peciu Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 @Gesiu_15 "projekcik" stojaka 3 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 @peciu Chyba musimy się we Wrocławiu spotkac i muszę zobaczyć ten Twój projekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peciu Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 @david2888 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peciu Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 przymiarka koloru rury termokurczliwej niebieska vs czarna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yas Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 niebieska. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoBee Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 niebieska.Yup. Ożywia ten stelaż. Czarna wypada gorzej. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yas Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 @RoBee ,nom i zabrudzenia, uszkodzenia lepij widac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keza Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 @peciu dokładnie niebieska dużo lepiej się prezentuje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawik_G Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 @peciu też stawiam na niebieską 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 @peciu Blue 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peciu Opublikowano 21 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Tak wygląda wersja finalna. Wpadły zaślepki na śruby i "mechanizm" blokowania ramienia w pozycji złożonej no i kolorek:) 9 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelKRZ Opublikowano 21 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Bardzo ładnie to wygląda. Brawo. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tryhp3 Opublikowano 18 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Małe ulepszenie GG który nie wchodzi na wcisk do wiadra i wypływał. Z wątku o wiadrach, wiem że wiadrach ABT jest ten sam GG dociążony ciężarkami z felg 2 x 5 g + 2 x 10 g. Mój obciążnik składa z dwóch nierdzewnych śrub, powiększonych podkładek i nakrętek - czyli to co znalazłem w garażu. Jeden taki zestaw waży 58 g. Wywierciłem dziury i wkręciłem śruby. GG teraz nie wypływa. Małe a cieszy. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peciu Opublikowano 5 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 Popełniłem mały upgrade separatorów. Średnica separatora jest mniejsze od wiadra WS przez co luźno lata po wiadrze, wszystko co jest potrzebne do "tuningu" to 4 opaski zaciskowe Po zabiegu separator wchodzi na wcisk, tutaj zdjęcie do góry nogami. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vlodek2532 Opublikowano 16 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 Kilka raz pisałem o samodzielnie wykonanym worku do odkurzacza. Czas go pokazać - w worku było już około 1kg piachu i kurzu. Filtr na silniku w całkiem dobrym stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafKS24 Opublikowano 16 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 Własnoręcznie zrobiony organizer do wiadra na pędzelki. Materiał to plexi 10mm - wycięta przy użyciu wyrzynarki i wyszlifowana kamieniem szlifierskim wiertarką. Otwory wykonane wiertłem stożkowym Myślę, że jak na pierwszy raz wyszło w miarę ok 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA46 Opublikowano 16 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 @RafKS24 to się trzyma siłą woli czy na klej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafKS24 Opublikowano 16 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 @KUBA46 Można tak powiedzieć, że "siłą woli" Udało się tak przyciąć, że wchodzi prawie na wcisk pomiędzy ten górny a dolny rant wiadra work stuff. Jest w pełni zdejmowalny. Nie chciałem żeby to było na "stałe" przymocowane do wiadra. Co prawda można byłoby dać jakąś małą uszczelkę na rant plexi żeby weszło jeszcze ciaśniej, ale jest ok, na pewno nie wyleci Jutro mogę zrobić kilka dokładnejszych zdjęć i wrzucić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 16 Października 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 @RafKS24 pamietaj ze z pedzelków WS trzeba zdjac opakowanie przed uzyciem a tak na serio to fajny patent 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafKS24 Opublikowano 16 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 @Streat Wyjąłem akurat z pudełka nowe Dzięki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peciu Opublikowano 22 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 Mały upgrade stojaka do kół. Podczas mycia dół koła uciekał w stronę pionowej poprzeczki przez co ramiona felgi stukały o pionową rolkę. Dołożone kółko powinno to rozwiązać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi