Administrator AreK Opublikowano 21 Października 2014 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 powalla, dokładnie tak było. Nie będzie my myśleli za wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kM3 Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 to był dział testów, dlaczego miałem komuś wcinać sie w temat z jego testem?! proszę o przesłanie kopii mojego testu przez pw lub maila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 kM3, bo z zasady czytelniej jest gdy testy jednego produktu od wielu osób mamy w jednym temacie i za jednym razem czytamy spostrzeżenia różnych testujących osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kM3 Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 jeszcze raz proszę o przesłanie treści usuniętego tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
defpl Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Niestety nie działa aktywacja nowych kont. Przy wysyłce maila potwierdzającego: "Bład wysylania email'a Może został podany zły adres e-mail, w przeciwnym razie Administrator pownien sprawdzic przyczyne lub wylaczyc wysylanie email'i przez forum" Testowane na kilku przeglądarkach, komputerach i dwóch kontach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poorsultanpl Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Potwierdzam. Już we wrześniu miałem z tym problem. Wtedy napisałem na FB z prośbą o aktywacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kM3 Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 po raz kolejny ponawiam prośbę.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator CleanerFreak Opublikowano 23 Października 2014 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 po raz kolejny ponawiam prośbę....Obawiam się, że zielony kolega wysłał to w kosmos... Wstaw raz jeszcze (najlepiej w odpowiednie miejsce). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bacanski Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Witam. Mam problem z przegladaniem dzialu: "projekty firm detailingowych". Przegladajac dzial na ipadzie widze tylko to co na screenshocie, cala reszta forum dziala normalnie(Dystrybutorzy, dzial handlowy). Przegladajac na kompie, telefonie wszystko jest ok. Ktos z administracji wie o tym problemie czy tylko problem jest po mojej stronie? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 2 Listopada 2014 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Bacanski, kliknij szara belke z napisaem projekty firm detailingowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bacanski Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Ok, rozwiazane. Lol nie wpadl bym na to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz82 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Witam. Może ktoś pomorze , bo nie wiem co jest grane Nie mogę odpowiedzieć w dziale sprzedaży , jak próbuję to pokazuje się : Tylko użytkownicy z uprawnieniami dostępu mogą odpowiadać w tematach na tym forum. Szukałem ale nie mogłem znaleźć odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manio49 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Witam.Może ktoś pomorze(...) Co prawda nie jestem z Pomorza, tylko z Mazowsza, ale pomogę. Minimum 10 postów w działach merytorycznych to przepustka do giełdy. Ale proponuję nie ciapać postów na pałę, bo dostaniesz bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz82 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Dziękuje za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 9 Grudnia 2014 Partner forum Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Mam dziwną sytuację : jak jestem zalogowany i kliknę w "Dział handlowy Partnerów Forum" to widze tylko : FaQ forumowicze vs sklepy i konfekcjonowanie nie widz partnerów jak się wyloguję to jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_motogo Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 CAR CRAZY, najprawdopodobniej schowała Ci się belka z partnerami. Kliknij na 'Dział handlowy partnerów forum', powinno się pojawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 9 Grudnia 2014 Partner forum Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 kamil_motogo, Faktycznie , dziękuje za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg73 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Witam.Może ktoś pomorze(...) Co prawda nie jestem z Pomorza, tylko z Mazowsza, ale pomogę. Minimum 10 postów w działach merytorycznych to przepustka do giełdy. Ale proponuję nie ciapać postów na pałę, bo dostaniesz bana Masz rację, zgodnie z regulaminem zakładać nowe tematy w dziale sprzedam mogą osoby z min. 10 postami na liczniku. Zresztą rozumiem i popieram tą decyzję. Tylko te ograniczenie jest jakby nadinterpretowane. Mnie dotknął ten sam problem, bo nie mogłem odpowiedzieć w temacie założonym przez kogoś innego. Tylko jak sprawdziłem regulamin to jest tam ogranicznie w zakładaniu tematu, a nie ma mowy o jakichkolwiek ograniczeniach co do odpowiedzi. Przy okazji nie do końca rozumiem jak są zliczane posty. Na pewno napisałem więcej niż pokazuje to na moim profilu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator psemo Opublikowano 9 Grudnia 2014 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Przy okazji nie do końca rozumiem jak są zliczane posty. Na pewno napisałem więcej niż pokazuje to na moim profilu. Gdybyś przeczytał kilka stron tego tematu to byś znał odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg73 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Może nie kilka, a kilkanaście, ale faktycznie jednozdaniowe ogólne info znalazłem. Dzięki za podpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy1988_88_88 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Przeszukałem troszke forum jak i kilk stron wstecz zanim podjalem decyzje o napisaniu w tym temacie. Mam problem odnalezienia listy z tematami ktore dodalem do ulubionych, nie wiem czy to przypadkiem nie jest problem mojego nieumiejętnego poruszania sie po forum, jesli tak to prosze o nakierowanie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekZKL Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Ten skrypt forum szajs by przemło nie ma czegoś takiego jak ulubione. On dodaje zakładki do twojej przegladarki. Więc szukaj w menu zakładek firefoksa czy co tam używasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy1988_88_88 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Witam ponownie. Szybkie pytanie, czy tylko ja mam problem z przewijaniem stron, bo co sie wydarzyło ze nie moge zmieniac stron nie widze wogole odpowiednich ikonek do ich zmiany, moge przebywac tylko na aktualnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzykilerr Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Tylko Ty masz ten problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy1988_88_88 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Kurczejerzykilerr, po Twojej wypowedzi odpalile przegladarke internet explorer i rzeczywiście tam wszystko jest oki, a w Firefoxie mam dalej ten sam problem, wie ktos jak go usunac, bo explorera strasznie nie lubie zalaczony zrzut ekranu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi