c-7 Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2016 Czy ktoś może wie gdzie w Warszawie można kupić zapchy EIKOSHA air spencer?
xnolb Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2016 Panowie szybkie pytanie, macie jakies sprawdzone spreye lub specyfiki które pozwolą długo się utrzymać w samochodzie po praniu tapicerki? Ponawiam pytanie kolegi, bo sam poszukuję zapachu który długo się utrzyma.
druhh Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2016 California Cherry chyba najdłuzej się trzyma
stawek Opublikowano 16 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2016 California Cherry chyba najdłuzej się trzyma Miałem tydzień i dałem koledze. Zbyt drażniący/intensywny ten zapach. Żone bolała głowa ... a może to tylko wymówka od ... aaa dobra. W każdym bądź razie puszka skręcona na minimum, a po dwóch dniach nawet zakręcona całkowicie i było go czuć. Jeśli komuś sam zapach nie przeszkadza to chyba można polecić bo coś mi się wydaje, że jest on dość trwały.
Gesiu_15 Opublikowano 16 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2016 [ref]stawek[/ref], w marcu kupiony i do dnia dzisiejszego pachnie
hamilton Opublikowano 16 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2016 Od kilku dni testuję Shiny Garage Peach&Mango, bije na głowę Morning Dew chociaż on też jest świetny. Trwałość "piczki" jakby większa.
stawek Opublikowano 16 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2016 Koledzy, a dobrej jakości zapaszki kawy lub zielonej herbaty spotkaliście ? Trwałe i nie ryjące bani ?
Gesiu_15 Opublikowano 16 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2016 Zapach SG ma zielona herbatę i naprawdę ładnie pachnie
flatron007 Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2016 CS CORONADO CHERRY 1,5 miesiąca i nadal pachnie, wieczko uchylone na 2mm
stawek Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2016 Zapach SG ma zielona herbatę i naprawdę ładnie pachnie A jak z trwałością ? Nie zostawia jakiś śladów ?
druhh Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2016 faktycznie na początku dość intensywny ale z czasem juz nie jest tak mocny, ale czuć go nadal
Gesiu_15 Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2016 Zapach SG ma zielona herbatę i naprawdę ładnie pachnie A jak z trwałością ? Nie zostawia jakiś śladów ? Max 4 dni pachnie
KHOT Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2016 Kupiłem zieloną herbatę z SG i z miejsca żałuję. Zapach pewnie trwały dość będzie na moje nieszczęście, ale nie do trwałości mam zastrzeżenia, a do samej woni - to pachnie jak tani/podły odświeżacz powietrza do kibla, czy kostka toaletowa. Masakra, pokój sobie tym wypsikałem i *ebie jak w sraczu... Do kompletu wziąłem też mango/brzoskwinia i chociaż zapach aż tak nie drażni, to też jest taki mega chemiczny, jak sztuczny koncentrat aromatu.
linden Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2016 Nie chce mi się wierzyć żeby było aż tak źle. Nie sprawdzałem zielonej herbaty ale mango i morning dew pachną zacnie moim zdaniem.
Gesiu_15 Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2016 Miałem 3 zapachy od SG Mango&Peach , Green Tea , Morning Dew . Najlepszy zapach i najwytrwalszy z tych 3 jest Morning Dew
AndrewSC Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2016 Moim zdaniem SG Zielona herbata pachnie całkiem przyjemnie, może nie stricte zieloną herbatą ale przy nie wielkiej ilości psikania zapach jest odświeżający, mi bardziej zalatujący mieszanką czegoś z miętą etc.
aneroid Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2016 Macie koledzy zdanie na ten zapach Autobrite New Car Air Freshener, co to jest warte?
hamilton Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2016 Gesiu, a u mnie Peach pachnie i pachnie a Dew jest jeden dzień i znika
aneroid Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2016 Nikt go nie zna Autobrite New Car Air Freshener ?
SpeedwayFan Opublikowano 14 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2016 Witam kolegów,Wiem że temat był wałkowany setki razy ale i ja się wypowiem: STRIPPER SCENTS od CG.Byłem właśnie u chłopaków w MrCleaner,zakupiłem wersję 118ml.Pierwsze 4 strzały w aucie i wyczuwam zapach tanich damskich słodkich perfum i..hmm..jakby dym z dymownicy używanej na dyskotekach serio.W tle taki jakby alkohol,tani łiskacz.Ogólnie zapach inny niż wszystkie które często przypominają kostkę kontowaną w porcelance .Zobaczymy jak z trwałością ale na dzień dzisiejszy zapach na +.Ktoś kiedyś na forum pisał że po spryskaniu tapicerki robiły mu się plamy,nic takiego nie stwierdziłem. Pozdro!
Yakuz89 Opublikowano 14 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2016 No z trwałoscia to kiepsko ale zapach swietny
grzybu Opublikowano 14 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2016 Ja ostatnio też się zdecydowałem - zapach bomba. Ja tam mogę raz na tydzień psiknąć na dywany;) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
aneroid Opublikowano 14 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2016 Zna ktoś z kolegów ten zapach Autobrite New Car Air Freshener ?
SpeedwayFan Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2016 O ile się nie mylę to ktoś pisał kiedyś ze zapach podobny do choinek tylko nie wiem czy do blacka czy nowe auto
aneroid Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2016 Mnie nie udało się jak na razie znaleźć żadnej opinii na ten temat.
Rekomendowane odpowiedzi