J-zon Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2014 Słuchajcie, czy ktoś bawił się w nakładanie Kocha na elementy chromowane typu emblematy, oznaczenia modelu, listwy chromowane idące wzdłuż auta? Trwałość będzie taka, jak na zwykłych, nielakierowanych plastikach? No i czy nakładanie na emblemat patyczkiem do uszu będzie dobrym pomysłem, czy raczej kombinować z jakimś malutkim pędzelkiem?
kamilgt Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2014 J-zon, zostaną mazy, chromy smaruje się woskiem
J-zon Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2014 Kamil, widziałem w Twoich relacjach, że lecisz Zymol Detailem i pewnie sam go niebawem kupię, ale póki co zastanawiam się, jak inaczej ugryźć chromy. Nie byłem pewien, czy woski nie zostawią jakichś śladów. Dzięki po raz kolejny!
Geniusz Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2014 Co bardziej poczernia plastiki - FK 317 czy Revive? i czy FK też się tak rozwarstwia jak Revive? Bo mi juz tą 'dysze' w butelce zapycha.. Irytuje to
yaneeks Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2014 Kupiłem dziś Shiny Garage Jet trim (coś tam, koloru wiśniowego ;p) i przyznam, że jestem mega zadowolony. W porównaniu do Koch'a czy Cartec'a po wyschnięciu efekt jest bardzo naturalny i plastiki wyglądają jak nowe . Jeśli ten stan się utrzyma to będzie to mój nr 1. Użyte na alfie gt.
escimo Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2014 yaneeks, trzyma długo - będziesz zadowolony
maciek-drummer Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2014 Na moich plastikach siedział przez jeden dzień Przerzuciłem się na ValetPRO i jest OK
atvmmz Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2014 ValetPro DTG jest dużo bardziej trwały niż SG.
escimo Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2014 Na moich plastikach siedział przez jeden dzień Przerzuciłem się na ValetPRO i jest OK U mnie SG tydzień to jest minimum jak siedzi + wyblaknięte plastiki świetnie maskuje/odżywia (np. do sprzedaży auta )
a4370146 Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2014 Witam, co polecacie na takie klamki ?
pawelpp Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2014 Chciałem napisać, ze niestety Polytrol jest niedostępny od wakacji jak robiłem zamówienie a tu patrzę..jest, pojawił się w SCS Sam kurcze mialem na niego ochotę.
a4370146 Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2014 Cena ok, ale jak z wytrzymałością i zastosowaniem na czarnych plastikach ?
pawelpp Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2014 Kolego, szukaj ! http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... ht=owatrol A i w bieżącym temacie cofnij się i poczytaj.
michalchelm Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2014 Witam, miał ktoś styczność z Black Wow Pro ? według opisów jest to bardzo trwały specyfik a właśnie na tym mi najbardziej zależy, cena jest nieporównywalna z polecanym Kochem, pytanie czy posiedzi dłużej?
stawek Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2015 Koledzy pomóżcie. Wczoraj podczas wjeżdżania do garażu podmuch wiatru pchnął drzwi, które uderzyły w zderzak czy też dokładniej mówiąc dokładkę zderzaka zostawiając brzydkie ślady. Na zdjęciach widać efekty. Co można z tym zrobić aby pozbyć się tych śladów ? Bardzo proszę o pomoc.
bienek Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2015 Na szybko nic z tym nie zrobisz. Można wyrównać, podszpachlować i zamalować lakierem strukturalnym. Ewentualnie delikatnie pobawić się opalarką, podtopić troszkę żeby rysy nie były białe i tyle.
Lybex Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2015 Czym najlepiej jest nakładać Koch Chemie Nano Magic Plast Care ? Do tej pory używałem płatków kosmetycznych ale pozostawiają po sobie małe włókna i nie wygląda to estetycznie. Ktoś coś podpowie ?
jbiz Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2015 Ja używam aplikatora z mikrofibry Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
impex Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2015 Wydajniej jest aplikatorem piankowym-takim jak do wosku.
funkoval Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2015 Impex +1, w dodatku piankę dociśniesz w każde załamanie
funkoval Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2015 Jak najbardziej, właśnie takim nakładałem.
pawelpp Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2015 A taki aplikator Urbana się nada ? http://showcarshine.pl/aplikatory/1335- ... -maly.html Pisze, ze do wosku też więc powinien być miękki.
impex Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2015 Troche gruby-moze wsiąkac w niego sporo produktu. W tej chwili uzywam najtansze zolte sloneczko do wosku i jest super-kilka kropel i robie 1 strone plastików w aucie.
Rekomendowane odpowiedzi