadomościach są merytoryczne, warto je przeczytać - reszta jest niegodna Twojego czasu dlatego od razu trafia do spamerskiego kosza. Ot co taka inteligentna maszynka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
impex Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Witam, niedawno zostal usuniety moj temat o skorze w bmw e38.Temat zadalem w odpowiednim dziale, wstawilem zdjecia wiec co takiego bylo nie tak, ze zostal skasowany? Pozdrawiam i licze na odpowiedz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 18 Lutego 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Odpowiedzi na takie pytania znajdziesz na forum - czytaj, czytaj i jeszcze raz czytaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
impex Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Skoro tak mowisz to pewnie masz racje.Dzieki za odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faraon3021 Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 impex, zobacz to. Moze Ci pomoze. http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=7192 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 http://forum.kosmetykaaut.pl/search.php ... =mlody_521 ogarnijcie te ostatnie posty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salwinek91 Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 fipa, ale że co? Kolega pewnie zbiera posty żeby móc pisać w dziale sprzedam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Dzięki dla moderatora Mnie zbieractwo nie interesuje, chce czytać rzeczowe posty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteq161 Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Mam pytanie, mozna by wprowadzic jakis limit postow po ktorym dany uzytkownik moglby wystawic swoje ogloszenie w dziale sprzedam? np min 50 lub 100 postow ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Mam pytanie, mozna by wprowadzic jakis limit postow po ktorym dany uzytkownik moglby wystawic swoje ogloszenie w dziale sprzedam? np min 50 lub 100 postow ? Jest 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteq161 Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Mam pytanie, mozna by wprowadzic jakis limit postow po ktorym dany uzytkownik moglby wystawic swoje ogloszenie w dziale sprzedam? np min 50 lub 100 postow ? Jest 10 Wiem, ale chodzi mi o wiekszy limit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 min 50 lub 100 postow ? Wtedy duża część użytkowników, którzy są czasami więcej niż 2 lata nie mogła by tam pisać. Zacznie się bezsensowne nabijanie postów Po co Ci to w ogóle - coś to zmieni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteq161 Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 chodzi mi o ta sytuacje z wczoraj, niby dogadane, ktos kupil, pozniej wystawione jeszcze raz, chodzi mi o to zeby moze bardziej zaufane osoby mogly sprzedawac, nie wiem jak to zrobic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manio49 Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Nic nie zrobisz, kupno na giełdzie na forum to zawsze jakiś stopień ryzyka, ot co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Nic nie zrobisz, kupno na giełdzie na forum to zawsze jakiś stopień ryzyka, ot co. można zrobić, wystarczy dać nową grupę, która nie ma możliwości wystawiania niczego na giełdzie i po jakiejkolwiek wpadce dodać do grupy delikwenta i tyle ... Ja tam nigdy nie miałem problemów z giełdą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Nic nie zrobisz, kupno na giełdzie na forum to zawsze jakiś stopień ryzyka, ot co. można zrobić, wystarczy dać nową grupę, która nie ma możliwości wystawiania niczego na giełdzie i po jakiejkolwiek wpadce dodać do grupy delikwenta i tyle ... Ja tam nigdy nie miałem problemów z giełdą Dokładnie,po pewnym czasie wiadomo z kim handlować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiek Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 zaraz dojdzie do tego że będziemy przyznawać punkty za udaną transakcję - ale to nie na tym silniku forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 28 Lutego 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 barteq161, wydaje mi się że ograniczenia w stylu który proponujesz nie są konieczne. Wystarczy nie wyłączać myślenia podczas zakupów - jeśli ogłoszenie zamieszcza user który jest na forum od czterech miesięcy, zamieścił 18 postów, spędził tu 80 godzin i zrobił kilka dni temu zakupy które teraz sprzedaje, TO CZEGO TY SIĘ SPODZIEWASZ? delahoja - bez urazy, nie piję w żaden sposób do Ciebie, zwyczajnie w świecie daję Cie jako przykład przeciętnie wiarygodnej osoby zresztą wspomniany user nikogo nie oszukał, nie wziął pieniędzy i nie zniknął - po prostu chce jak najszybciej pozbyć się całego stuffu i luźno podchodzi do tego na co się z kimś umówił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 możesz mi powiedziec administratore dlaczego usówasz wszyskie moje wpisy? czy to forum ma na celu dyskusję cz czy cos innego - najlepiej jak mnie teraz zawiesisz abym juz nic nie mogła powiedzieć.. [ Dodano: 28 Luty 2013, 20:06 ] odpowiedzi mam na skrzynce ale sa usuwane [ Dodano: 28 Luty 2013, 20:08 ] dostałam informacje ze miłam 5set ileśodpowiedzi - przepraszam za pisownie pisze lewa reka- i ze je usunieto ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiek Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 usówasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 28 Lutego 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Joanna, ja myślę że to dlatego że chłopaki nie wiedzą z kim mają do czynienia - najpierw byłaś kobietą, teraz jesteś mężczyzną - to rodzi niepewność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi