Moderator Eryczek Opublikowano 21 Września 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 SzaKal, na tym forum to chyba oczywista oczywistość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalll Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 no ale wosk bede kladl w koncowej fazie wiec najpierw trzeba osuszyc i cleanerem przejechac i mikrofibia i wosk dopiero.. to jak?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeepeR Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Jako że moj szary ProfiPolish już tak nie chłonie wody i zrobił się dość szorstki zastanawiam się nad czymś nowym, póki co mam w koszyku WWL Tao, daje rade czy jest coś ciekawszego ? Myślałem tez nad MM Waverider Jr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 A ShiningCar PRIME Drying Towel albo inne reczniki o gramaturze 1200-1300 uzywal ktos, jak one sie sprawuja Zastanawiam sie jeszcze nad waflem sonusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 KeepeR, super jest wafel MM, ja mam ten duży już ponad rok i jestem zadowolony nie robi nawet biedy na czarnym civicu używam go razem z wwl Tao (duży) i idealnie się dopełniają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 ShiningCar PRIME Drying Towel Damian, nie pamiętam czy pokazywałem Ci ten ręcznik, ale jak będziesz gdzieś w okolicy to wpadnij, zobaczysz, zdecydujesz. Moim zdaniem ten produkt jest rewelacyjny, co również potwierdzają klienci, którzy z niego korzystają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeepeR Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 kamilgt, Tao już zakupiłem, o waflu z MM też dużo pozytywnych opini czytałem może go dokupie... Myjesz go w szarym mydle ? nie zrobił się szorstki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 KeepeR, wszystkie ręczniki piorę w micro restore w dotyku nie jest to Tao ale nie jest też jakiś super twardy, nie powyciągał się ani nic po roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeepeR Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 kamilgt, dzieki za info, pytam bo miałem wafla od profipolish (szarego) zrobił się dość szorstki i generalnie zmęczony już, chyba pojdzie na progi Pranie w micro restore wychodzi średnio ekonomicznie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 KeepeR, czemu? galon kupiłem za 100zł, a pranie robię co około 1.5-2 miesiące biały wafel MM co mycie jest czysty, więc nie widzę sensu go prać cały czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atvmmz Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 KeepeR, Ten wafel od MM moim zdaniem jest mniej delikatny od szarego PP. Jest też biały wafel PP kubik posiada... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeepeR Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Chyba zakupie coś takiego na lepsze, rzadziej prane mikrofibry bo zwykłe fibry piorę zbyt często Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToxicHero Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Hej czy PROFI POLISH WASSER MAGNET daje radę? jakieś dwie strony temu czytałem, krótkie opinie osób które mają i mówią, że są spoko. Ewentualnie czy możecie zasugerować jakąś alternatywę? Może coś równie dobrego w niższej cenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koli_7 Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Ja używałem tego ręcznika, na początku świetny ale po 2 praniach to już nie jestem z niego zadowolony bo nawet w połowie nie jest tak dobry jak nowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atvmmz Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 ToxicHero, `Bardzo dobry wafel, delikatniejszy od Sonusa czy MM. Mam go w pracy od roku, prany już kilkanaście razy i dalej daje radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rickson Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Mój działa już ponad rok. Najlepiej zbiera wodę gdy jest wilgotny - jak ircha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koli_7 Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Najwidoczniej mojemu pranie w białym jeleniu nie służy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rickson Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Przed myciem auta wrzuć go do ciepłej wody i niech sobie tam leży. Jak skończysz to wyciśnij go porządnie, wytrzep i spróbuj wytrzeć nim auto - wg mnie najlepsza metoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToxicHero Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Super dzięki na za info.. zapewne się skuszę na niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiusz Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 A czy jest jakaś sensowna alternatywa dla Fluffy'ego? Coś równie dobrego w podobnym rozmiarze i cenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Tobiusz, Fluffy, to już tańsza alternatywa innych ręczników. Alternatywą tej "alternatywy" zazwyczaj jest ręcznik do podłogi JAN NIEZBĘDNY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas22 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Ja zamiast flufiego wole 2 Niezbedne I napewno bym sie nie zamienil. Mam porownanie ze szwagrem ktory go ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
christoo Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Pany ja mam pytanie.. Jak osuszacie elementy. / To przykładacie tylko do elementu czy wycieracie ruchami, kolistymi, wertykalnymi itp Zastanawiam się własnie bo jak wycieram flufim tą drugą metodą to mi holsy zostają.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloHalski Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 christoo, Na filmie Meguiarsa widziałem jak polewają wolnym strumieniem z węża ogrodowego lakier aby spłyneły te mnoejsze krople a większe wycierasz ręcznikiem. Może spróbuj posiłkować się quick detailerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 christoo, ręcznik powinno się przyklepywać, a nie wycierać nim. Kładziesz, przyklepujesz, przekładasz, przyklepujesz itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi