Moderator krd Posted January 2, 2019 Moderator Report Posted January 2, 2019 Witajcie serdecznie, kolejny kwartał za nami więc czas na cykliczny konkurs w dziale Pokaż Swój Blask. Biorą udział prace opublikowane od 01.X do 31.XII. Można oddać 1, 2 lub maksymalnie 3 głosy na waszych faworytów. Nagrodzone będą prace zajmujące pierwsze trzy miejsca. Tym razem walczycie o: Miejsce I - sponsor @Arrad.pl - Selaclean Ideal Vask Car Interior 750ml x4 - Selaclean Ideal Vask do trudnych uporczywych plam i pleśni 750ml x4 - Selaclean Ideal Vask APC Professional 1L x3 Miejsce II - sponsor @integrale - Prostaff Windshield Cleaner Kiiro-Bin Gold 200g - Prostaff Cleaner & Coating For Black Ore No Kuro - Prostaff CC Water Clay Medium 70g Miejsce III - sponsor @CarProShine - Finish Kare 108 Top Kote Anti Static Tire Dressing 916ml - Finish Kare 303 Foam Pad Glaze 917ml Prace, na które głosujemy (w kolejności publikacji): 1. @AreK - 2. @AreK - 3. @AreK - No i właśnie. W tym okresie zostały dodane tylko 3 prace i to wszystkie przez Arka. Także już wiadomo, że wszystkie nagrody lecą do niego... Zróbcie mu jeszcze tylko tą przyjemność i oceńcie, która z tych prac była naj, naj Może ktoś ma jakiś pomysł jak inaczej zachęcić Was do publikacji prac? Proszę o PW. Jeżeli padnie jakaś sensowna propozycja, która jeszcze nie zakiełkowała na naszym administracyjnym poletku to osoba zgarnie małą niespodziankę... Na głosowanie macie czas do północy 17 stycznia.
D@ViD Posted January 3, 2019 Report Posted January 3, 2019 @AreK aleś mi teraz zaimponował Gratulacje !
Administrator AreK Posted January 3, 2019 Administrator Report Posted January 3, 2019 Nie mam pojęcia jak zmotywować forumowiczów do wrzucania relacji. Ja mam energię, chęci i stąd wyniki. Dziękuję
Moderator Domel Posted January 3, 2019 Moderator Report Posted January 3, 2019 6 godzin temu, AreK napisał: Nie mam pojęcia jak zmotywować forumowiczów do wrzucania relacji. Ja mam energię, chęci i stąd wyniki. Dziękuję jakbym miał taką ciepłą i dużą dziuplę jak ty to też bym działał. Wystarczy w ciepłych papciach nawet po 21 jak dzieciaki śpią, zejść i robić choćby 3h dziennie Ja muszę dymać 10 minut na piechotę do garażu w którym mam teraz temperaturę 0 stopni. Cóż ... trzeba czekać do wiosny. A motywacją na pewno są nagrody, ich ilość i wartość. Z kwartału na kwartału widzę, że pula rośnie !
Strus Posted January 3, 2019 Report Posted January 3, 2019 Ja nawet garażu nie mam bo w bloku mieszkam. I pewnie to samo ma sporo ludzi. Czasem jest ciężko sensownie nawet swoje własne auto ogarnąć
Eidos71 Posted January 3, 2019 Report Posted January 3, 2019 33 minuty temu, Domel napisał: jakbym miał taką ciepłą i dużą dziuplę jak ty to też bym działał. Zgadza się. Odpowiednia miejscówka (zimą ogrzewana), najlepiej na miejscu i z dostępem do prądu (bo sam garaż w bloku, lub blaszak nie wystarczą) - i innej motywacji nie potrzeba. A nie posiadając takiego miejsca do pracy, lub mając do niego dostęp ograniczony - nawet największa chęć i samozaparcie nic nie dadzą... Nie wyobrażam sobie detailera, wykonującego chociażby one step na parkingu, przed blokiem... Tzn. wyobrażam sobie, ale w formie widowiska dla całego osiedla...
Moderator krd Posted January 3, 2019 Author Moderator Report Posted January 3, 2019 @Eidos71chcesz mi powiedzieć, że liczba osób posiadających garaż z roku na rok maleje? Raczej mam odwrotne wrażenie - bardzo dużo znajomych z miasta ucieka na obrzeża do własnego D
Eidos71 Posted January 4, 2019 Report Posted January 4, 2019 7 godzin temu, krd napisał: @Eidos71chcesz mi powiedzieć, że liczba osób posiadających garaż z roku na rok maleje? Nic takiego nie napisałem Po prostu stwierdziłem fakt, bez odnoszenia się do statystyk Wśród moich znajomych, przez ostatnie dwa lata nie przybyło posiadaczy garażu - ale i ta liczba nie zmalała
DZIADZIA Posted January 4, 2019 Report Posted January 4, 2019 garaż garażem, ale potrzebny jest też czas, którego wielu osobom brakuje (gonitwa szczurów). Osobiście mam taka pracę, ze na wolny czas nie narzekam, ale nie zarabiam kokosów i wychodzę z założenia, że nie żyję po to żeby pracować, a pracuję żeby żyć.
Birkhof Posted January 4, 2019 Report Posted January 4, 2019 Osobiście mam taka pracę, ze na wolny czas nie narzekam,Jestes nauczycielem? :)Co do konkursów, jak wyżej powiedzieli przedmówcy - brak odpowiedniego miejsca. Czas się zawsze znajdzie chociażby rezygnując z innych rzeczy.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
DZIADZIA Posted January 4, 2019 Report Posted January 4, 2019 22 minuty temu, Birkhof napisał: Jestes nauczycielem? nieeeee, ale państwowa
Moderator krd Posted January 17, 2019 Author Moderator Report Posted January 17, 2019 I wyniki: 1. Ferrari 250GT - 20 głosów 2. Alfa Romeo Giulietta - 15 głosów 3. Audi S5 Cabrio Misanorot 9 głosów @AreK, gratuluję.
Moderator Domel Posted January 17, 2019 Moderator Report Posted January 17, 2019 3 minuty temu, krd napisał: I wyniki: 1. Ferrari 250GT - 20 głosów 2. Alfa Romeo Giulietta - 15 głosów 3. Audi S5 Cabrio Misanorot 9 głosów @AreK, gratuluję.
Recommended Posts