Slovak Opublikowano 4 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2023 Nowe akcesoria od Monster Shine 2
imola33 Opublikowano 4 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2023 @Slovak wyglądają porządnie, i chyba made in korea?
Slovak Opublikowano 4 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2023 @imola33, tak. Wszystkie informacje znajdziesz w opisach produktów. Osobiście puściłem w nich wodzę fantazji
Putkowski07 Opublikowano 4 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2023 Kwaśny szampon. Może być petarda I fibry
AndrewZS Opublikowano 4 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2023 Bubble Shock to szampon do pielęgnacji powierzchni zabezpieczonych powłokami ceramicznymi. Posiada pH o kwaśnym odczynie, co idealnie sprawdza się podczas regularnej pielęgnacji oraz serwisów powłok. Skutecznie separuje zabrudzenia z powierzchni, przywracając pierwotne właściwości powłok ochronnych. Moc produktu zbalansowaliśmy tak, aby zachować bezpieczeństwo dla powłok ceramicznych, a jednocześnie znacząco usprawnić usuwanie osadów mineralnych z powierzchni. Bubble Shock w wysokim stężeniu może służyć również jako produkt typu Water Spot Remover. Produkt można używać zarówno podczas tradycyjnego mycia na dwa wiadra, ale również jako prewash aplikując go za pomocą piany aktywnej. Szampon charakteryzuje świetna wydajność. Już niewielka jego ilość zapewnia dużą ilość gęstej piany, która nadaje wysoki poślizg podczas mycia, a to pozytywnie wpływa na bezpieczeństwo pracy. Szampon wypracowuje się sprawnie, a wypłukiwanie jest szybkie i bezproblemowe. Pracę umila słodko-kwaśny zapach sycilisjkiej pomarańczy.
MikeLBN Opublikowano 14 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2023 Zestawik do nano polerek od CarPro @MrCleaner @Slovak Kiedy będą w PL?
Slovak Opublikowano 18 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2023 @MikeLBN, jak coś będę wiedział o dostawie to dam znać.
gprzesniak Opublikowano 18 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2023 W dniu 4.09.2023 o 10:19, Slovak napisał(a): @imola33, tak. Wszystkie informacje znajdziesz w opisach produktów. Osobiście puściłem w nich wodzę fantazji Fajne produkty, siostrzane do tych znanych producentów, ale ceny za wysokie moim zdaniem. Planujecie jakieś promo, bo kilka rzeczy bym przytulił, ale to moim zdaniem musi być sporo niżej cenowo.
Slovak Opublikowano 18 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2023 @gprzesniak, ceny są adekwatne do jakości. Za niedługo startuje najgorętszy okres w e-commerce, więc na pewno pojawią się promocje
gprzesniak Opublikowano 18 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2023 @Slovak nie chcę się spierać, ale lepsze marki i bardziej rozpoznawane są tańsze, a tutaj niektóre fibry to prawie w cenie Gyeona macie, o FX czy Ultracoat nie wspominając. Made in Korea to jedyny wybór moim zdaniem i cieszę się, że tą drogą idzie marka , rozumiem też chęć zarabiania, wszak to cel każdego biznesu, ale w tej cenie ja osobiście nie kupię. Tak czy inaczej powodzenia.
Moderator Domel Opublikowano 19 Września 2023 Moderator Zgłoś Opublikowano 19 Września 2023 EdgeGuard'y w ShowCarShine @CAR CRAZY 5 1
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 21 Września 2023 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 21 Września 2023 @gprzesniak made in korea to tylko mit Większość fabryk z Korei przeniosła się do Chin. W Chinach wyprodukujesz zarówno produkty nadające się do kosza na śmieci jak i topowej jakości. Kwestia tylko tego ile importer chce za to zapłacić albo jak hardocorowe marże sobie narzuca Można to porównac do powiedzenia Niemiecka jakość albo chemia z Niemec W Niemczech są produkowane zarówno jakościowe produkty jak i beznadziejne - i tak na całym świecie się dzieje. Wyciąganie wniosków na temat jakości poprzez kraj pochodzenia produktu nie ma w dzisiejszych czasach sensu Iphone jest amerykański a jednak produkowany w chinach 4
