keza Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 @Administrator o co kaman? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Widać wyczerpałeś limit ;pWyryte w skale z S20 FE 5G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keza Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 @MMCzysci są jakieś limity? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Nie, żarcik. Nie wiem, o co chodzi.Wyryte w skale z S20 FE 5G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 @keza, przekroczyłeś dzienny limit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keza Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 @Administrator można to zmienić? Na razie nie znalazłem gdzie to mogę zmienić w ustawieniach. Z drugiej strony nie wiedziałem, że jest takie ograniczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 @keza, nie. Są z góry narzucone przez nas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biedrona32 Opublikowano 16 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2023 Cześć, czy jest jakiś problem z używaniem forum na Tapatalk. Nie mogę się zalogować, przez przeglądarkę działa . dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawik_G Opublikowano 17 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 Ja mam to samo, przy próbie logowania wyskakuje błąd sieci, i tak za każdym razem. W przeglądarce wszystko ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 17 Maja 2023 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 @GLOSSY CAR, @biedrona32, wiem o tym. Jak tylko rozwiąże z nią problem to dam znać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas.p Opublikowano 17 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 @Administrator to samo u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 17 Maja 2023 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 Sprawdźcie czy teraz wszystko funkcjonuje poprawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas.p Opublikowano 17 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 1 godzinę temu, Administrator napisał(a): Sprawdźcie czy teraz wszystko funkcjonuje poprawnie. Nope Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 17 Maja 2023 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 Teraz powinno działać. Uwielbiam aktualizacje tej aplikacji Wysłane z mojego SM-G985F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas.p Opublikowano 17 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 Teraz powinno działać. Uwielbiam aktualizacje tej aplikacji Wysłane z mojego SM-G985F przy użyciu TapatalkaJuż działa Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 17 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 O widzicie, też miałem error wczoraj. Już śmiga.Wyryte w skale z S20 FE 5G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawik_G Opublikowano 17 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 Teraz wszystko działa super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav119 Opublikowano 21 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2023 Witam, nie mam możliwości dodania tematu w sekcji kupię, jakie warunki trzeba spełnić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator psemo Opublikowano 21 Czerwca 2023 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2023 Wystarczy przeczytać regulamin działu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav119 Opublikowano 21 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2023 @psemo wszystko jasne, dzięki. Tylko dlaczego nowa osoba nie mająca min 10 postów nie może wstawić ogłoszenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 21 Czerwca 2023 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2023 @rav119 po to aby uniknąć osób które przychodzą na forum aby tylko cos kupić/sprzedać, warto jest zaznajomić się z forum bo to bardzo przydatna wiedza 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fargovitae Opublikowano 3 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2023 Czy ktoś z osób zajmujących się stroną techniczną wie o co tu chodzi? Lub czy jest tu ktoś jeszcze, co doświadcza tego samego? Zawartość forum ładuje się po kilka minut, gdzie inne strony ładują się niemal natychmiastowo. Po sprawdzeniu komendą ping widać różnicę (internet Orange), zaczęło się to jakoś 2-3 tygodnie temu (nie wiem czy to przez to samo mi się nie ładowało, ale któregoś dnia całe forum było bez żadnych obrazków i został tylko tekst, jakby usunięto część kodu), gdzie wcześniej nie było żadnych problemów i tylko tutaj to występuje.. Czasami wejdę kilka razy pod rząd to ładuje normalnie, a np. po kilku godzinach już ma jakiś problem z ładowaniem i traci pakiety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuptuś Opublikowano 3 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2023 Miałem to samo ale nie wiem o co chodzi bo samo przeszło, teraz działa normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol19pl Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Kiedy loguję się z przeglądarki z mojego domowego internetu mam taki błąd: Ten sam błąd nie pojawia się przy logowaniu incognito z internetu mobilnego. Jakieś pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikeLBN Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Spróbuj wyczyścić ciasteczka w przeglądarce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi