Allesio Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2012 Rzuć linka pls. Np. w tym sklepie: http://shiningcar.pl/pl/p/ValetPRO-Foam ... 5-Pack/504
DawPi Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2012 Nuu takie coś: http://www.shiningcar.pl/pl/p/ValetPRO- ... 5-Pack/504
kolo100 Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2012 WOW, faktycznie ciekawe. Będzie trzeba się zaopatrzyć. Spytam Cleanera czy ma takie bo tam odbieram osobiście zamówienia. Dzięki Panowie.
ziomek4007 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2012 Mi 303 na listwach w zderzakach trzyma naprawdę długo, ale już na bocznych jest kiepsko...trochę jazdy w deszczu, związanego z tym brudu i listwy wyglądają okropnie...oczywiście przed nałożeniem wyczyszczone APC... Zastanawiam się nad Autoglym BC i Nielsen-em SAS, albo ogólnie czymś co dłużej się utrzyma i da efekt matowy, satyny.
kolo100 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2012 Ja używam Valet Pro i używam tych patyczków gąbkowych, faktycznie super się nimi aplikuje. Plastiki czarne bardzo długo.
ziomek4007 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2012 Ja używam Valet Pro mówisz o YELLOW BUMPER GEL nie ma zacieków po deszczu itp. Ogólnie na początek szukam czegoś do przetestowania (ok 100ml)
kolo100 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2012 Mówię o Valet Pro Dionysus. Zacieków po deszczu nie ma, czarne plastiki wyglądają super.
m1chal Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2012 a na takie śliskie plastiki jak np audi a4 B5 ma na drzwiach na dole, cos polecacie?? bo co ja probwalem jakis to zawsze jakies takie dziwne smugi zostawały, bo to niby taka guma/plastik no i bez struktury
Rosemeyer Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2012 ogólnie czymś co dłużej się utrzyma i da efekt matowy, satyny. Sprobuj sobie PERLa. Robi bardzo ladna gleboka czern bez grama polysku. Mozesz go wrzucic na gume i plastik. Jakies 2tyg temu zrobilem nim zonie Jette i raz ze sama zauwazyla ta czern, a dwa ze mimo tych 2tyg pod chmurka do dzis efekt sie zmienil. kratki w zderzaku przednim i "dyfuzorek" z tylu pieknie czarne, to samo z uszczelkami/ramkami wokol szyb na drzwiach i oponami... Naprawde polecam kazdemu kto nie lubi swiecacej/blyszczacej czerni, a chce uzyskac prawdziwy kolor czarny a nie ciemny szary/grafit.
Stanley08 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2012 Rosemeyer, rozcieńczałeś go z wodą, w jakim stężeniu jak coś?
Rosemeyer Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2012 Rosemeyer, rozcieńczałeś go z wodą, w jakim stężeniu jak coś? nie
kamilgt Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2012 mam nadzieje, że nie było jak AG Bumper Care spisuje się na nadkolach? łapie ostro kurz? po deszczu kropelkuje czy raczej zgon?
cubstone Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2012 kamilgt, Dobrze się wstrzeliłeś, bo 3 dni temu robiłem właśnie nadkola Bumper Care'em i coś mnie podkusiło do zrobienia fotek Teraz zobaczyłem, że zdjęcia nie wyszły rewelacyjnie, ale niech idzie: Co do Twoich pytań- kurzu nie łapie w ogóle, ani razu tego nie zauważyłem. Po deszczu fajnie kropelkuje, a jeśli chodzi o wytrzymałość, to tydzień przy normalnej jeździe spokojnie wytrzyma. Na samochodach handlowych, które prawie w ogóle nie jeżdżą siedzi u mnie nawet 3 tygodnie. Po tym czasie nadkola jeszcze prezentują się dobrze, ale wiadomo, że "to nie to". W sumie za 2-3 samochody mi się skończy,a używam go już tylko do tego celu i biję się z myślami czy kupować kolejne opakowanie. Dam szansę 303 AP i jak wypadnie słabo, to biorę Bumper Care'a.
daniels Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2012 jak AG Bumper Care spisuje się na nadkolach? łapie ostro kurz? po deszczu kropelkuje czy raczej zgon? daje rade, był to chyba pierwszy środek jaki pamiętam który poleciał na nadkola i złego słowa nie mogę powiedzieć- no może zależy jakiej kto oczekuje trwałości...tutaj nie ma co się oszukiwać jak będzie kiszkowata pogoda nie posiedzi długo..
kamilgt Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2012 tutaj nie ma co się oszukiwać jak będzie kiszkowata pogoda nie posiedzi długo.. płukanie bez piany na bezdotyku wytrzyma bez problemu? cubstone, dzięki w takim razie ostatnie dwa produkty z listy zakupów będą z AG
gruby_RS Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2012 w takim razie ostatnie dwa produkty z listy zakupów będą z AG Jak masz na myśli nadkola, to wstrzymaj się z BC - bardzo przeciętny Jutro potestuję pewien nowy diwajs
kamilgt Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2012 Mam nadzieję, że test na ducato
Administrator Evo Opublikowano 10 Września 2012 Administrator Zgłoś Opublikowano 10 Września 2012 Prawde mówiąc to na wszelkiej maści daily driverach nie widzę sensu kładzenia czegokolwiek na nadkola, w naszym klimacie
gruby_RS Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2012 Right...dlatego ciągle szukam zadowalającego rozwiązania "spray & forget " , ot tak od mycia do mycia [ Dodano: 10 Wrzesień 2012, 21:27 ] że test na ducato taa dla Ciebie to chyba najlepsza będzie męska gleba i po kłopocie
DawPi Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2012 dlatego ciągle szukam zadowalającego rozwiązania Tja, ale chyba tylko na przód w naszych plastikowych zabawkach!
gruby_RS Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2012 Tak, jasne - tył jest klasą sam dla siebie...
SzaKal Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2012 Panowie, ja testuje pewne cudo ... na nadkolu już ponad miesiąc i ani rusz A ostatnio troszkę się jeździło po A4 w deszczu
DawPi Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2012 SzaKal, aleś tajemniczy. Napisz co to.
SzaKal Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2012 Troszkę was przytrzymam najpierw potestuję żeby nie było że polecam jakieś g... Tyle że ten produkt nie kropelkuje ale wchodzi w reakcję z plastikiem, i plastik robi się pięknie czarny
weglus Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2012 ja sprawdzę kiedyś żel do plastików który kupuje w lakierni 10zł/100ml. schodzą tego znikome ilości tak więc sie opłaca nawet gdyby miał tydzień trzymać. mógłbym wam to kupić i wysłać
Rekomendowane odpowiedzi