Tomas-sg Opublikowano 23 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2021 1 minutę temu, Michał82 napisał: @Tomas-sg w ShowCarShine jest dostępny. Może zapytaj Mariusza to może będzie wiedział to czego potrzebujesz Sprawa się wyjaśniła Ale jak byś był kiedyś u Mariusza, to niech da Ci go powąchac
Michał82 Opublikowano 23 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2021 @Tomas-sg nie wiem czy teraz chcę ryzykować
Tomas-sg Opublikowano 23 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2021 @Michał82 nie jest zły Jest naprawdę kozacki. Tylko później zdradzę Ci jak producent nazwał ten zapach
vlodek2532 Opublikowano 23 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2021 https://ecoshine.com.pl/produkty/kokpit_blyszczacy To jest dressing czy IQ?
Michał82 Opublikowano 23 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2021 @Tomas-sg ok przekonałeś mnie. Swoją drogą ich qd do lakieru też ma świetny zapach.
zeea Opublikowano 18 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2022 Panowie pojawilo sie cos nowego na rynku czy celowac w wczesniej podawane produkty jesli chodzi o szybkie IQD?
AudiBlask Opublikowano 18 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2022 @zeea warty uwagi jest Autograph Heliodor. Zapach podobny do Fresso Gentleman , wykończenie matowe z delikatnym przyciemnieniem (nie na każdym plastiku) , nie marze się na szybach , do bonnetowania też się nada.
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 18 Marca 2022 Partner forum Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2022 Griot's Garage Interior detailer
PawelRDM Opublikowano 19 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2022 8 godzin temu, CAR CRAZY napisał: Griot's Garage Interior detailer Jak pierwszy raz użyłem to od razu zamówiłem druga butle ! 1
zeea Opublikowano 19 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2022 Godzinę temu, PawelRDM napisał: Jak pierwszy raz użyłem to od razu zamówiłem druga butle ! Tymi czterema serduszkami mnie przkonałeś. Zamawiam na próbe 1
PawelRDM Opublikowano 19 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2022 10 minut temu, zeea napisał: Tymi czterema serduszkami mnie przkonałeś. Zamawiam na próbe Dla mnie bomba mam sporo piano black w aucie nic się nie marze, zapach ciekawy takie jabłko z cytrusem. Świetne opakowanie, rewelacyjny atomizer. Zostawia taki fajny czysty mat 1
MMCzysci Opublikowano 19 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2022 Wpływa na dressingi?Wyryte w skale z S20 FE 5G
rombinik Opublikowano 20 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2022 W dniu 19.03.2022 o 10:32, PawelRDM napisał: Dla mnie bomba mam sporo piano black w aucie nic się nie marze, zapach ciekawy takie jabłko z cytrusem. Świetne opakowanie, rewelacyjny atomizer. Zostawia taki fajny czysty mat aż gęsiej skórki dostałem xd 1
audicoupe Opublikowano 20 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2022 Polecam fajna piana pod pędzlem oraz przyjemny zapach.
bawgo Opublikowano 1 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2023 Panowie, czy ktoś się orientuje co będzie takim Iqd na szybkie akcje do wszystkiego (np. Po podróży), żeby było maksymalnie matowe i nie przycoemnialo (jasne wnętrze)a zostawiało jakąś ochronę, najlepiej też przed bakteriami? Idealnie jeżeli miałoby świeży zapach, może cytrusy? Mam fx protect ale jednak zostawia mi połysk na miękkich plastikach (ala skórzane) i wash mist (tego bardzo lubię, ale traktuje bardziej jako interior cleaner niż detailer). Chyba żeby wash mist+ z destylka rozrobić? Czy ktoś może sprawdzał jąk to wygląda w praktyce?
grechut Opublikowano 3 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2023 @bawgo Kolega któryś Ci wspominał wcześniej - carpro inner qd. Czyści i zabezpiecza. Bezproblemowy produkt. Psik psik na mf, przecierasz i zapominasz. Przerabiam osobiście już druga litrową butelkę i zapewne kupię kolejna jak ta się skończy
Rafal9304 Opublikowano 3 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2023 Dokładnie tak, bardzo fajny produkt, lecisz tym plastiki, skórę, wyświetlacze, piano. Nie zostawia smug. Też robię drugą butelkę a później wpadnie chyba 4l.
DZIADZIA Opublikowano 3 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2023 @bawgo z rób 1:10 z MW iC, u mnie rządzi
bawgo Opublikowano 6 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2023 @grechut @Rafal9304 @DZIADZIA dziękuję za odpowiedzi, będzie trzeba potestować, bo jednak co plastik to produkt inaczej siada
maciek-drummer Opublikowano 7 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2023 @bawgo stanowczo polecam CarPro InerQD. Super produkt, matowy po aplikacji i tak jak chciałeś pachnie cytrusami.
drufi Opublikowano 11 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2023 @bawgo Nextzett Cockpit Premium - matowy, pachnie świeżo cytrusami.
Tomas-sg Opublikowano 11 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2023 W dniu 6.09.2023 o 12:35, bawgo napisał(a): @grechut @Rafal9304 @DZIADZIA dziękuję za odpowiedzi, będzie trzeba potestować, bo jednak co plastik to produkt inaczej siada Ba co pora roku to inaczej siada Ja tak się na tym przejechałem, myślałem że znalazłem świętego grala dopóki nie zaczęło się lato
janisz_gd Opublikowano 16 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2023 A co z wymienionych w temacie nie pozostawi śladów po deszczu/ śniegu na boczkach drzwi? Mam w sumie gdzieś resztkę koch refresh cockpit care ale nie pamiętam jak się zachował. Zależy mi na matowym wykończeniu. Ewentualnie polecicie jakiś Dresing, który da również matowe wykończenie i nie będzie zacieków po kontakcie z deszczem/ śniegiem?
sparco0 Opublikowano 16 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2023 Shiny garage iqd nie pozostawia zacieków, daje mat, fw gentleman również nie zostawia śladów (przynajmniej u mnie)
Rekomendowane odpowiedzi