Adrian89 Opublikowano Piątek o 17:27 Zgłoś Opublikowano Piątek o 17:27 To ty nie mrozisz na następny raz jak ci zostanie woda z szamponem? Nie wpadłem na to, ale warto potestować od tego w końcu tu jesteśmy ja myślę, że to jakaś literówka albo pomyłka całkiem bo ten przelicznik wg mojej matematyki oznacza albo 1litr na mycie, albo mycie 8 razy tym samym roztworem - co jak wiadomo może i u kogoś by przeszło, ale nie u nas Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
analyzator Opublikowano Piątek o 19:03 Zgłoś Opublikowano Piątek o 19:03 Śmiesznie. Cena powinna być dobra bo się wody pozbywamy. Pewnie odpadają jakieś dodatki żeby się nie zepsuł roztwór. A chyba nie jest
pablo15005 Opublikowano Piątek o 19:47 Zgłoś Opublikowano Piątek o 19:47 A tutaj kolejna nowość ciekawe czy ktoś z forum się skusi
Adrian89 Opublikowano Piątek o 20:35 Zgłoś Opublikowano Piątek o 20:35 A tutaj kolejna nowość ciekawe czy ktoś z forum się skusi Polerki DA kończyły się zawsze raczej na 21mm a teraz mamy 25 od DIY i jeśli to nie zbieżność nazw to OPT wypuszcza 27mm? Z zazdrości, że Ivan odszedł? Niedługo mimośród będzie większy niż średnica pada Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rafal9304 Opublikowano Sobota o 07:28 Zgłoś Opublikowano Sobota o 07:28 10 godzin temu, Adrian89 napisał(a): Niedługo mimośród będzie większy niż średnica pada Maskę będzie się robiło trzymając maszynę w jednym miejscu 1
Rekomendowane odpowiedzi