Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako że moj szary ProfiPolish już tak nie chłonie wody i zrobił się dość szorstki zastanawiam się nad czymś nowym, póki co mam w koszyku WWL Tao, daje rade czy jest coś ciekawszego ?

Myślałem tez nad MM Waverider Jr :o

Opublikowano

A ShiningCar PRIME Drying Towel albo inne reczniki o gramaturze 1200-1300 uzywal ktos, jak one sie sprawuja :?: Zastanawiam sie jeszcze nad waflem sonusa

Opublikowano

KeepeR, super jest wafel MM, ja mam ten duży już ponad rok i jestem zadowolony :good: nie robi nawet biedy na czarnym civicu ;) używam go razem z wwl Tao (duży) i idealnie się dopełniają :)

Opublikowano
ShiningCar PRIME Drying Towel

Damian, nie pamiętam czy pokazywałem Ci ten ręcznik, ale jak będziesz gdzieś w okolicy to wpadnij, zobaczysz, zdecydujesz.

Moim zdaniem ten produkt jest rewelacyjny, co również potwierdzają klienci, którzy z niego korzystają :)

Opublikowano

kamilgt, Tao już zakupiłem, o waflu z MM też dużo pozytywnych opini czytałem ;) może go dokupie...

Myjesz go w szarym mydle ? nie zrobił się szorstki ?

Opublikowano

kamilgt, dzieki za info, pytam bo miałem wafla od profipolish (szarego) zrobił się dość szorstki i generalnie zmęczony już, chyba pojdzie na progi ;)

Pranie w micro restore wychodzi średnio ekonomicznie ? :kox:

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Hej czy PROFI POLISH WASSER MAGNET daje radę? jakieś dwie strony temu czytałem, krótkie opinie osób które mają i mówią, że są spoko.

Ewentualnie czy możecie zasugerować jakąś alternatywę? Może coś równie dobrego w niższej cenie?

Opublikowano

Ja używałem tego ręcznika, na początku świetny ale po 2 praniach to już nie jestem z niego zadowolony bo nawet w połowie nie jest tak dobry jak nowy.

Opublikowano

ToxicHero, `Bardzo dobry wafel, delikatniejszy od Sonusa czy MM. Mam go w pracy od roku, prany już kilkanaście razy i dalej daje radę.

Opublikowano

Przed myciem auta wrzuć go do ciepłej wody i niech sobie tam leży. Jak skończysz to wyciśnij go porządnie, wytrzep i spróbuj wytrzeć nim auto - wg mnie najlepsza metoda

Opublikowano

Tobiusz, Fluffy, to już tańsza alternatywa innych ręczników. Alternatywą tej "alternatywy" zazwyczaj jest ręcznik do podłogi JAN NIEZBĘDNY.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Pany ja mam pytanie.. Jak osuszacie elementy. /

To przykładacie tylko do elementu czy wycieracie ruchami, kolistymi, wertykalnymi itp

Zastanawiam się własnie bo jak wycieram flufim tą drugą metodą to mi holsy zostają.. :(

Opublikowano

christoo, Na filmie Meguiarsa widziałem jak polewają wolnym strumieniem z węża ogrodowego lakier aby spłyneły te mnoejsze krople a większe wycierasz ręcznikiem. Może spróbuj posiłkować się quick detailerem.

Opublikowano

christoo, ręcznik powinno się przyklepywać, a nie wycierać nim. Kładziesz, przyklepujesz, przekładasz, przyklepujesz itd. :)