Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo dziękuję wszystkim, którzy zadeklarowali przelew jako formę zapłaty, o terminowe wpłaty 🙂 Praca wre! 

• Lubię to 1
  • Okay 2
Opublikowano
40 minut temu, Mumins napisał:

Bardzo dziękuję wszystkim, którzy zadeklarowali przelew jako formę zapłaty, o terminowe wpłaty 🙂 Praca wre! 

Jeszcze wiem że ja zalegam. Ale dzisiaj dopiero podskoczy do banku 😉

Opublikowano
Jeszcze wiem że ja zalegam. Ale dzisiaj dopiero podskoczy do banku
Jest puste pole w formie zapłaty, więc Ciebie nie liczyłem. Na spokojnie :)

Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
11 godzin temu, wojtek1788 napisał:

Hej jest jeszcze szansa na koszulkę??

Lista została zamknięta w ubiegłym tygodniu, a koszulki są już gotowe w 90% - niestety nie ma już możliwości domawiania nowych koszulek...

• Lubię to 1
Opublikowano

Projekt był wcześniej do ogólnej wiadomości, więc może coś z tego wyczarujesz jeśli będziesz chciał ;)

Opublikowano

Myślę, że emocje już powoli opadają także proszę o kontakt @Bare Shine@Lukasz_BLN @Gloss Factory o dane na priv do zwrotu reszty, której nie miałem jak wydać podczas eventu :)

Dzięki Wam wszystkim raz jeszcze!

• Dziękuję 1
  • Moderator
Opublikowano

@Mumins Genialne te polówki zrobiłeś 🙂 Może dorobisz mi jedną - bom zarobiona gapa i nie złapałem tematu wcześniej 😉

• Lubię to 1
Opublikowano

A poza imprezą byłaby jakaś szansa w przyszłości na koszulkę, czy raczej nie bardzo?

Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Ja się niestety nie załapałem  bo przez urlop przespałem zapisy ale gdyby była możliwość będę bardzo godnie ją  użytkował:) 

Opublikowano

Panowie, wszystko jest do ogarnięcia. Kwestia naszej wyobraźni i chęci do realizacji planów :)

Opublikowano

@Mumins myśl nad projektem tak jak napisał @BiałyGTi. Tez jestem chętny na polo. Wziąłem t-shity ale jak zobaczyłem polo, to żałowałem, że nie wziąłem polo