faraon3021 Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2016 Zna ktoś z kolegów ten zapach Autobrite New Car Air Freshener ? Zapachy srednie Trwalosc bardzo slaba.
dejwid92 Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2016 Poszukuję do autka czegoś o zapachu bananowym ma ktoś jakiś sprawdzony?
aneroid Opublikowano 17 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2016 Zapachy srednie Trwalosc bardzo slaba. Dzięki.. A czy jest coś ciekawszego w tej nucie?
druhh Opublikowano 17 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2016 Czy jest jakiś zapach cynamonu z jabłkiem? Oczywiście oprócz choinki Wunderbaum
wooke Opublikowano 17 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2016 Puszka California Scents jest o zapachu jabłka z cynamonem.
aneroid Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2016 Nadal szukam jakiegoś trwałego zapachu do auta, z nutą nowego auta.
SpeedwayFan Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2016 A próbowałeś New Car Smell od CG? .Dokupiłem dużego (473ml) Strippera bo zapach obłędny
stawek Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2016 Koledzy a co powiecie o zapachach od K2 vento ? Konkretnie mowa o zielonej herbacie. Miał ktoś? Jak z trwałością?
aneroid Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2016 A jak z jego trwałością? Aplikujesz na dywaniki dywaniki, czy inne sposoby? Pozdrawiam
SpeedwayFan Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2016 Może mały offtop ale wszystkie zapachy we flakonikach dla mnie daremne tym bardziej o tej porze roku wszelkiego rodzaju choinki zawieszki itp będą słabe ze względu na chłodne powietrze w aucie.Najlepszym wyborem będzie coś w nawiewy żeby dostało ciepłego powietrza.
zgoda150 Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2016 Co polecacie do auta? do tej pory używałem zawieszek z flakonikiem kupowane na stacjach. puszka CS będzie lepsza?
TfB Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2016 Temat ma 250 str... mysle ze jak wezmiesz zajrzysz w lupke to przewalkujesz ten temat sam z 10razy minimum na te 250 str:-)
analyzator Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2016 k2 Deocar truskawka. Na życzenie mojej córki wypsikano mi tym auto po praniu tapicerki. Tak podszedł, że kupiłem sobie butlę. Trzyma się mocno 3-4 dni, pachnie kilka kolejnych. Potem szybkie psiknięcie tu i tam i intensywność powraca. Cena/jakość/ilość rewelacja. Zgubiłem butelkę, nie wiem jak, właśnie dokupuję kolejną.
Martini Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2016 Może nie będę oryginalny, ale ostatnio zainstalowałem puszkę CS Coronado Cherry. Zapach Miazga, a jest tylko odrobinę uchylony. Jak na razie tylko 2 tygodnie leży. Koniec z psikaniem!
Gesiu_15 Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2016 [ref=#ff3366]Martini[/ref], CS Cherry pachnie z pół roku
KapselK Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2016 To prawda, ja ostatnio wziąłem Cherry do pokoju bo w aucie chciałem coś innego, a Cherry nie chciał skończyć pachnieć.
AG80 Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2016 Ja mam teraz cs guma balonowa, po zmoeszaniu z zapachem nowych dywaników gumowych (lekki zapach wanilii) smierdziało rzygami Teraz już dywany przewietrzały i moze być
szpyrek Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zastanawiam się nad zapachem gumy balonowej. Lepszy będzie w atomizerze od sg czy puszka californi. Dokładnie chodzi mi o jaknajbardziej zbliżony zapach. I siłę wyczuwania "na drugi" dzień. Wiem ze jeden jest w płynie drugi w puszce ale może ktoś coś podpowie. Aurę mamy zimową co się lepiej sprawdzi?
Lex450 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2016 Szukam od dawna maksymalnie naturalnego zapachu naturalnej skóry do auta. Znalazłem kilka w sprayach ale są bardzo nietrwałe chociaż ładnie pachną. Chciałbym coś w płynie by nasączyć tabliczkę Gliptona która szybko niestety wysycha i niestety nieco za słabo pachnie chociaż bardzo ładnie. Ostatnio znalazłem "w formie przezroczystego oleju" w płynie Colourlocka i jest bardzo fajny ale też słabo pachnie Może ktoś zna jakiś taki płyn do nasączania zapachem skóry jak Colourlock ale trwalszy i mocniejszy ? Może być w PL lub ebayu dostępny, z góry dziękuję za sugestię.
Strus Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zastanawiam się nad zapachem gumy balonowej.Lepszy będzie w atomizerze od sg czy puszka californi. Dokładnie chodzi mi o jaknajbardziej zbliżony zapach. I siłę wyczuwania "na drugi" dzień. Wiem ze jeden jest w płynie drugi w puszce ale może ktoś coś podpowie. Aurę mamy zimową co się lepiej sprawdzi? Zimą puszko CS niestety nie pachną. Zupełnie ich nie czuć. NA pewno tych z "drewienkami". Nie wiem jak żelowe. Nie est to majątek więc sprawdź. Mi guma od CS nie podeszła. Z CS tylko Cherry
szpyrek Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2016 Kupiłem puszkę. "Sama" pachniala przez 4 dni. Mam ja minimalnie uchylona i pod fotelem pasażera. Dając ciepły nadmuch na nogi czuć w takim stopniu ze nie dusi. Gumę od SG sprawdzę przy okazji będąc mrc.
Mateusz65 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2016 a truskawka od cs dlugo wytrzymuje i ladnie pachnie ?
Gesiu_15 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2016 California Cherry u mnie pachnie dość intensywanie nawet i w zimę Choć szukam czegoś innego bo ile można
szpyrek Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2016 Ponoć grejpfrut długo ładnie pachnie. Przetestuje następnym razem
Lex450 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2016 Cherry mi nie pasował, za słodki, mdlący, wrzuciłem do szafki w przedpokoju z ubraniami i itp
Rekomendowane odpowiedzi