Toster Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Chciałbym się dowiedzieć (gdyż nie znalazłem odpowiedzi w regulaminie portalu) po jakim czasie znika/zostaje cofnięte ostrzeżenie? Z góry dzięki za odpowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienek Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 90 dni będzie widoczne jako czerwony punkcik. Później zniknie, ale w bazie zostanie nadal. Uzbierasz 6 i ban Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mic0 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Dlaczego nie mogę założyć tematu w żadnym dziale? Polityka forum jest taka żeby nabijać bezsensownie posty tylko po to bym moc założyć temat czy o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Musisz mieć napisane conajmniej 10 postów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cannonn Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Polityka forum jest taka, żeby nie zakładać bezsensownych tematów, dlatego nowi użytkownicy nie mogąc zadawać głupich pytań są zmuszeni do poświęcenia chwili i przeczytania tego co ich interesuje. Na forum jest zawarta masa informacji, wystarczy poszukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Mic0, sytuacja wygląda dokładnie tak jak nakreślili to krd, i cannonn. Od siebie jeszcze dodam że za nabijanie bezsensownych postów grozi ban. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cannonn Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Napisałem już raz ale zniknęło albo ktoś usunął http://scr.hu/2srm/pr846 http://scr.hu/2srm/nzrro http://scr.hu/2srm/grl72 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciechch Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Dzięki wielkie, ikonka powróciła. Jest porządek na pasku zakładek znowu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 U mnie też forum się na boki rozjechało , no i też "odznaczenia jako przeczytanie" , ciasteczka czyściłem więc pewnie coś jest robione na forum i za chwilę wróci do normy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Na iPadzie forum tez rozjechane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cannonn Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Dalej masz rozjechane? Bo u mnie się naprawiło jakoś koło 20:00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-drummer Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Na forum mamy źle ustawiony czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Wy macie w profilach zły czas, musicie sobie letni włączyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelpp Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Widzę, że niektórym się naprawiło. U mnie od czasu dodania ikonki tez kiepsko się przegląda bo rozjechane. Wczesniej czyściłem CCleanerem i nic nie dało. Jest na to sposób ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cannonn Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Na dole forum jest "Usuń ciasteczka witryny" spróbuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL2006 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Czy tylko u mnie występuje taka sytuacja,że mam zwężone forum ? Mimo usunięcia ciasteczek z każdej przeglądarki mam po prawej stronie po zalogowaniu się czarny pasek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator psemo Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Wciskaj F5 do skutku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelpp Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Cannonn, niestety usunięcie ciasteczek nic nie dało. Dalej lipa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinker Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 U mnie zmiana na wersję mobilną (na samym dole strony) i powrót poprawiło to zwężenie. A na drugim kompie zmiana stylu i powrót stylu. Czyli pewnie taka zaawansowana forma F5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knzz Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 gdzie można zmienić styl - u mnie cały czas wąski pasek, nie idzie forum przeglądać. Zmiana na mobilną i powrót nie pomaga co wy tam w tym kodzie modzicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 ctrl + F5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knzz Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 ctrl + F5 Dzięki, pomogło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 W panelu użytkownika pojawiła się dziś nowa opcja, możecie sobie ukrywać działy, których nie chcecie czytać. Jeśli zajdzie taka potrzeba, to również nie posty w nich zamieszczane nie będą pokazywane w zakładce nieprzeczytane posty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edibmw7 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Chcialbym sie dowiedziec dlaczego ktorys z adminow kasuje moje tematy lub posty? Przeciez nie uzywam zadnych wulgaryzmow i nie lamie przepisow forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cannonn Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Tylko jak narazie można ukryć PSB, Luźne i Ogłoszenia, reszta jest zablokowana. http://scr.hu/2srm/3jgx2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi