vanquisz Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Chciałbym zaapelować do administracji o drobną korektę layoutu forum. Jeśli jest to możliwe (a jest) prosiłbym o zmianę koloru hotlinków, z czarnego (czyli takiego jak kolor tekstu) na inny. Dla przykładu post aro_77 ----------------------------- Ta metoda ma zwolennikow i przeciwnikow jak wiekszosc. Tutaj dyskusja i filmik z DW. ----------------------------- Pod słowem "Tutaj" jest zakodowany link. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spons Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Przychylam sie do apelacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Przy próbie zmiany czegokolwiek w profilu (np. podpis, sygnaturka) po zatwierdzeniu pojawia się komunikat Naprawione. Chciałbym zaapelować do administracji o drobną korektę layoutu forum.Jeśli jest to możliwe (a jest) prosiłbym o zmianę koloru hotlinków, z czarnego (czyli takiego jak kolor tekstu) na inny. Czy tak jak teraz może być ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vanquisz Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Łukasz, jasne, dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spons Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 vanquisz napisał/a: Chciałbym zaapelować do administracji o drobną korektę layoutu forum. Jeśli jest to możliwe (a jest) prosiłbym o zmianę koloru hotlinków, z czarnego (czyli takiego jak kolor tekstu) na inny. Czy tak jak teraz może być ? Ja dalej nie widze roznicy, linki sa w tym samym kolorze co reszta tekstu, co skutecznie utrudnia rozroznienie co jest linkiem a co tekstem. No chyba ze zmiany dotycza tylko nowych linkow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Rafał, przykro mi, ale ja widzę różnicę: link jeszcze nie czytany ma jaśniejszy niebieski, a przeczytany taki blady niebieski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spons Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Oka, wyczyscilem przegladarke i jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Oka, wyczyscilem przegladarke i jest ok Właśnie miałem napisać żebyś spróbował to zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malkolm Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 a z tym paskiem o którym wcześniej pisałem da się coś zrobić??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 a z tym paskiem o którym wcześniej pisałem da się coś zrobić??? Jak mam być szczery to nie wiem czemu tak jest tylko w tych działach. Zmiany robiła firma i najwyżej napiszę do nich żeby zapytać co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malkolm Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 od zawsze brakowało go w newsroom ale to mały dział i nie przeszkadzało mi to , w sukam pomocy nie ma go dopiero od czasu modyfikacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubz Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Brak możliwości przewijania strony głównej, nie ma paska ani strzałek do przewijania strony. Czy tylko u mnie takie coś wystąpiło? Reszta podstron ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrysek3005 Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 A ja już kiedyś pytałem, w dziale krótkie pytanie krótka odpowiedź, a mianowicie czemu na forum niema Chat Box'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cayman9 Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Brak możliwości przewijania strony głównej, nie ma paska ani strzałek do przewijania strony. Czy tylko u mnie takie coś wystąpiło? Reszta podstron ok. u mnie jest podobnie ale jak chcesz to "strzałkami" da radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Kubz napisał/a: Brak możliwości przewijania strony głównej, nie ma paska ani strzałek do przewijania strony. Czy tylko u mnie takie coś wystąpiło? Reszta podstron ok. u mnie jest podobnie ale jak chcesz to "strzałkami" da radę Nie bardzo- strzałki u mnie nie przewijają. Boczne suwaki to nrzędzie które musi zainstalować administrator czyli ktoś z firmy Suchowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Dziękuję bardzo Administracji za odblokowanie konta. Dołączam się do uwag odnośnie braku możliwości przesuwania głównej strony portalu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 25 Marca 2011 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Od czasu zmiany wyglądu forum nie potrafię się zalogować na forum za pomocą telefonu. Telefon to Samsung Wave. Ktoś miał podobne problemy? Zmieniło się coś w forum co może mieć wpływ na działanie strony logowania w telefonie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemko Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 U mnie nie ma problemów. Logowanie na iPhonie działa równie dobrze jak przed zmianami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Przewijanie działało jeszcze niedawno. Problem pojawił się razem z ukazaniem się bannera reklamowego. Czyżby forum broniło się przed KOMERCJALIZACJĄ? Na moje oko to FLASH zblokował w scrolla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Dzięki za informacje - poprawiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOC Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Krotkie pytanie: jak wylaczyc/zablokowac dzial Przywitaj sie. Ostatnio spory ruch na forum ale ok 50% postow to ww. czesc forum. Podpowiedzcie na PW co mam zrobic zeby w ostatnich postach nie pojawialy mi sie powitania nowych userow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurekpit Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 A ja mam takie pytanko: Jaka jest minimalna rozdzielczosc forum? Chodzi o to, ze jak sie przeglada forum na Netbooku lub innym kompie ktory ma rozdzialke max 1024 pix to na dole strony pojawia sie pasek do przewijania Moze administracja moglaby dopasowac rozdzielczosc do min szer 1024 pix? Znacznie wygodniej by sie przegladalo forum na Netbookach Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Moze administracja moglaby dopasowac rozdzielczosc do min szer 1024 pix? Temat już był, forum zostaje takie jak jest. Pomniejsz sobie w przeglądarce;p ctrl i kółeczko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Krotkie pytanie: jak wylaczyc/zablokowac dzial Przywitaj sie. Ostatnio spory ruch na forum ale ok 50% postow to ww. czesc forum. Podpowiedzcie na PW co mam zrobic zeby w ostatnich postach nie pojawialy mi sie powitania nowych userow. mnie tez to troche denerwuje, na 3 strony nieprzeczytanych postów - 1 strona to "witam" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spons Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Klikasz w dzial powitan, oznacz jako przeczytane i po sprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi