Slovak Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 [ref]tegies[/ref], zgłosiłem do hostingu, że nie działa funkcja mail. Jutro dostanę odpowiedź i powinno to wszystko wrócić do normy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegies Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kita33 Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 U mnie już ruszyły powiadomienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegies Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 U mnie też, posłałem PW właśnie do Slovak-a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kita33 Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Znowu nie dostaję powiadomień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 a ja za to dostaje, a nie chcę dobrze, że tylko w powiadomieniach na forum a nie na email. Dotyczy to tematów o gotowych zestawach kosmetyków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 [ref]kita33[/ref], działają cały czas powiadomienia e-mail. Ostatnio spora część wiadomość z forum, ląduje u mnie w folderze SPAM. [ref]kamilgt[/ref], a wystarczyło poszukać, zamiast kolejny raz nabijać posty - ucp.php?i=main&mode=subscribed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kita33 Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 [ref=#aa0000]Slovak[/ref], no nie wiem. Nic nie zmieniałem w ustawieniach po ostatnim poinformowaniu o braku powiadomień i teraz ani w spamie ani w odbiorczej nic nie ma więc ie wiem o co kaman Ps. Powiadomienia na forum mam ale nie ma na poczcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Jakiś update był w weekend? Od weekendu dzieją mi się różne dziwne rzeczy: przy kliknięciu na "przejdź do pierwszego nieprzeczytanego posta" w różnych tematach teleportuje mnie losowo w różne miejsca - czasem podaje posta sprzed pół roku, czasem do pierwszego w temacie, totalnie losowo, czasem nie pokazuje mi ikonki że pisałem w danym temacie, itd. "Usuń cache, wyczyść cookies w przeglądarce"... rzecz w tym, że dzisiaj rano to samo miałem na komputerze w pracy, całkowicie nowym - ma dosłownie tydzień i dzisiaj dopiero po raz pierwszy na nim się zalogowałem na KA i te same błędy, więc to nie kwestia komputera/przeglądarki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fish.e36 Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 U mnie to samo. Nieprzeczytane posty cofnęły się do daty ok. 15-18 lipca 2016 Po przejrzeniu nieprzeczytanych postów w konkretnym temacie i odświeżeniu strony "Nieprzeczytane posty", temat nadal jest wyświetlany - działa wybiórczo, ale większość tematów zostaje jako nieprzeczytane. Ponowne wejście w dany temat kieruje do ostatnio nieprzeczytanego posta, czyli daty w lipcu (jeśli temat sięga tej daty) lub do pierwszej strony tematu (późniejsze daty). Edyta Usunięcie ciasteczek witryny przywróciło wszystkie nieprzeczytane tematy/posty od 17 lipca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 To u mnie lepiej, bo skacze między lutym/marcem 2015, lipcem 2015 i kwietniem 2016. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 [ref]kita33[/ref], zresetowaliśmy funkcję mail na serwerze, proszę sprawdź czy wszystko działa. [ref]KHOT[/ref], była próba przeniesienia odznaczania nieprzeczytanych postów do ciasteczek, ale z tego co widzę, nie sprawdza się to za dobrze. Przywróciłem funkcje do przetrzymywania nieprzeczytanych postów po stronie serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 ale z tego co widzę, nie sprawdza się to za dobrze. Przywróciłem funkcje do przetrzymywania nieprzeczytanych postów po stronie serwera. Kliknąłem w "nowych postach" w dwa tematy pod rząd, w tym mi pokazało idealnie Twój post, w drugim... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kita33 Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 [ref=#aa0000]Slovak[/ref], teraz działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 [ref]KHOT[/ref], pewnie miało to miejsce od razu po zmianie ustawień, dzisiaj już wszystko jest okey? [ref]kita33[/ref], to dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 11 Października 2016 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Cześć Prywatne wiadomości oczekujące na zwolnienie miejsca w folderze: 1Funkcja Uwolnij wszystkie wstrzymane wiadomości… spowoduje umieszczenie tych wiadomości w odpowiednich folderach, jeśli zwolniono w nich wystarczającą ilość miejsca. Opróżniłem juz chyba skrzynkę z 1000 wiadomości a wciąż mam powiadomienie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 [ref]Domel[/ref], obecny limit wiadomości to 200 w jednym folderze, folderów możecie mieć 4 czyli razem to 800 wiadomości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 [ref]KHOT[/ref], pewnie miało to miejsce od razu po zmianie ustawień, dzisiaj już wszystko jest okey? Działa pięknie, dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///MPower Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Nie działa u mnie opcja "przejdź do strony" np. w temacie który ma sporo stron chce przeskoczyć do jakiejś strony i nie działa. Próbowałem na różnych przeglądarkach Gardor, w przyszłym tygodniu postaram się wprowadzić poprawki i aktualizację stylu. U mnie również opcja nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 [ref]///MPower[/ref], nie mam czasu na zajmowanie się mało istotnymi rzeczami, są ważniejsze sprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///MPower Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Slovak po prostu nie raz wertuje forum i mi się to bardzo sprzydawało, a minęło trochę czasu jak miało być poprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 17 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Witam od wczoraj nie mogę odczytywać prywatnych wiadomości. mam powiadomienie i "1" przy wiadomości ale wyskakuje mi : "nie masz dostępu do prywatnych wiadomosci" juz od dwóch użytkowników nie mogę odczytywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegies Opublikowano 17 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Powiadomienia e-mail o wypowiedziach w obserwowanych tematach znowu nie docierają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Witam od wczoraj nie mogę odczytywać prywatnych wiadomości. mam powiadomienie i "1" przy wiadomości ale wyskakuje mi : "nie masz dostępu do prywatnych wiadomosci" juz od dwóch użytkowników nie mogę odczytywać. halo halo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 18 Października 2016 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 [ref]Tomas22[/ref], skasuj część swoich PW. Twoja skrzynka zmniejszyła się do 200. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi