sztefan24 Opublikowano 4 Lutego Zgłoś Opublikowano 4 Lutego @marcineke sytuacja trochę jak z allegrini go-go insect. Raczej nie dam się namówić na 5 litrów - za dużo tego na półce stoi.
marcineke Opublikowano 4 Lutego Zgłoś Opublikowano 4 Lutego @sztefan24 no przyznam że na insekty zużywam 1l na 2 lata....często nie chce mi się iść po środek i Apc psikam i też działa. Ewocar dotarł w piątek do dystrybutora, nie ma jeszcze kart charakterystyki, nie wiadomo czy zawiera wodorotlek sodu, określane jest jako Apc ale do wewnątrz. Można prać,, bonnetować, czyścić plastiki,, nie wiem jeszcze jakie pH, ale coś na zasadzie Koch PO lub MZR. Jak zawiera wodorotlek sodu to odmówię, Apc mam zapas spory, do prania też zapas jest. Jak będzie miał neutralne pH lub lekko zasadowe, można będzie stosować wewnątrz bez wymywania,będzie dawał gęstą pianę i przyjemnie pachniał to te 5l pójdzie moment. Zawsze można komuś odsprzedać na miejscu....
luk45z Opublikowano 4 Lutego Zgłoś Opublikowano 4 Lutego I dostępna w litrowym opakowaniu https://www.in2detailing.co.uk/products/bilt-hamber-touch-less?variant=41158687785039
grechut Opublikowano 4 Lutego Zgłoś Opublikowano 4 Lutego A skąd wiadomo ze to są nowe? 5l wygląda identycznie jak 'stara' wersja?
czester Opublikowano 4 Lutego Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 1 hour ago, grechut said: A skąd wiadomo ze to są nowe? 5l wygląda identycznie jak 'stara' wersja? Szybko przejrzałem film na YT i jest mowa o "new formula".
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 4 Lutego Partner forum Zgłoś Opublikowano 4 Lutego @czester @luk45z @grechut Jest to poprawiona wersja, zachowana skuteczność przy zwiększonym rozcieńczeniu. Bezpieczeństwo składu nadal takie samo. 6
grechut Opublikowano 4 Lutego Zgłoś Opublikowano 4 Lutego @CAR CRAZY Macie już poprawiona wersje u siebie? Zamawiałem od was może z miesiąc temu i jestem ciekaw.
dpniemczyk Opublikowano 5 Lutego Zgłoś Opublikowano 5 Lutego @CAR CRAZY Będziecie mieć litrowe opakowania BH Touch-Less'a w ofercie??
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 5 Lutego Partner forum Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 13 godzin temu, grechut napisał(a): @CAR CRAZY Macie już poprawiona wersje u siebie? Zamawiałem od was może z miesiąc temu i jestem ciekaw. Nowa wersja ma być dostępna dopiero w tym tygodniu u producenta, czekamy aż będzie dostępna aby zamówić.
