Carire Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2013 Tomek WRO, był wcześniej on właśnie a został zmieniony na te dwa świecidełka
Tomek WRO Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2013 Swoop, już awansowałem bo widzę
damian Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 Baner średni, poprzedni był lepszy.
Łukasz Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 jeśli już każdy o bannerze, to i ja. Z graficznego puntu widzenia, to niestety nie powala. Mało tego, to taka bardziej niska półka niż średnia IMO Baner średni, poprzedni był lepszy. To zróbcie lepszy - z chęcią wtedy wrzucimy to cudo graficzne, które przygotujecie. Nie ma najmniejszego problemu. Polacy nigdy nie będą normalnym narodem skoro wszędzie tylko malkontenci - nic sami nie zrobią, ale krytykować i narzekać to pierwsi.
Swoop Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 To zróbcie lepszy - z chęcią wtedy wrzucimy to cudo graficzne, które przygotujecie. Nie ma najmniejszego problemu. Polacy nigdy nie będą normalnym narodem skoro wszędzie tylko malkontenci - nic sami nie zrobią, ale krytykować i narzekać to pierwsi. eee Uki, nie było hasła zróbcie, czy jakiegoś konkursu
michal_gg Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 Polacy nigdy nie będą normalnym narodem skoro wszędzie tylko malkontenci - nic sami nie zrobią, ale krytykować i narzekać to pierwsi. Panowie odpalać PS, Corele, GIMP-y, Painty, itp. i wykazwywać się
Łukasz Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 To teraz jest - prosimy zaprojektować nowy banner na górę. Może ktoś ma do tego predyspozycje. Na Waszą prośbę zmieniłem banner na taki, bez sztucznych świateł. Jakby ktoś miał jakieś "ale" do świateł Astona to od razu mówię, że tu nic nie było przerabiane.
SZyBA Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 Natomiast mnie się osobiście bardzo podoba
Swoop Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 A u mnie nadal Aston... to jak widzisz astona to jeszcze nie awansowałeś na kolejny level detailingu PS. Wyczyść cache
Carire Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 Nowy zdecydowanie ładniejszy +1 taki może byc
Swoop Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 To teraz jest - prosimy zaprojektować nowy banner na górę. Może ktoś ma do tego predyspozycje. Na Waszą prośbę zmieniłem banner na taki, bez sztucznych świateł. Jakby ktoś miał jakieś "ale" do świateł Astona to od razu mówię, że tu nic nie było przerabiane. gdzie wysyłać?
gruby_RS Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 Niech się wstydzi ten kto widzi - syp...
Swoop Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 Niech się wstydzi ten kto widzi - syp... po przejrzeniu na sucho muszę jeszcze nad tym posiedzieć ... Nie mam loga bez tła a i zdjęcie zapożyczone tak na szybko, ale coś mi nie pasuje
g.pajak Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 ale coś mi nie pasuje mnie też, ...a sprzedawca w Żabce zapewniał, że piwo ma z pewnego źródła
Swoop Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 są niedopracowane, ale robota w niespełna 5 minut łącznie ze znalezieniem zdjęć na forum ..
michal Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 pomysł OK, wykonanie trzeba dopracować, być może nie z użyciem tego filtra. Ogólnie , bardziej kojarzy się to z detailingiem niż obecne.
luq92 Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 Nr 2 Bez filterka (ewentualnie delikatniejszy) lub inny. Niestety nie znam się na grafice, więc nie pomogę. Ale koncepcja in plus
Swoop Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 no to po kolei: nie ma co zaśmiecać forum
Pavlik Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 Swoop, moje osobiste zdanie: nie podoba mi się kojarzenia kosmetyki aut tylko i wyłącznie z polerowaniem lakieru. Tu futro tam futro, tu i tam polerka
Rekomendowane odpowiedzi