gprzesniak Opublikowano 21 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2023 3 godziny temu, Cleantle napisał(a): @gprzesniak made in korea to tylko mit Większość fabryk z Korei przeniosła się do Chin. W Chinach wyprodukujesz zarówno produkty nadające się do kosza na śmieci jak i topowej jakości. Kwestia tylko tego ile importer chce za to zapłacić albo jak hardocorowe marże sobie narzuca To jest oczywista oczywistość i pisanie o tym nie ma najmniejszego sensu . Wiadomo, że Chiny to potęga technologiczna i gigant z programem kosmicznym. Zakładam, że potrafią zrobić wszystko co chcą w topowej jakości co udowadniają światu każdego dnia. Nie wiem czemu ma służyć ta wykładnia? Wiem , że Państwa mikrofibry są z Chin i jeśli komuś to pasuje to nie mam nic do tego, ja jednak nie kupię. Od lat wybieram fibry Gyeona czy Carpro oraz kilku innych mniejszych producentów ( FX , Ultracoat ) i nigdy się nie zawiodłem. Ciekawe dlaczego w/w firmy w takim razie tak to akcentują? Nie trafia do mnie też argumentacja o kraju produkcji i rzekomym przeniesieniu przez Koreańczyków produkcji do Chin. Nawet jeśli tak jest to wtedy na etykiecie musi być stosowna informacja. Z moich informacji wynika , że np. Gyeon ma 100% produkcji w Korei. 3 godziny temu, Cleantle napisał(a): @gprzesniak Można to porównac do powiedzenia Niemiecka jakość albo chemia z Niemec W Niemczech są produkowane zarówno jakościowe produkty jak i beznadziejne - i tak na całym świec Czy aby na pewno? Nie jest tak do końca. Wystarczy spojrzeć na samochody produkowane w Japonii i te same składane np. w Turcji czy Anglii. Jakość bywa różna i znam to z autopsji, także pozwolę sobie się nie zgodzić. Można mnożyć takie przykłady i każdy z nas to wie, a co do chemii z Niemiec ( sam nie kupuję), czekolad Milka i kawy Jacobs to odsyłam do niezależnych analiz i porównania tych samych produktów właśnie z Niemice , Polski, Czech, Bułgarii czy Węgier. Papierosy, alkohol czy perfumy produkowane na dany rynek w danym miejscu to kolejny przykład. Można sporo się dowiedzieć , ale to temat na osobną dyskusję.
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 21 Września 2023 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 21 Września 2023 @gprzesniak No to się nie zrozumieliśmy z tymi Niemcami. Napisałem że właśnie w obrębie danego kraju można kupić zarówno dobre jak słabe produkty - więc frazes Niemiecka jakość albo sklepy z chemią z Niemiec tracą na znaczeniu. Co do Chin/ Korei - nie chodzi mi absolutnie o to czy coś jest gdzieś lepsze/gorsze. Chodzi o wykorzystywanie właśnie tego utartego FRAZESU, który już obrósł w legendę, a nie koniecznie każda fibra z Korei musi być TOP, a z Chin shit (to tak w mega uproszczeniu). Chcę po prostu uczulić, żeby nie kierować się koniecznie miejscem wytworzenia, a tym czy rzeczywiście produkt jest jakościowy. Jeśli chodzi o przepisy to są karkołomne i nie trzeba się natrudzić (wszystko legalnie) żeby napisać że fibra mimo że jest wyprodukowana przez podmiot Koreański (ale w fabryce która jest na terenie Chin), pochodzi z Koreii Druga opcja, materiał wsadowy wytworzony w Chinach, pocięty (poddany obróbce) i zapakowany w Koreii To trochę jak z padami polerskimi. Jest paru na świecie dostawców bloków gąbek, a potem obrabiane i cięte i klejone są już przez producentów (tutaj jedynie to że więcej jest zmiennych bo na jakość pada nie składa się tylko jakość samej gąbki) PS. Marzy nam się produkcja fibr w Europie PS2: Gyeon ma swoją fabrykę w Koreii 3
CarlosBlack Opublikowano 21 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2023 @Cleantle dokładnie. Swego czasu dostałem na próbę powłokę Kisho bezpośrednio z Chin i firma (Japońska) od razu zaznaczyła że produkcję mają w Chinach ze względu na koszty.
pablo15005 Opublikowano 23 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2023 Ktoś coś wie na ten temat?
drufi Opublikowano 23 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2023 A to nie jest już od kilku lat na rynku?
MikeLBN Opublikowano 23 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2023 @pablo15005 @drufi Tak. Wersja PRO jest dostępna dla certyfikowanych. Tak jak wszystko inne od Gyeon została "odświeżona" i podpisana EVO Według producenta można ją stosować do ratowania / serwisu "pełnych" powłok certyfikowanych, lub jako samodzielne zabezpieczenie https://gyeon.pl/product/cancoat-pro-evo/ 1
Eidos71 Opublikowano 23 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2023 Nowa, ceramiczna linia produktów 3D Car Care: GLW https://3dproducts.com/collections/glw-series
imola33 Opublikowano 27 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2023 @NEOXAL EUROPE nie chwalicie się nowością? Grzegorzu, może opiszesz produkt w odpowiednim temacie? Chętnie bym wrzucił na auto, ale mam już powłokę https://allegro.pl/oferta/neoxal-carnauba-winter-wax-200ml-14406965664 2
Rekomendowane odpowiedzi