Skocz do zawartości

Zapachy do autka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokładnie wczoraj prawie pól dużego atomizera poszło w auto i jest średnio wyczuwalny chyba musze dalej kontynuować poszukiwania "idealnego zapachu dla mnie" :///

Opublikowano

cannonn myślałem właśnie nad tą firmą ale nad zapachem NeW York a ten London Club to jaki to jest zapach? coś w rodzaju perfum czy bardziej taki słodki owocowy?

Opublikowano

New York mam teraz, zapach coś jak męskie perfumy, London Club bardziej słodki ale też określił bym jako perfumy niż owoce, bliżej mu właśnie do Strippera niż Yorkowi. Mi bardziej pasował London z tych dwóch ale mam w planach zakupić jeszcze inne zapachy z asortymentu, więc nie wiem który najlepszy. ;)

Czy ktoś może widział gdzieś w Olsztynie te zapachy? Chętnie bym powąchał zamiast kupować w ciemno.

Opublikowano

Czyli chyba dla mnie z tych dwóch lepszy będzie jednak New York bo właśnie mi najbardziej tego typu zapachy podchodzą + ewentualnie jakieś delikatne rześkie i świeże.A możesz go porównać(W sensie ten New York) do czarnej choinki Wunder Baum?

Opublikowano
mrowa93, nic Ci to nie da bo zapachy od CG sa krotkotrwale :) Mialem strippera, mialem new car i obecnie psikam black frostem. Wszystkie zapachy znikaja po jednym czy dwoch dniach mimo psikania na dywaniki czy w nawiewy.

Cześć piepia, czy mógłbyś proszę opisać, jak mniej więcej pachnie Black Frost?

Z góry dziękuję :)

Opublikowano
Cześć piepia, czy mógłbyś proszę opisać, jak mniej więcej pachnie Black Frost?

Z góry dziękuję :)

Niczym woda po goleniu Gilette ;) Zapach niemal identyczny. Po jakims czasie robi sie delikatniejszy i przyjemniej sie z nim jedzie :P

Opublikowano

Widzę że wszyscy polecają California Scent. Nie przemawia jakoś za mną wożenie puszki pod fotelem. Stosuję od zawsze AREON PERFUME GOLD.

Psikam raz na tydzień na zawieszkę pod lusterkiem oraz po fotelach i dywanikach i jest elegancko. Testowaliście? Ja mogę śmiało polecić.

Ktoś testował oba i może porównać trwałość / intensywność?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Samochód mam przesiąknięty tym zapachem tak, że wystarczy raz na miesiąc kilkanaście psików i cały czas czuć :)

dobrze, żeby też innym pasażerom ten zapach odpowiadał :D

• Moderator
Opublikowano

Michael Michael, do tej pory nikt nie narzekał, wręcz przeciwnie :)

Opublikowano
Widzę że wszyscy polecają California Scent. Nie przemawia jakoś za mną wożenie puszki pod fotelem.

Ale nikt nie każe wrzucać zapachu pod siedzenie. Ja w jednym aucie woziłem w drzwiach pasażera a w innym jak za dużo otworzyłem - w bagażniku

Opublikowano

A ja się pochwalę, bo zrobiłem własny zapach :-] Do pudełeczka (może być po CS) wsypałem trochę sody i dałem kilka kropli olejku miętowego. Całkiem przyjemnie, delikatnie pachnie randrynkami miętowymi :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jestem na etapie szukania ciekawego zapachu. jednak tyle sprawdziłem i dupa, od tak.

szukam coś na wzór nowego auta, ale nie takie jak te wszystkie szity...to co ogólnie nazywane jest NEW Car - dostępne w najzwyklejszych sklepach to jakies proszki do prania, itp.

Zastanawiam się nad tymi zapachami w puszkach, gdzie sa drewienka cedrowe, ale który zapach. Miał ktoś "dla prawdziwego mężczyzny jak piszą na aledrogo.pl?" (seria california scents)

Opublikowano

90% tego tematu jest o puszkach kalifornii. :D A jak chcesz czegoś ciekawego, to spróbuj Scentway London Club. :good:

Opublikowano

szukam coś na wzór nowego auta, ale nie takie jak te wszystkie szity...to co ogólnie nazywane jest NEW Car - dostępne w najzwyklejszych sklepach to jakies proszki do prania, itp.

Zastanawiam się nad tymi zapachami w puszkach, gdzie sa drewienka cedrowe, ale który zapach.

Wlasnie od niedawna mam swoj pierwszy zapach od californi o nazwie new car i rozczarowal mnie. Pucha na max otwarta lezy pod podlokietnikiem i ze tak powiem "nie czuje jej" ja ani zaden z pasażerów. Nastepny bedzie cherry

Opublikowano
California Cherry u mnie 3 miesiące i pachnie nadal jestem mega zadowolony :good:

Mocno "słodki" ten zapach wiśni? Nie szukam miodu, ale coś w stylu mieszanki nowe auto/skóra

Opublikowano

Co ma wiśnia do new car czy skóry :thumbdown:

Corronado cherry to najmocniejszy i najdłużej wyczuwalny zapach od CS.Później jest bubble gum :good:

Opublikowano

Jak aplikujecie zapachy w atomizerach?

W instrukcji napisane jest, że pod dywaniki. Zastanawiam się jeśli tam zaaplikuję to czy dywanik gumowy nie przytłumi zapachu? Czy aplikować na wykładzinę dookoła dywanika gumowego. Dotychczas używałem puszek, teraz chcę spróbować zapachów od Shiny Garage.