Administrator Administrator Opublikowano 3 Czerwca 2018 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Dodatek został wyłączony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 36 minut temu, Administrator napisał: Dodatek został wyłączony. Czyli nie pojawi się więcej? Szkoda... używałem go bardzo często, a przy obszernych tematach przewijanie jest dość uciążliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 4 Czerwca 2018 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 @Fredi88 wróci, ale trzeba się uzbroić w cierpliwość. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pływak Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 W dniu 28.05.2018 o 21:15, Administrator napisał: @Pływak skrypt forum jedynie zmniejsza zdjęcia przekraczające limit wymiaru 1280x1280px i rozmiaru 0.49MB, więc może to delikatnie wpływać na jakość zdjęć. Każde foto wklejane na forum traci delikatnie na kolorach i kontraście. Wcześniej tego nie było dopiero po aktualizacji u siebie zauważyłem problem. Występuje on u mnie na FF i Chrome innych nie sprawdzałem ale sprawdzę jeszcze przeglądarkę MS. Aby nie być gołosłownym. Po lewej foto z forum po prawej otwarte obok w nowym oknie z serwera źródłowego. Wklejam jako kod aby odpalić z nowym oknie z serwera: https://i.imgur.com/MoZUGYm.jpg Ma to ktoś jeszcze u siebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 10 Czerwca 2018 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 @Pływak tak było cały czas, od chwili wprowadzenia na forum załączników i ściągania przez skrypt forum zdjęć z zewnętrznych hostingów. Na forum korzystamy z biblioteki GD. - http://pawelrojek.pl/2011-04-08/gd-vs-imagemagick-jakosc-plikow-jpg/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hazelek Opublikowano 17 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 Witam, nie moge dodac tematu w dziale "ogłoszenia forumowiczów, Kupię" ktoś pomoże? Problem w tym ze nie moge zaznaczyc by ten dział został wybrany jako ten w ktorym chce dodac temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YOBACK Opublikowano 17 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 @Hazelek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karbo Opublikowano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Witam. Z jakiego powodu został usunięty test produktu "Lunar"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 21 Czerwca 2018 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 @Karbo, produkt nie miał żadnego związku z detalingiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karbo Opublikowano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 @Administrator niby nie. Ale z drugiej strony, powłoka mogła być stosowana do samochodów również. Ale rozumiem. Pozdrówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Co ma temat telefonów i tabletów czy temat car audio z detailingiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Cieszy mnie, że wróciła funkcja przewijania do początku strony Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Coś się zmieniło ostatnio? Strona działa strasznie ociężale i to na mocnym komputerze, który nie powinien mieć najmniejszych problemów z żadnym www. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 25 Czerwca 2018 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 @KHOT, nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 25 Czerwca 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 12 minut temu, bisior44 napisał: Czy po osiągnięciu 10 postów będę mógł dodać temat w "giełda"?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Polecam zmienić 10 postów (możliwość pisania na giełdzie) na miesiąc rejestracji + 50 postów. Potem rejestrują się ludzie pokroju bisiora... natłuką w 30 minut 10 postów (polecam przejrzeć) i nie czytając regulaminu wrzuca temat do sprzedam w dodatku bez fot. To nie allegro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 10 minut temu, Fredi88 napisał: Polecam zmienić 10 postów (możliwość pisania na giełdzie) na miesiąc rejestracji + 50 postów. Potem rejestrują się ludzie pokroju bisiora... natłuką w 30 minut 10 postów (polecam przejrzeć) i nie czytając regulaminu wrzuca temat do sprzedam w dodatku bez fot. To nie allegro... Popieram przynajmniej do zakładania tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Myślę, że warto aby administracja jednak przemyślała temat giełdy i podniosła "wymagania". To co @bisior44 wyprawia, to masakra. Po raz kolejny dziesiątki kosmetyków niewiadomego pochodzenia bez zdjęć. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 29 Czerwca 2018 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 @Fredi88, nie będziemy zmieniać zasad przyznawania dostępu do działu giełda. Użytkownik @bisior44 otrzymał dożywotnią blokadę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 48 minut temu, Administrator napisał: @Fredi88, nie będziemy zmieniać zasad przyznawania dostępu do działu giełda. Użytkownik @bisior44 otrzymał dożywotnią blokadę. Już nie pierwszy raz rejestruje się ktoś, nabija 10 postów byle gdzie w kilka minut po czym fanty lądują na giełdzie. Myślałem, że zamysł był aby nie robić z forum allegro. Po drugie te 10 nic nie wnoszących postów zostaje na forum no bo nikt nie usunie posta "dobrze wykonana praca" lub "wspaniały efekt" bo w końcu w jakiejś relacji jest on na temat Jeśli ktoś by miał jakiś okres czasu bycia na forum to po prostu nie chciałoby mu się czekać. 10 postów nabije (bo inaczej tego nazwać nie można) sobie każdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 29 Czerwca 2018 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 @Fredi88 jeśli delikwent jest zbanowany to usuwamy również jego posty. 1 kliknięcie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterG Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Ponownie zginął mój temat w dziale sprzedam. Jeśli mnie pamięć nie myli to w tytule bylo "nowe kosmetyki". Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 29 Czerwca 2018 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Temat pewnie stary. Widocznie nie było w nim aktywności ponad miesiąc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 29 Czerwca 2018 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 @SylPio, ostatnio czyściłem giełdę ze starych tematów, takich w których od dawna nie było żadnej aktywności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterG Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Dziękuję za informację. Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi