Fredi88 Opublikowano 10 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 @Flash_Kon proponuję go czymś nagrodzić zanim zaspamuje każdy temat na forum tym samym tekstem. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 10 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 @Fredi88 kolo się nie przejmuje naszymi uwagami i jedzie dalej ostro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 10 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Widzę właśnie... co minutę post 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoolBreeze Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Coś panowie klikaliście dzisiaj? Nie można reagować na posty i reputacja zniknęła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 16 Maja 2018 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 @CoolBreeze poprawione 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Proszę o oczyszczenie działu giełda z nieaktywnych /sprzedanych tematów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 17 Maja 2018 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 @Thomas proszę o zgłaszanie nieaktualnych ofert w dziale giełda poprzez opcję "zgłoś odpowiedź" , tak będzie łatwiej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterG Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Chciałem zapytać dlaczego moje ogłoszenie zniknęło z działu giełda ? Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 17 Maja 2018 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 @SylPio nie widzę wzmianki o usunięciu Twojego tematu w logach moderacyjnych, kiedy dodawałeś temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterG Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Dodawałem ok 20 kwietnia ... Później aktualizowalem kilka razy. Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 18 Maja 2018 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 11 godzin temu, SylPio napisał: Dodawałem ok 20 kwietnia ... Później aktualizowalem kilka razy. Musiałbym znać nazwę tematu, aby zobaczyć kto usunął wątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterG Opublikowano 18 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 "Nowe kosmetyki" to była nazwa jeśli mnie pamięć nie myli. Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 18 Maja 2018 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 @SylPio udało się znaleźć i przywrócić - https://kosmetykaaut.pl/topic/12130-nowe-kosmetyki/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterG Opublikowano 18 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Jeśli złamałem regulamin usunięcie oczywiście było zasadne ale raczej nic takiego nie miało miejsca. Dziękuję że udało się znaleźć temat. Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 23 Maja 2018 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Forum zostało dzisiaj zaktualizowane do najnowszej wersji, zmiany nastąpiły głównie po stronie administracyjnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 23 Maja 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Nie dziala taka fajna funkcja ze jak sie wklejało link do zdjecia ono natychmiast zamieniało sie w obraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 23 Maja 2018 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 @Domel spróbuj odświeżyć ciasteczka, sprawdzałem przed chwilką i od razu wyświetla się zdjęcie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karbo Opublikowano 23 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Halo Halo próbuje wrzucić fotorelację lecz mam mocne ograniczenie forum... Wcześniej 50 zdjęć to był "no problem" a teraz naszły jakieś gruntowne zmiany? Czy to tylko tak u mnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 24 Maja 2018 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 @Karbo co dokładnie się dzieje? Nic nie zmieniałem w ustawieniach załączników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karbo Opublikowano 24 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 Już tłumacze. Próbuję wrzucić zdjęcia i jest ograniczenie do 500kb. Wcześniej nie było problemu z dodaniem nawet 90 zdjęć teraz jak próbuję dodać dla sprawdzenia zdjęcia które dodałem 2 tyg temu i są na forum to wyskakuje mi komunikat że przekroczyłem limit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 24 Maja 2018 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 Powinno już być dobrze . Mała pierdoła została zmieniona w nowej wersji. Przy okazji na dole forum pojawił się Czatbox. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pływak Opublikowano 28 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 Nie wiem czy to tylko u mnie ale zauważyłem, ze foto zamieszczone na forum ma inna kolorystykę niż na kompie i na serwerze źródłowym. Otworze foto na serwerze i foto na forum i się różnią. Czy to kwestia innego profilu kolorów na forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 28 Maja 2018 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 @Pływak skrypt forum jedynie zmniejsza zdjęcia przekraczające limit wymiaru 1280x1280px i rozmiaru 0.49MB, więc może to delikatnie wpływać na jakość zdjęć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Chyba zniknęła opcja przewijania do początku strony przyciskiem na dole. Mówię o wersji na smartfona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eidos71 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 2 minuty temu, Fredi88 napisał: Chyba zniknęła opcja przewijania do początku strony przyciskiem na dole. Mówię o wersji na smartfona. W wersji na przeglądarkę PC również brak "przycisku" przewijania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi