AudiBlask Opublikowano 22 Lutego Zgłoś Opublikowano 22 Lutego Infinity Wax Air Freshener Success. Używał ktoś ? Wyczuwalne podobieństwo do Paco Rabanne One Milion ?
Strus Opublikowano 22 Lutego Zgłoś Opublikowano 22 Lutego @AudiBlask info sprzedaję - będą zestawy testowe do nabycia. Chłopaki nad tym obecnie pracują. Także polecam wypatrywać. Same zapachy są ciekawe trzeba przyznać. Nie czuć tandety. Są „ciepłe” w odbiorze. 2
Strus Opublikowano 26 Lutego Zgłoś Opublikowano 26 Lutego W dniu 20.02.2024 o 19:45, Strus napisał(a): co do trwałości w aucie - sprawdzę i dam znać. Sprawdziłem. Tylko ten Clinex Man bo Friends córka zaanektowała do pokoju. Otóż psikany z oryginalnego atomizera wietrzeje po kilku godzinach. Ale psikany z normalnego atomizera na wykładziny w aucie wytrzymuje 24 do 48 w zależności jak wietrzymy, jak często otwieramy drzwi itp. W taxi po 36 godzinach nadal wyczuwalny
Strus Opublikowano 29 Lutego Zgłoś Opublikowano 29 Lutego Lecąc dalej z tematem mogę polecić K2 Evos. Ciekawe zapachy i przyzwoicie trwałe. Całej mojej familii się Samurai bardzo spodobał.
MMCzysci Opublikowano 29 Lutego Zgłoś Opublikowano 29 Lutego Ciekawy temat, fajnie, że się dzielisz na bieżąco spostrzeżeniami. Zrobisz potem jakieś ostateczne podsumowanie polecane/niepolecane?Wyryte w skale z S20 FE 5G
AudiBlask Opublikowano 29 Lutego Zgłoś Opublikowano 29 Lutego Woda kolońska 50 zł za 500 ml. Popsikane w bagażniku , po tygodniu czasu nieobecności w aucie , delikatny zapach nadal wyczuwalny. Auto używane ale nie przeze mnie. Ogólnie psikaczy przelałem już chyba z hektolitr. Chyba powrócę do świeżego Wunderbauma co mycie , sam nie wiem czy nos mi się popsuł , czy Fordy szybko wietrzeją @Strus Heaven Scent psikałeś w aucie ? Przysłali mi testery ale chwilowo mnie w domu nie ma
Strus Opublikowano 29 Lutego Zgłoś Opublikowano 29 Lutego @AudiBlask tak, w aucie psikałem. U mnie 24 godziny czuć. Mam jeszcze 2 próbki ale teraz Clinex Man króluje w samochodzie. Jak się skończy to kolejne sample o HS wpadną @MMCzysci jak zauważyłeś dzielę się na bieżąco więc podsumowania nie przewiduję. Planuję jeszcze dać szansę 3 kolejnym zapachom od Pro chem i chyba 3 od Spring Air. Sprawdzałem też ostatnio w sklepie olejek Kala Cashmire i zapach też ciekawy. Ale nie wiem jak z trwałością. Może kupię to dam znać
AudiBlask Opublikowano 29 Lutego Zgłoś Opublikowano 29 Lutego @Strus czyli 29 zł za 100 ml , przy trwałości jednego dnia... Wypróbuję którąś z zawieszek , chociaż wychodzą drożej niż Fresso , które potrafi trochę wytrzymać.
grechut Opublikowano 19 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia Panowie, coś trwałego i świeżego do wewnątrz? Mam fresso ale przy wyższych temperaturach mam wrażenie że trwałość sięga jednego dnia..
