Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym się dowiedzieć (gdyż nie znalazłem odpowiedzi w regulaminie portalu) po jakim czasie znika/zostaje cofnięte ostrzeżenie?

Z góry dzięki za odpowiedz.

Opublikowano

90 dni będzie widoczne jako czerwony punkcik. Później zniknie, ale w bazie zostanie nadal. Uzbierasz 6 i ban :)

Opublikowano

Dlaczego nie mogę założyć tematu w żadnym dziale? Polityka forum jest taka żeby nabijać bezsensownie posty tylko po to bym moc założyć temat czy o co chodzi?

Opublikowano

Polityka forum jest taka, żeby nie zakładać bezsensownych tematów, dlatego nowi użytkownicy nie mogąc zadawać głupich pytań są zmuszeni do poświęcenia chwili i przeczytania tego co ich interesuje. Na forum jest zawarta masa informacji, wystarczy poszukać.

• Moderator
Opublikowano

Mic0, sytuacja wygląda dokładnie tak jak nakreślili to krd, i cannonn. Od siebie jeszcze dodam że za nabijanie bezsensownych postów grozi ban.

Opublikowano

U mnie też forum się na boki rozjechało , no i też "odznaczenia jako przeczytanie" , ciasteczka czyściłem więc pewnie coś jest robione na forum i za chwilę wróci do normy ;)

Opublikowano

Widzę, że niektórym się naprawiło. U mnie od czasu dodania ikonki tez kiepsko się przegląda bo rozjechane. Wczesniej czyściłem CCleanerem i nic nie dało. Jest na to sposób ?

Opublikowano

Czy tylko u mnie występuje taka sytuacja,że mam zwężone forum ?

Mimo usunięcia ciasteczek z każdej przeglądarki mam po prawej stronie po zalogowaniu się czarny pasek.

Opublikowano

U mnie zmiana na wersję mobilną (na samym dole strony) i powrót poprawiło to zwężenie. A na drugim kompie zmiana stylu i powrót stylu. Czyli pewnie taka zaawansowana forma F5 ;)

Opublikowano

gdzie można zmienić styl - u mnie cały czas wąski pasek, nie idzie forum przeglądać. Zmiana na mobilną i powrót nie pomaga :wallbash: co wy tam w tym kodzie modzicie.

Opublikowano

W panelu użytkownika pojawiła się dziś nowa opcja, możecie sobie ukrywać działy, których nie chcecie czytać. Jeśli zajdzie taka potrzeba, to również nie posty w nich zamieszczane nie będą pokazywane w zakładce nieprzeczytane posty.

Opublikowano

Chcialbym sie dowiedziec dlaczego ktorys z adminow kasuje moje tematy lub posty? Przeciez nie uzywam zadnych wulgaryzmow i nie lamie przepisow forum?