Grzechu23 Opublikowano 5 Lutego Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 15 godzin temu, CAR CRAZY napisał(a): Jest to poprawiona wersja, zachowana skuteczność przy zwiększonym rozcieńczeniu. Bezpieczeństwo składu nadal takie samo. Zeszli z rozcieńczeniem konkretnie. Było od 2 do max 5%, a nowa wersja od 0,5 do max 2%. Dobra wiadomość 2
przemas.p Opublikowano 5 Lutego Zgłoś Opublikowano 5 Lutego Na Bilt Hamber UK już jest dostępny Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka
grechut Opublikowano 5 Lutego Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 49 minut temu, CAR CRAZY napisał(a): Nowa wersja ma być dostępna dopiero w tym tygodniu u producenta, czekamy aż będzie dostępna aby zamówić. A wiecie już coś o cenie?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 5 Lutego Partner forum Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2 godziny temu, przemas.p napisał(a): Na Bilt Hamber UK już jest dostępny Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka Na razie dostępna tylko wersja 1L, czekamy na uzupełnienie 5L 1
luk45z Opublikowano 6 Lutego Zgłoś Opublikowano 6 Lutego W dniu 4.02.2024 o 20:48, CAR CRAZY napisał(a): Bezpieczeństwo składu nadal takie samo. Z tego co widzę stary Touch Less miał tylko wykrzyknik, nowy ma już substancje żrące. Domyślam się, że doładowali go wodorotlenkiem sodu, ale prawda wyjdzie na jaw jak będzie nowa karta charakterystyki. Jeśli tak zrobili to niestety bezpieczeństwo składu w nowej wersji zdecydowanie na minus, bo dobrze domywających prewashy z wodorotlenkiem na rynku jest cała masa. Chyba że masz już nową kartę i możesz porównać co tam dodali? 1
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 6 Lutego Partner forum Zgłoś Opublikowano 6 Lutego @luk45z Teraz nie mam SDS ale jak miałem pierwsze info to widziałem nowy SDS i w zagrożeniach nie ma nic związanego z sodą i wodorotlenkiem. W zagrożeniach była ta sama substancja tylko byc może stężenie większe. A piktogram dotyczy tak jak w poprzedniej wersji "oczu" w nowej wersji mocniejsze zagrożenie, prawdopodobnie też w wyniku mocniejszego stężenia... 2
Bartek1985 Opublikowano 7 Lutego Zgłoś Opublikowano 7 Lutego SONAX CERAMIC TYRE + RIM DETAILER Specjalny środek do opon i felg zapewniający doskonały wygląd koła. Pozostawia intensywny kolor oraz imponujący efekt kropelkowania. Łatwy w aplikacji i nie wymaga czasu schnięcia. 60,66 zł SONAX XTREME CERAMIC PLASTIC SEALING Bardzo wydajna ceramiczna powłoka do nielakierowanych tworzyw sztucznych. Tworzy skuteczną i trwałą warstwę ochronną. Zapewnia intensywne odświeżenie koloru oraz pozostawia satynowy, matowy wygląd z efektownym kropelkowaniem 56,85 zł 10
drufi Opublikowano 8 Lutego Zgłoś Opublikowano 8 Lutego @Bartek1985 Na allegro już kupiłem kilka zł taniej
luk45z Opublikowano 16 Lutego Zgłoś Opublikowano 16 Lutego Szampon ph7 z Kiurlab https://kiurlab.pl/szampon-samochodowy-neutralny-bubble-fruit/ 2
marcinm76 Opublikowano 18 Lutego Zgłoś Opublikowano 18 Lutego @jelinski17 auto jak talala testował obejrzyj
jelinski17 Opublikowano 18 Lutego Zgłoś Opublikowano 18 Lutego @marcinm76 to raczej mało miarodajne i rzetelne źródło:) liczyłem że jakiś forumowicz miał okazję już go przetestować może przedpremierowo lub za własne fundusze:) kwestię trwałości pomijam,bardziej przyjazność aplikacji i to czy nie skaczą po niej wycieraczki 6
Śmigol Opublikowano 3 Marca Zgłoś Opublikowano 3 Marca Cześć optimum ultra ceramic seal co myślicie o tym produkcie ? Może ktoś z Was stosował ? Tutaj jeszcze pan Szkatuła omawia produkt. Pomijając całą tą marketingową otoczkę, która pewnie mocno podbija cenę, chciałbym wiedzieć co o tym psikadle sądzicie ?
PawelRDM Opublikowano 4 Marca Zgłoś Opublikowano 4 Marca @Śmigol wrzuciłem dwa razy na auto. Raz jako wspomaganie osuszania. Coś nie siadło. Położyłem drugi raz jak trzeba po porządnym deconie. Wygląd fajny, gloss pierwsza klasa trwałość i hydro bardzo marne. Podobno jest jakaś druga wersja niby lepsza 1
Śmigol Opublikowano 4 Marca Zgłoś Opublikowano 4 Marca @PawelRDM pan Szkatuła wspomina, że jako wspomagacz osuszania ten preparat nie zadziała, jeśli nie broni się trwałością tak jak mówisz, to za te pieniądze nie wart zainteresowania
Rekomendowane odpowiedzi