Strus Opublikowano 21 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia @grechut większość zapachów w wysokich temperaturach znika jak kamfora. Możesz szukać czegoś w kratkę ale nie z polimerów bo zimne powietrze skutecznie nie pozwoli zapachowi się uwalniać. A ja od siebie dorzucę kolejny produkt Clinex. Tym razem Magic Night. 3 dni wyczuwalny i do tego fajny. Taki męsko-stripperowy. Polecam
minjaro Opublikowano 3 Maja Zgłoś Opublikowano 3 Maja Jakby ktoś się zastanawiał nad Foen Forest, to odradzam, chyba, że lubicie zapach kostki klozetowej. Pachnie sztuczną chemią i nie ma nic wspólnego z zapachem drzewa, lasu czy sosen. Z Foen mogę polecić natomiast zapach His & Her (żonie tez pasuje), używam go już parę lat i jeszcze mi się nie znudził, choć z trwałością tego zapachu jest chyba co raz gorzej. Pryśnięty gdzieś na kokpit da się zetrzeć wilgotną szmatką, póki co nie odbawił materiałowych dywaników, foteli, podsufitki itp.
blazej Opublikowano 7 Maja Zgłoś Opublikowano 7 Maja Nie polecam psikać Ci tym po kokpicie. Kiedyś jakaś ciecz zapachu odbarwiła mi dekor i musiałem wymieniać, i nawet nie wiem czy to aby nie był właśnie Foen.
imola33 Opublikowano 7 Maja Zgłoś Opublikowano 7 Maja @minjaro potwierdzam, wali kostką klozetową na kilometr. Po jakimś czasie nawet się przyzwyczaiłem i psikałem cały grudzień dla świątecznej atmosfery Wąchaliście Chemical Guys o zapachu szarlotki?
Lotek900 Opublikowano 30 Września Zgłoś Opublikowano 30 Września Cześć. Używał ktoś zapachów VINOVE te w kratki nawiewu? Znalazłem to na motogo, wygląda fajnie zapachy z opisu powinny być ok, trwałość niby do 90 dni i możliwość wymiany wkładki.
adi1509 Opublikowano 30 Września Zgłoś Opublikowano 30 Września @Lotek900 Subiektywnie trwałość ok miesiąca.
Lotek900 Opublikowano 30 Września Zgłoś Opublikowano 30 Września @Strus @adi1509 który zapach mieliście? Jaki polecacie. Faktycznie jest możliwość wymiany wkładki za 14 zł?
blazej Opublikowano 1 Października Zgłoś Opublikowano 1 Października Również polecam Vinove, ale tylko jesienią i zimą, jak leci ciepłe powietrze z kratki. Moje ulubione to Indianapolis i Rome i w zasadzie tylko te używam. Zajrzyj sobie do Action - często są tam zestawy za 9,99. Ja za chwilę będę testował Millefiori - Nero i Sandalo Beragmotto.
Strus Opublikowano 1 Października Zgłoś Opublikowano 1 Października Ja tylko Rome katuję. Jakiś niebieski wkład kiedyś kupiłem to kompletnie mi nie podpasował
blazej Opublikowano 1 Października Zgłoś Opublikowano 1 Października Rome jest kozak jeśli chodzi o trwałość i intensywność przy ciepłym nadmuchu. Indianapolis z kolei jest dużo delikatniejszy i z nutą irysa przypomina mi trochę Dior Homme - mam do niego wielki senstyment.
marcineke Opublikowano 1 Października Zgłoś Opublikowano 1 Października @imola33 po zakupie bombonierki czekolady odechciało mi się zapachów Chemical Guys, był w planie zakazu piwa ale chyba trochę oszaleli. Bombonierka czekolady bardzo trwały zapach ale tak ciężki do auta że kiedyś gość mówił że tydzień było cudownie choć duszno, potem go mdliło a po miesiącu przyjechał się pytać czy da się to czymś usunąć to nie idę do auta wziąć bo go cofa, niby praktycznie już go nie czuć było ale jednak był uwrażliwiony. Mają chłopaki specyficzne podejście do zapachów, Cherry jest odlotowe.
Rekomendowane odpowiedzi