mrowa93 Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2016 Dokładnie wczoraj prawie pól dużego atomizera poszło w auto i jest średnio wyczuwalny chyba musze dalej kontynuować poszukiwania "idealnego zapachu dla mnie" :///
Maciej WTN Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2016 Panowie jak wam odpowiada to spróbujcie MangoCello z CG, jest naprawde mocno wyczuwaly co najmniej przez kilka dni
mrowa93 Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2016 cannonn myślałem właśnie nad tą firmą ale nad zapachem NeW York a ten London Club to jaki to jest zapach? coś w rodzaju perfum czy bardziej taki słodki owocowy?
cannonn Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2016 New York mam teraz, zapach coś jak męskie perfumy, London Club bardziej słodki ale też określił bym jako perfumy niż owoce, bliżej mu właśnie do Strippera niż Yorkowi. Mi bardziej pasował London z tych dwóch ale mam w planach zakupić jeszcze inne zapachy z asortymentu, więc nie wiem który najlepszy. Czy ktoś może widział gdzieś w Olsztynie te zapachy? Chętnie bym powąchał zamiast kupować w ciemno.
mrowa93 Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2016 Czyli chyba dla mnie z tych dwóch lepszy będzie jednak New York bo właśnie mi najbardziej tego typu zapachy podchodzą + ewentualnie jakieś delikatne rześkie i świeże.A możesz go porównać(W sensie ten New York) do czarnej choinki Wunder Baum?
dorota888 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2016 mrowa93, nic Ci to nie da bo zapachy od CG sa krotkotrwale Mialem strippera, mialem new car i obecnie psikam black frostem. Wszystkie zapachy znikaja po jednym czy dwoch dniach mimo psikania na dywaniki czy w nawiewy. Cześć piepia, czy mógłbyś proszę opisać, jak mniej więcej pachnie Black Frost? Z góry dziękuję
piepia Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2016 Cześć piepia, czy mógłbyś proszę opisać, jak mniej więcej pachnie Black Frost?Z góry dziękuję Niczym woda po goleniu Gilette Zapach niemal identyczny. Po jakims czasie robi sie delikatniejszy i przyjemniej sie z nim jedzie
rafaell68 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2016 Widzę że wszyscy polecają California Scent. Nie przemawia jakoś za mną wożenie puszki pod fotelem. Stosuję od zawsze AREON PERFUME GOLD. Psikam raz na tydzień na zawieszkę pod lusterkiem oraz po fotelach i dywanikach i jest elegancko. Testowaliście? Ja mogę śmiało polecić. Ktoś testował oba i może porównać trwałość / intensywność?
Michael Michael Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2016 Samochód mam przesiąknięty tym zapachem tak, że wystarczy raz na miesiąc kilkanaście psików i cały czas czuć dobrze, żeby też innym pasażerom ten zapach odpowiadał
Moderator krd Opublikowano 22 Czerwca 2016 Moderator Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2016 Michael Michael, do tej pory nikt nie narzekał, wręcz przeciwnie
KUBA46 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2016 Ja moge polecić zapachy od SG konkretnie zielona herbata. Dużo bardziej wydajniejszy niż np. stripper.
Swoop Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2016 Widzę że wszyscy polecają California Scent. Nie przemawia jakoś za mną wożenie puszki pod fotelem. Ale nikt nie każe wrzucać zapachu pod siedzenie. Ja w jednym aucie woziłem w drzwiach pasażera a w innym jak za dużo otworzyłem - w bagażniku
wooke Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2016 A ja się pochwalę, bo zrobiłem własny zapach Do pudełeczka (może być po CS) wsypałem trochę sody i dałem kilka kropli olejku miętowego. Całkiem przyjemnie, delikatnie pachnie randrynkami miętowymi
disaster Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2016 Jestem na etapie szukania ciekawego zapachu. jednak tyle sprawdziłem i dupa, od tak. szukam coś na wzór nowego auta, ale nie takie jak te wszystkie szity...to co ogólnie nazywane jest NEW Car - dostępne w najzwyklejszych sklepach to jakies proszki do prania, itp. Zastanawiam się nad tymi zapachami w puszkach, gdzie sa drewienka cedrowe, ale który zapach. Miał ktoś "dla prawdziwego mężczyzny jak piszą na aledrogo.pl?" (seria california scents)
KHOT Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2016 90% tego tematu jest o puszkach kalifornii. A jak chcesz czegoś ciekawego, to spróbuj Scentway London Club.
Rek1n82 Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2016 szukam coś na wzór nowego auta, ale nie takie jak te wszystkie szity...to co ogólnie nazywane jest NEW Car - dostępne w najzwyklejszych sklepach to jakies proszki do prania, itp. Zastanawiam się nad tymi zapachami w puszkach, gdzie sa drewienka cedrowe, ale który zapach. Wlasnie od niedawna mam swoj pierwszy zapach od californi o nazwie new car i rozczarowal mnie. Pucha na max otwarta lezy pod podlokietnikiem i ze tak powiem "nie czuje jej" ja ani zaden z pasażerów. Nastepny bedzie cherry
Gesiu_15 Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2016 California Cherry u mnie 3 miesiące i pachnie nadal jestem mega zadowolony
disaster Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2016 California Cherry u mnie 3 miesiące i pachnie nadal jestem mega zadowolony Mocno "słodki" ten zapach wiśni? Nie szukam miodu, ale coś w stylu mieszanki nowe auto/skóra
Maciej WTN Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2016 Bardzo słodki, na pewno nie ma nic wspólnego z nowym autem czy skórą
mario704 Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2016 Co ma wiśnia do new car czy skóry Corronado cherry to najmocniejszy i najdłużej wyczuwalny zapach od CS.Później jest bubble gum
maciek-drummer Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2016 Jak aplikujecie zapachy w atomizerach? W instrukcji napisane jest, że pod dywaniki. Zastanawiam się jeśli tam zaaplikuję to czy dywanik gumowy nie przytłumi zapachu? Czy aplikować na wykładzinę dookoła dywanika gumowego. Dotychczas używałem puszek, teraz chcę spróbować zapachów od Shiny Garage.
szpasol24 Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2016 Jeśli chodzi o atomizery SG to aplikujesz też na dywanik pasażera z przodu i włączasz obieg wewnętrzny
flatron007 Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2016 Taki zapach z atomizera długo się utrzymuje czy trzeba co chwile psikac żeby było go czuć?
Rekomendowane odpowiedzi