Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator
Opublikowano

Blu, całkiem ok, nawet mam małe opakowanie ;) jako odstresowujący wosk na wiosne i lato jak znalazł, obecna pogoda zabije go w bardzo krótkim czasie.

Opublikowano

Mam słabość do DJ, mimo że nie mam od nich jeszcze żadnego produktu, mam nadzieje że wiecie o co mi chodzi :D

Przyciąga mnie, wiec fibry, cleaner i wosk chciałbym właśnie od DJ.

Opublikowano

Też mam słabość do DJ - na pewno moim ulubionym woskiem jest Purple Haze, za jego zapach. Każdy wosk ma 'to coś' w sobie, więc najlepiej kupić wszystkie testery :P

Opublikowano

A czy różnice między bananą, rain forestem i purplem są zauważalne ;]? mam te 3 testery i tak się czasem zastanawiam czy to nie ten sam wosk z innym barwnikiem i zapachem :P

Opublikowano

Idąc za ciosem zadam pytanie. Który wosk od DJ według was będzie najlepszy do mojego lakieru? :-]

Opublikowano
różnice są widoczne na pierwszy rzut oka w zabarwieniu lakieru.

Na początku byłem sceptyczny co do efektu koloryzowania lakieru przez DJ ale po nałożeniu PH Pro można zobaczyć przy świecącym słońcu fioletową poświatę.

Nakładałem na Mazdę 6 srebrną, BMW E30 czarne i E23 ciemnozielone /zdjęcie poniżej/

8udic52v11wn.jpg

• Super 1
  • 2 tygodnie później...
  • Moderator
Opublikowano

Dwa woski:

Dodo Juice - Bouncer 22

Dodo Juice - Bouncers Satsuma Rock Wax

na KA brak o nich nawet słowa, na DW są głównie dyskusje o cenie :) .

Czy ktoś może już zanabył któreś z tych cudów i może podzielić się doświadczeniami, nawet ogólnymi - cokolwiek :idea::)

Opublikowano

B22 - hybryda, przyjemny cytrusowy zapach.

Aplikacja, ścieranie bezproblemowe.

Lakier po zastosowaniu fajnie szklisty.

Efekty obserowowałem przez ok. 2 miesiące (b. przyzwoite).

Położony na Lime Prime.

Satsuma to "następca" B22 - być może niebawem wpadnie w ręce, wówczas coś skrobnę :)

• Moderator
Opublikowano

ShiningCar, dziękuję bardzo za odpowiedz :) Szukając informacji o obu woskach, nie natknąłem się na info że to hybrydy :shock: W dodatku po doświadczeniach z SN Hybrid jestem zaskoczony informacją o przyjemnym cytrusowym zapachu :D:D .

Czy mógłbyś jeszcze napisać jak z twardością tego wosku, bliżej mu do zwykłych wosków Dodo czy do tych z serii pro? (zgaduję że do tych drugich)

• Moderator
Opublikowano

ShiningCar, dzięki raz jeszcze :good:

Ale jeszcze taka uwaga... ciekawostki się kupuje, testy się robi ale "na sklepie" to już się takich perełek nie ma... :song::song::song:

• 1 miesiąc temu...