Carire Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Tomek WRO, był wcześniej on właśnie a został zmieniony na te dwa świecidełka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek WRO Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Swoop, już awansowałem bo widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Baner średni, poprzedni był lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 jeśli już każdy o bannerze, to i ja. Z graficznego puntu widzenia, to niestety nie powala. Mało tego, to taka bardziej niska półka niż średnia IMO Baner średni, poprzedni był lepszy. To zróbcie lepszy - z chęcią wtedy wrzucimy to cudo graficzne, które przygotujecie. Nie ma najmniejszego problemu. Polacy nigdy nie będą normalnym narodem skoro wszędzie tylko malkontenci - nic sami nie zrobią, ale krytykować i narzekać to pierwsi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 To zróbcie lepszy - z chęcią wtedy wrzucimy to cudo graficzne, które przygotujecie. Nie ma najmniejszego problemu. Polacy nigdy nie będą normalnym narodem skoro wszędzie tylko malkontenci - nic sami nie zrobią, ale krytykować i narzekać to pierwsi. eee Uki, nie było hasła zróbcie, czy jakiegoś konkursu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_gg Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Polacy nigdy nie będą normalnym narodem skoro wszędzie tylko malkontenci - nic sami nie zrobią, ale krytykować i narzekać to pierwsi. Panowie odpalać PS, Corele, GIMP-y, Painty, itp. i wykazwywać się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 To teraz jest - prosimy zaprojektować nowy banner na górę. Może ktoś ma do tego predyspozycje. Na Waszą prośbę zmieniłem banner na taki, bez sztucznych świateł. Jakby ktoś miał jakieś "ale" do świateł Astona to od razu mówię, że tu nic nie było przerabiane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Natomiast mnie się osobiście bardzo podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Nowy zdecydowanie ładniejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 A u mnie nadal Aston... to jak widzisz astona to jeszcze nie awansowałeś na kolejny level detailingu PS. Wyczyść cache Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Nowy zdecydowanie ładniejszy +1 taki może byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Checio Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Bez świateł zdecydowanie na plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 To teraz jest - prosimy zaprojektować nowy banner na górę. Może ktoś ma do tego predyspozycje. Na Waszą prośbę zmieniłem banner na taki, bez sztucznych świateł. Jakby ktoś miał jakieś "ale" do świateł Astona to od razu mówię, że tu nic nie było przerabiane. gdzie wysyłać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Wrzuć tu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Wrzuć tu kiedy się wstydzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Niech się wstydzi ten kto widzi - syp... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Niech się wstydzi ten kto widzi - syp... po przejrzeniu na sucho muszę jeszcze nad tym posiedzieć ... Nie mam loga bez tła a i zdjęcie zapożyczone tak na szybko, ale coś mi nie pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 ale coś mi nie pasuje mnie też, ...a sprzedawca w Żabce zapewniał, że piwo ma z pewnego źródła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 są niedopracowane, ale robota w niespełna 5 minut łącznie ze znalezieniem zdjęć na forum .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Dwójka fajna ale za dużo filtra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 pomysł OK, wykonanie trzeba dopracować, być może nie z użyciem tego filtra. Ogólnie , bardziej kojarzy się to z detailingiem niż obecne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luq92 Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Nr 2 Bez filterka (ewentualnie delikatniejszy) lub inny. Niestety nie znam się na grafice, więc nie pomogę. Ale koncepcja in plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 no to po kolei: nie ma co zaśmiecać forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 nr 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Swoop, moje osobiste zdanie: nie podoba mi się kojarzenia kosmetyki aut tylko i wyłącznie z polerowaniem lakieru. Tu futro tam futro, tu i tam polerka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi