Skocz do zawartości

Pytania/prośby/pomysły do administracji

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

[ref]kita33[/ref], działają cały czas powiadomienia e-mail. Ostatnio spora część wiadomość z forum, ląduje u mnie w folderze SPAM.

[ref]kamilgt[/ref], a wystarczyło poszukać, zamiast kolejny raz nabijać posty - ucp.php?i=main&mode=subscribed

[ref=#aa0000]Slovak[/ref], no nie wiem. Nic nie zmieniałem w ustawieniach po ostatnim poinformowaniu o braku powiadomień i teraz ani w spamie ani w odbiorczej nic nie ma więc ie wiem o co kaman

Ps. Powiadomienia na forum mam ale nie ma na poczcie

Jakiś update był w weekend? Od weekendu dzieją mi się różne dziwne rzeczy: przy kliknięciu na "przejdź do pierwszego nieprzeczytanego posta" w różnych tematach teleportuje mnie losowo w różne miejsca - czasem podaje posta sprzed pół roku, czasem do pierwszego w temacie, totalnie losowo, czasem nie pokazuje mi ikonki że pisałem w danym temacie, itd. "Usuń cache, wyczyść cookies w przeglądarce"... rzecz w tym, że dzisiaj rano to samo miałem na komputerze w pracy, całkowicie nowym - ma dosłownie tydzień i dzisiaj dopiero po raz pierwszy na nim się zalogowałem na KA i te same błędy, więc to nie kwestia komputera/przeglądarki.

U mnie to samo. Nieprzeczytane posty cofnęły się do daty ok. 15-18 lipca 2016 :o Po przejrzeniu nieprzeczytanych postów w konkretnym temacie i odświeżeniu strony "Nieprzeczytane posty", temat nadal jest wyświetlany - działa wybiórczo, ale większość tematów zostaje jako nieprzeczytane. Ponowne wejście w dany temat kieruje do ostatnio nieprzeczytanego posta, czyli daty w lipcu (jeśli temat sięga tej daty) lub do pierwszej strony tematu (późniejsze daty).

Edyta

Usunięcie ciasteczek witryny przywróciło wszystkie nieprzeczytane tematy/posty od 17 lipca 2016 :wallbash:

[ref]kita33[/ref], zresetowaliśmy funkcję mail na serwerze, proszę sprawdź czy wszystko działa.

[ref]KHOT[/ref], była próba przeniesienia odznaczania nieprzeczytanych postów do ciasteczek, ale z tego co widzę, nie sprawdza się to za dobrze. Przywróciłem funkcje do przetrzymywania nieprzeczytanych postów po stronie serwera.

ale z tego co widzę, nie sprawdza się to za dobrze. Przywróciłem funkcje do przetrzymywania nieprzeczytanych postów po stronie serwera.

Kliknąłem w "nowych postach" w dwa tematy pod rząd, w tym mi pokazało idealnie Twój post, w drugim...

rMCPrUw.png

:D

• Moderator

Cześć

Prywatne wiadomości oczekujące na zwolnienie miejsca w folderze: 1

Funkcja Uwolnij wszystkie wstrzymane wiadomości… spowoduje umieszczenie tych wiadomości w odpowiednich folderach, jeśli zwolniono w nich wystarczającą ilość miejsca.

Opróżniłem juz chyba skrzynkę z 1000 wiadomości a wciąż mam powiadomienie ...

Nie działa u mnie opcja "przejdź do strony" np. w temacie który ma sporo stron chce przeskoczyć do jakiejś strony i nie działa. Próbowałem na różnych przeglądarkach
Gardor, w przyszłym tygodniu postaram się wprowadzić poprawki i aktualizację stylu.

U mnie również opcja nie działa.

Witam od wczoraj nie mogę odczytywać prywatnych wiadomości. mam powiadomienie i "1" przy wiadomości ale wyskakuje mi : "nie masz dostępu do prywatnych wiadomosci" juz od dwóch użytkowników nie mogę odczytywać.

Witam od wczoraj nie mogę odczytywać prywatnych wiadomości. mam powiadomienie i "1" przy wiadomości ale wyskakuje mi : "nie masz dostępu do prywatnych wiadomosci" juz od dwóch użytkowników nie mogę odczytywać.

halo halo