ShiningCar Opublikowano 16 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2017 Całkiem przyjemny odświeżacz o zapachu gumy Waxaddict Slickrims Air Freshener i ma co ciekawe drugą funkcję - Interior Detailer czyli kokpit etc
S3ci0r Opublikowano 16 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2017 @CarProShine @ShiningCar szukam raczej czegoś co mogę wrzucić do auta i zapach będzie dawał sam z siebie bez potrzeby mojej ingerencji w aplikację ale dzięki za chęci, jak będę potrzebował jakiegoś odświeżacza w atomizerze to już wiem czego szukać
Alfa47 Opublikowano 16 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2017 A jak to jest z puszkami CS w zimie ? Chodzi mi o wiśnie i truskawkę, przez jak długi czas działa w zimę ?
Gesiu_15 Opublikowano 16 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2017 14 minut temu, Alfa47 napisał: A jak to jest z puszkami CS w zimie ? Chodzi mi o wiśnie i truskawkę, przez jak długi czas działa w zimę ? California cherry pachnie nie tak intensywnie jak w lato ale czuć dosyć bardzo Nie dawnym czasem przesiadłem się na białą zawieszkę Imao i to był strzał w 100 tkę California cherry pachnie ok pół roku
Qlimaxss Opublikowano 16 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2017 @Alfa47Zależy jak długo wytrzymasz zapach winiacza w aucie. Wiśnia pachnie mega intensywnie . Sam producent pisze na opakowaniu że najlepsza wersje zapachu prezentują powyżej 8 stopni C . Truskawka jest delikatniejsza nie zalatuje tak winkiem jak wsiądziesz do auta. Osobiście mnie najbardziej w zimę pasuje Żurawina zresztą nie raz podkreślałem w tym temacie. Teraz będę testować Santa Barbara Berry
S3ci0r Opublikowano 16 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2017 osobiście uważam że wiśnia jest przereklamowanym zapachem. do tej pory miałem tylko 3 zapachy, wiśnia która szału u mni enie robi, brzoskwinia która bardzo szybko przestała dawać zapach i guma balonowa która dla mnie jest mega cudowna
Moderator BiałyGTi Opublikowano 17 Grudnia 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2017 8 godzin temu, Gesiu_15 napisał: na białą zawieszkę Imao tez polecam IMAO mam i zawieszke i kostke na kratke jedna i druga daje rade
ziomson Opublikowano 17 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2017 Ostatnio kupiłem kartę imao wanilia i jestem pod wrażeniem jak to ładnie pachnie. Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
hubert213 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2017 Ja dorwałem ostatnio zapach z mało znanej firmy Pro Elite o nazwie Kiribati i Aruba( mają kilka innych ale trochę kiblowe) , są one w buteleczkach 65 ml , 750 ml i 5l . Ciężko je dostać w sklepach stacjonarnych ale na prawdę warto. Nie było osoby która powiedziała by że brzydko pachnie a pokazałem wielu osobą . Gdyby ktoś chciał to pw bo będe miał pare kartonow po świętach bo niestety tylko tak idzie je zamowić ... ogólnie ta firma jest mało znana a robi dobrą chemie.
Eidos71 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2017 @hubert213 - asortyment jest dostępny m.in. tutaj: http://kosmetykisamochodowe.sklep.pl/16_pro-elite
Moderator BiałyGTi Opublikowano 17 Grudnia 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2017 Ktos jeszcze używał CC zapach żurawinowy ?? Warto brac na zime ??
Gozdziu23 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2017 53 minuty temu, BiałyGTi napisał: Ktos jeszcze używał CC zapach żurawinowy ?? Warto brac na zime ?? Miałem rok temu, pachnie zdecydowanie dostojniej niż w lato. Mi bardzo pasowała 1
KapselK Opublikowano 17 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2017 @BiałyGTi ja mam w aucie od miesiąca albo dłużej, nie wiem czemu ale czuję tam też marcepan? Mi zapach pasuję jak najbardziej na zimę. 1
Moderator BiałyGTi Opublikowano 18 Grudnia 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2017 Podziekowal to w takim razie zamawiam CC żurawinę oraz biala kartkę Imao
zychu Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2017 Ja zakupilem niedawno Shiny Garage Green Tea Air Freshener. Kilka psikniec na i pod dywaniki i po jednym w nawiewy. Zapach utrzymuje sie ok 4 dni. calkiem przyjemny.
ziomson Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2017 Żurawina daje w zimę bimbrem. Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
rapmen93 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2017 Ja z California Scents Coronado Cherry przerzuciłem się również na wiśnie, ale tym razem Areon. Dla mnie o wiele lepszy, bardziej subtelny zapach
Moderator BiałyGTi Opublikowano 18 Grudnia 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zamowilem żurawinę co bedzie to bedzie
czyzu6491 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2017 @BiałyGTi daj znać czy nie czuć alkoholu przy minusowych temperaturach
StreamHD Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2017 Jeżdżę z puszką CS wiśnia. 4 osoby które wsiadły do auta mówią, że czuć w samochodzie migdałami
czyzu6491 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2017 swego czasu też woziłem wiśnię, oprócz tego że w upały nowa puszka zwalała z nóg to po dłuższym czasie gdy ja już nic nie czułem dochodziły mnie głosy o marcepanie nawet
kamykmm Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2017 Ja obecnie mam u siebie wrzuconą puszeczkę CS Coronado Cherry i o ile na początku byłem mega zadowolony z zapachu to teraz jak wsiadam do auta np z rana, albo po całym dniu w pracy to pierwsze odczucie po wejściu do auta lekko wykręca mi nosa, dopiero po chwili czuje właściwy zapach wiśni... Mam w szafeczce biała kartę IMAO ale jakoś szkoda mi jej na zimę i chyba wleci dopiero na wiosnę, chyba że CS CC mi szybciej zbrzydnie
czyzu6491 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2017 Białą Imao też miałem i w lato nie była dusząca, bardzo dobrze współgra z Adbl IQD LE. Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
ByKu Opublikowano 24 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2017 Jak myślicie, REO Voyage a New York w nawiew będzie dobrym wyborem czy celować w coś innego, np. LITTLE JOE? Do tej pory miałem CALIFORNIA SCENTS CORONADO CHERRY ale szybko przestał być wyczuwalny.
Rekomendowane odpowiedzi