Jump to content

Recommended Posts

Posted

W dyskusji na temat Detailing Show 2019 pojawiła się kwestia wykonania koszulek eventowych, która przede wszystkim ułatwiłaby nam, członkom KA, wzajemną identyfikację podczas spotkania. Jak wspomniałem, mam możliwość we współpracy z grafikiem, na którego namiary przekaże mi @AreK, stworzyć odpowiedni projekt i za pośrednictwem firmy mojej narzeczonej wykonać wspomniane koszulki. 

Na razie kwestia projektu jest drugorzędna. Do wydarzenia pozostało 19 dni, a 10 dni roboczych potrzebne będzie na realizację przy aktualnie napiętym niczym plandeka na Żuku kalendarzu. W związku z tym pozostaje nam ten tydzień na zapisanie chętnych i wykonanie w międzyczasie projektu.

Koszt koszulki wynoszący ok. 45zł brutto, miałby uwzględniać nadruk motywu przewodniego na plecach oraz małej grafiki na przodzie w rogu (np. nazwa eventu) oraz w drugim rogu Imię / Nick KA. Zastrzegam, że jest to na chwilę obecną jedynie wizja i nie była konsultowana z grafikiem, w związku z tym projekt może jeszcze ulec zmianie. W imieniu mojej kobiety strony mogę zagwarantować wysoką jakość wykonania i ciekawy projekt, bo tylko takie produkty wychodzą spod jej ręki, a współpracowaliśmy już wielokrotnie 😉 Zdaję sobie sprawę, że zapisy są trochę "w ciemno", niemniej uważam, że identyfikacja z forum i innymi użytkownikami powinna być postawiona na pierwszym miejscu.  

Pod linkiem -> https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ZbU-sgmi3GPaQfQPc9_6C2xuLDLXxYZAJ-kpVWXmgc4/edit?usp=sharing uruchomiłem zapisy. Postaram się maksymalnie popołudniem wrzucić tu jakąś rozmiarówkę producenta. Do każdej koszulki otrzymacie paragon. Płatność gotówką na miejscu lub uprzednio przelewem. Wpisanie się na listę jest równoznaczne z deklaracją złożenia zamówienia na koszulkę, w związku z tym bardzo proszę o przemyślane decyzje w tej kwestii.

Wszelkie sugestie dotyczące wykonania, kolorystyki itd. mile widziane - w końcu to Wy macie się czuć w nich dobrze i swobodnie 🙂

• Lubię to 1
  • Dziękuję 2
  • Super 1
  • Administrator
Posted

Baaaardzo dziękuję za pomoc. 
Pisz co potrzebujesz i postaram się pomóc w oka mgnieniu.
Logo imprezy mam, może chcecie małe logo KA i nick na piersi? 

Posted

Czy trzeba brać udział w evencie by zapisać się na koszuleczke ? 😉

Jeśli nie to czy mógłby mnie ktoś dopisać? Operuje głównie na telefonie i za cholerę nie dam rady się tam dopisać. 

Tomas22 rozmiar L 😉

@paperson odbierzesz za mnie ? 😁

• Okay 1
Posted

@Tomas22 Nie ma żadnych wytycznych, a nie przypuszczam, by ktoś miał o to spinę, że Cię nie było, a masz koszulkę...:) dopisałem Cię. Imię Tomek?

Posted
1 minutę temu, kursien napisał:

@Mumins a jak kwestia wysyłki? też bym się pisał na koszulkę, a nie dam rady wbić na event i odebrać samemu

Nie ma problemu, po prostu dojdą KW za kuriera 😉 dopisz tylko przy płatności "-wysyłka"

Posted
4 minuty temu, Mumins napisał:

@Tomas22 Nie ma żadnych wytycznych, a nie przypuszczam, by ktoś miał o to spinę, że Cię nie było, a masz koszulkę...:) dopisałem Cię. Imię Tomek?

Daniel 😉

• Lubię to 1
Posted

Uwaga dla wszystkich, bo sam tego nie przemyślałem. Jest opcja zrobienia również wersji polo. Koszt 65zł. 

Jest ktoś w ogóle za? Proszę was o aktualizację tabeli. 

• Administrator
Posted
24 minuty temu, kursien napisał:

@Mumins a jak kwestia wysyłki? też bym się pisał na koszulkę, a nie dam rady wbić na event i odebrać samemu

Żeby zaoszczędzić sobie i Wam czasu proponuję przesłać koszulki na mój adres a odbierzecie sobie je podczas rejestracji juz na evevcie.

@Tomas22 jeśli wpłacisz złotówkę na rzecz fundacji to przymknę oko na Twoją nieobecność ;-)

• Lubię to 1
Posted
19 minut temu, GLOSSY CAR napisał:

I ja się wpisuję jeśli można rozmiar L

Imię Sławek.

Sławek, w pierwszym poście masz link - wejdź i uzupełnij 😉

UPDATE: W FORMULARZU ZAMÓWIEŃ MACIE WKLEJONE ROZMIARÓWKI 😉

Posted

Rozumiem, że dziś popołudniu lub najpóźniej jutro rano można ewentualnie się wpisać na koszulkę jeszcze? Muszę sprawdzić rozmiar innych koszulek jakie mam 🙂 

Posted
1 minutę temu, Gloss Factory napisał:

Rozumiem, że dziś popołudniu lub najpóźniej jutro rano można ewentualnie się wpisać na koszulkę jeszcze? Muszę sprawdzić rozmiar innych koszulek jakie mam 🙂 

Myślę, że spokojnie do czwartku można się wpisywać - tak aby do piątku zamknąć temat projektu i listy chętnych oraz zamówić materiały 🙂 

Posted

Ja muszę chyba Nick zmienić jeśli ma być na koszulce bo taki jakiś nijaki

Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka

• Lubię to 1