RoBee Opublikowano 5 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2022 W PL warunkach to ta powłoka jest najpewniej zapchana.Wysłane z mojego HD1903 przy użyciu Tapatalka
Rafal9304 Opublikowano 5 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2022 Też tak myślałem i jeżeli ta powłoka tak szybko się zapycha to leży u mnie pierwszy i ostatni raz. Nie chce mi się robić serwisu co dwa miesiące.. Na innym aucie miałem FX Protect Evo i co pół roku nawet mocnego serwisu nie potrzebowała.
Syrio Opublikowano 5 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2022 U mnie uk leży od marca 2021. 2 warstwy. I ma się swietnie.
Gardor Opublikowano 5 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2022 14 godzin temu, Rafal9304 napisał: Zrobić porządny serwis, później Eraser i klaść ? Dokładnie tak A próbowałeś jakiegoś WSR w celu „odetkania” hydro? Nie zawsze sam szampon wystarcza.
Rafal9304 Opublikowano 6 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2022 Tak, próbowałem Sonaxa WSR i Aqua APC Sour.
Syrio Opublikowano 19 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2022 Jakby ktoś się zastanawiał, czy UK jest trwałe to u mnie leży od kwietnia 2021. Przebieg jakieś 25 tysięcy kilometrów. Auto jest garażowane, pracuję z domu 2-3 dni w tygodniu, jeśli jadę do biura lub do Klienta, to stoi pod chmurką. Generalnie mycie magi co 2 tygodnie i płukanie demi, raz na miesiąc ech2o na 2 wiadra, raz na kwartał reset. Teraz w sierpniu tar and glue i deiron wjechał po 2 tygodniach w chorwacji i stania pod drzewami, całe uwalone sokami. Po myciu mix reload 10, ech2o 10, demi 100. Nie podbijana niczym w zasadzie, raz na jakiś czas po myciu przeleciałem wyżej wspomnianym miksem reload&ech2o. Miałem na wiosnę kłaść nową, ale patrząc na te krople, to może nie być potrzeby. Jak dla mnie mocno siedzi, łatwo się domywa. Na foto maska. Auto ostatni raz płukane pianą 1.5 tygodnia temu, krople są po przejechaniu 50 km w deszczu. Wrzuciłem 2 fotki więcej w temacie kropelkowanie jakby co. 5
blazej Opublikowano 19 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2022 Raz ma kwartał Reset? A ja na 2 wiadra Resetem lecę prawie co tydzień.... Dobry wynik przy tak nie częstej pielęgnacji!
Syrio Opublikowano 19 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2022 Nie mam potrzeby częściej, auto jest co tydzień pianowane magi i płukane. Brud świetnie schodzi i nie widzę potrzeby mycia rękawicą. 1
t.sienkiewicz91 Opublikowano 19 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2022 @Syrio jak tak to tak. Ja myślałem, że magi to do zupy Fajny efekt hydro
keza Opublikowano 19 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2022 @Syrio jakie dajesz stężenie?
Syrio Opublikowano 19 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2022 @keza 60 ml na 2 litry wody. 1
krzygaj Opublikowano 25 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2022 Koledzy mam Cleantle TechCleanera - czy jest sens kupować Carpro Reseta do mycia zapowłokowanego auta Cq 3.0? Wniesie coś lepszego niż TechCleaner?
Rekomendowane odpowiedzi