TfB Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Jak zymol to tytan lub concours i cleaner hdc albo swissvax tutaj wszystko spelni oczekiwania ale sv concorso bedzie wisienka na torcie no chyba ze masz kilka tysi na wydanie:-) Co do cleanerow hdc mega robota i na sv jak i zymolach, ale ten do sv dedykowany tez fajna robote zrobi.
Moderator psemo Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2017 703834 Jak zymol to tytan lub concours A dlaczego nie np. Glasur??
TfB Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2017 703834 Jak zymol to tytan lub concours A dlaczego nie np. Glasur?? Wypadl mi z glowy^^, oczywiscie nalezy go dodac do listy chociaz akurat jego nigdy nie uzywalem, ale z relacji wynika ze jest milutki:-) ale zymole za to ich pocenie sie czasami . Dlatego lubie sv - jeden dzien sie znajdzie, ale jak sie zymol nie wypoci na czas to pozniej kombinujesz co tu zrobic a czasu juz nie ma.
etrone Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Mam wlasnie dodo lime p. Ale do zymola zakupilbym hdc. Wiec pewnie wezme jednak tego titaniuma
TfB Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Ewentualnie odpowiednikiem byly sv shield tylko drozszy i sie nie poci. W wygladzie ja juz nie widze tych %^^,
etrone Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Tylko gdzie dostac teho swis vaxa. Na stronie u nich nie ma woskow wcale
TfB Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2017 http://sklep.swissvax-detailing.pl 10% tabatu dla kosmetyki aut.
Master kecav Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Master Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2017 703897 Niestety woskow brak... Żartujesz, czy Ty tak z przekory? Ja tam widzę woski i to całkiem sporo: http://sklep.swissvax-detailing.pl/index.php/exterior/woski.html?p=2
Berd Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2017 http://sklep.swissvax-detailing.pl 10% tabatu dla kosmetyki aut. W jaki sposób mozna uzyskać rabat?
Ipkol Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2017 W jaki sposób mozna uzyskać rabat? Spróbuj kod: forum
etrone Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Faktycznie kecav, niewiem dlaczego jak wchodzilem wtedy pisalo brak profuktow spelniajacych kryteria. Cos musialem naklikac nie tak jak trzeba Dzieki za pomoc jest wybor pewnie shielda wezme. A co do wygladu to titanium vs shield jak oceniacie? Czy moze warto docierac tego wypoconego titaniuma biorac pod uwage efekt koncowy??
damianeuro Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Jest jakis wosk naturalny który wytrzyma około 3 miesięcy w dość przystępnej cenie? Fusso mam na zimę, a nattys red słyszałem, że podobno miesiąc max.
coco Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2017 damianeuro Napisz jeszcze jaki przebieg zrobisz przez te 3 miesiące, czy auto garażowane i jak często myte? Wspomagane QD po myciu?
Fabijan77 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Ja polecam K2 Spectrum. To porządny wosk syntetyczny w płynie. Ja i moje czarne Volvo jesteśmy mu wierni od lat. Błyskawicznie nabłyszcza i odświeża kolor. Nie wiem jak wy ale ja nie cierpię jak po wosku zostają białe smugi. Spectrum tego nie robi w dodatku ze spokojną głową mogę uzyć go do odnowienia opon, szyb czy reflektorów. Dla mnie to wok idealny.
TfB Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Ja polecam K2 Spectrum. To porządny wosk syntetyczny w płynie. Ja i moje czarne Volvo jesteśmy mu wierni od lat. Błyskawicznie nabłyszcza i odświeża kolor. Nie wiem jak wy ale ja nie cierpię jak po wosku zostają białe smugi. Spectrum tego nie robi w dodatku ze spokojną głową mogę uzyć go do odnowienia opon, szyb czy reflektorów. Zabezpieczam nim nawet swoje ray-bany. Dla mnie to wok idealny. No niezle. to ide sie zglosic po zwrot kasy za te moje polki pelne bezuzyteznych rzeczy jak jest all in one;D
W1Michal Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2017 tak jasne takie AIO do wszystkiego w sprayu
Fredi88 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Ja polecam K2 Spectrum. To porządny wosk syntetyczny w płynie. Ja i moje czarne Volvo jesteśmy mu wierni od lat. Błyskawicznie nabłyszcza i odświeża kolor. Nie wiem jak wy ale ja nie cierpię jak po wosku zostają białe smugi. Spectrum tego nie robi w dodatku ze spokojną głową mogę uzyć go do odnowienia opon, szyb czy reflektorów. Zabezpieczam nim nawet swoje ray-bany. Dla mnie to wok idealny. Śmierdzi reklamą na kilometr Ładnie to tak K2 jako partner forum jeszcze w ten żenujący sposób się "reklamować"?
Arkeolowy Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2017 [ref=#ff3366]Fabijan77[/ref], ja zabezpieczam nim swoją deskę sedesową, idealnie się do tego nadaje
Eidos71 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2017 [ref=#ff3366]Fabijan77[/ref] - reklama dźwignią handlu
maciek-drummer Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Wydaje mi się, że on się napił tego super wosku i dlatego wypisuje takie rzeczy w końcu ma spectrum zastosowań
Fabijan77 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Ja polecam K2 Spectrum. To porządny wosk syntetyczny w płynie. Ja i moje czarne Volvo jesteśmy mu wierni od lat. Błyskawicznie nabłyszcza i odświeża kolor. Nie wiem jak wy ale ja nie cierpię jak po wosku zostają białe smugi. Spectrum tego nie robi w dodatku ze spokojną głową mogę uzyć go do odnowienia opon, szyb czy reflektorów. Zabezpieczam nim nawet swoje ray-bany. Dla mnie to wok idealny. Śmierdzi reklamą na kilometr Ładnie to tak K2 jako partner forum jeszcze w ten żenujący sposób się "reklamować"? To już nie można wyrazić własnej opini? Od razu musi być reklama? Zastanówcie się czasem trochę.
coco Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Sam przyznasz, że jak na 8 minut "aktywności" na forum, pierwszy taki post wydaje się troszkę...
Fabijan77 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2017 To ze nie jestem tu stałym bywalcem nie znaczy, że nie mogę wyrazić opinii. Wgłębiam się w temat woskowania, trafiłem na wątek i chciałem podzielić się swoim odkryciem. Tyle.
hihol Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Po wosku pozostaja biale smugi...a to dobre
Rekomendowane odpowiedzi