M4ciek Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Arekkaz, a nie ten link: http://forum.kosmetykaaut.pl/viewforum.php?f=37 powinieneś wkleić? przemek882, pamiętam Twojego posta ale może usunięto go dlatego że w tym temacie po prostu już były podane odpowiedzi na Twoje pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek882 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 tylko ze ja pytałem o pomoc osób prywatnych a nie firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator CleanerFreak Opublikowano 24 Grudnia 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 tylko ze ja pytałem o pomoc osób prywatnych a nie firm Dyskusji na temat "prywatnie" i "oczywiście zapłacę" było już tutaj pod dostatkiem. Więc KONIEC TEMATU! Przyjemnych i SPOKOJNYCH Świąt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rickson Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Jak usunac uzytkownika z listy ignorowanych? Przez przypadek wrzuciłem tam kilki userów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Jak usunac uzytkownika z listy ignorowanych? Przez przypadek wrzuciłem tam kilki userów http://forum.kosmetykaaut.pl/ignore.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Masz X po prawej obok użytkownika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rickson Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Oo dzięki, na tablecie mi ucinało kawalek strony i nie wiedziałem tego wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tfelek Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Mam pytanie czy u mnie coś nie tak bo przy kliknięciu na nowe posty pokazuje się komunikat : Could not insert search results DEBUG MODE SQL Error : 1062 Duplicate entry '1795185984' for key 1 INSERT INTO phpbb_search_results (search_id, session_id, search_array) VALUES(1795185984, '792301d8ec1c809b9b755350c104886c', 'a:7:{s:14:"search_results";s:80:"566, 817, 2180, 3629, 4069, 4481, 4706, 5152, 5447, 5614, 6677, 6823, 8051, 8152";s:17:"total_match_count";i:14;s:12:"split_search";N;s:7:"sort_by";i:0;s:8:"sort_dir";s:4:"DESC";s:12:"show_results";s:6:"topics";s:12:"return_chars";i:-1;}') Line : 749 File : search.php Jeśli nie potrafisz znaleźć rozwiązania tego problemu, możesz spróbować poszukać, lub zadać pytanie na forum: http://www.przemo.org/phpBB2/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cptolgierd Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Planujecie dodać do BBcode tekst ? - przekreślenie danego tekstu? Są gotowe modyfikacje do phpbb by przemo, wystarczy je wgrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ci0r Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 tfelek, u mnie działa poprawnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tfelek Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 U mnie już też po 2 wylogowaniach i logowaniach z powrotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 2 Stycznia 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Logo sie nie pokazuje... To na gorze oczywiscie http://forum.kosmetykaaut.pl/templates/ ... es/top.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cptolgierd Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Logo sie nie pokazuje... To na gorze oczywiscie http://forum.kosmetykaaut.pl/templates/ ... es/top.gif A wciśnij Ctrl + R. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 2 Stycznia 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Nie jestem noobem! Nie wyswietla sie i juz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 krd, A ja mam logo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 2 Stycznia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Na 3 różnych przeglądarkach u mnie, logo wyświetla się normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 U mnie też jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
different Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 krd jak problem jest w Firefoxie to daj ctrl + shift +v - zobaczysz blokowalne elementy na stronie może zablokowałeś obrazek/i ?? i uważaj na kombinację ctrl + shift - możesz mieć zamienione później litery y i z tą samą kombinacją przywrócisz prawidłowość tych liter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tworek Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Mamy na forum w profilu opcję: Ukryj moją obecność na forum Która nie działa. Dlaczego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malkolm Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Mamy na forum w profilu opcję: Ukryj moją obecność na forum Która nie działa. Dlaczego ? działa tylko podczas pierwszego logowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 działa tylko podczas pierwszego logowania pod warunkiem, że nie jest "odgórnie" ustawione ignorowanie ustawienia użytkowników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KR54321 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Czy byłaby szansa żeby gdzieś na górnej belce, obok przycisków: "Profil", "Szukaj" itd., pojawił się kolejny o działaniu: "Zobacz posty nieprzeczytane" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 6 Stycznia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 KR54321, masz coś takiego przecież troszeczkę niżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tworek Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Arekkaz, tylko na stronie głównej, wchodząc głębiej w forum, już nie znajdziesz takiego "buttona", chyba o to mu chodziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 z niecierpliwością oczekujemy komunikatu zmiany skryptu (w końcu I kwartał 2012 już trwa ) , wszak ten coś już niedomaga, że z wbiciem się na forum jest problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi