wojtecki Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2018 1.wojtecki - mogę porównać z GYEON Q2M Smoothie + 2 rękawice z mikrofibry od chińczyka (jedna z krótkim włosem druga z długim)
Tommy Lee Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2018 1.wojtecki - mogę porównać z GYEON Q2M Smoothie + rękawica z mikrofibry z długimi frędzlami od chińczyka 2. Tommy Lee - mogę porównać z rękawicą ADBL Caremitt, Megsem Microfiber Wash Mitt, wełnianym LE i chińczykami
Arkeolowy Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2018 1.wojtecki - mogę porównać z GYEON Q2M Smoothie + 2 rękawice z mikrofibry od chińczyka (jedna z krótkim włosem druga z długim) 2. Tommy Lee - mogę porównać z rękawicą ADBL Caremitt, Megsem Microfiber Wash Mitt, wełnianym LE i chińczykami 3.Arkeolowy - z ADBL i microfiber Madness incredible wash, Wełniak od CarPro
smerf91 Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2018 1.wojtecki - mogę porównać z GYEON Q2M Smoothie + 2 rękawice z mikrofibry od chińczyka (jedna z krótkim włosem druga z długim) 2. Tommy Lee - mogę porównać z rękawicą ADBL Caremitt, Megsem Microfiber Wash Mitt, wełnianym LE i chińczykami 3.Arkeolowy - z ADBL i microfiber Madness incredible wash, Wełniak od CarPro 4. Smerf91 - mogę porównać z ADBL Caremitt
Grzechu23 Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2018 1.wojtecki - mogę porównać z GYEON Q2M Smoothie + 2 rękawice z mikrofibry od chińczyka (jedna z krótkim włosem druga z długim) 2. Tommy Lee - mogę porównać z rękawicą ADBL Caremitt, Megsem Microfiber Wash Mitt, wełnianym LE i chińczykami 3.Arkeolowy - z ADBL i microfiber Madness incredible wash, Wełniak od CarPro 4. Smerf91 - mogę porównać z ADBL Caremitt 5. Grzechu23 - 2x rękawica wełniak ala CarPro (chińczyk), D-Wash Micro Wash Mitt
paperson Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2018 1.wojtecki - mogę porównać z GYEON Q2M Smoothie + 2 rękawice z mikrofibry od chińczyka (jedna z krótkim włosem druga z długim) 2. Tommy Lee - mogę porównać z rękawicą ADBL Caremitt, Megsem Microfiber Wash Mitt, wełnianym LE i chińczykami 3.Arkeolowy - z ADBL i microfiber Madness incredible wash, Wełniak od CarPro 4. Smerf91 - mogę porównać z ADBL Caremitt 5. Grzechu23 - 2x rękawica wełniak ala CarPro (chińczyk), D-Wash Micro Wash Mitt 6. paperson - z chęcią porównam z Meguiar's Microfiber Wash Mitt i "no name" z Carrefour. Auta czekają pod garażem na mycie na dwa wiadra
Posejdon Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2018 1.wojtecki - mogę porównać z GYEON Q2M Smoothie + 2 rękawice z mikrofibry od chińczyka (jedna z krótkim włosem druga z długim) 2. Tommy Lee - mogę porównać z rękawicą ADBL Caremitt, Megsem Microfiber Wash Mitt, wełnianym LE i chińczykami 3.Arkeolowy - z ADBL i microfiber Madness incredible wash, Wełniak od CarPro 4. Smerf91 - mogę porównać z ADBL Caremitt 5. Grzechu23 - 2x rękawica wełniak ala CarPro (chińczyk), D-Wash Micro Wash Mitt 6. paperson - z chęcią porównam z Meguiar's Microfiber Wash Mitt i "no name" z Carrefour. Auta czekają pod garażem na mycie na dwa wiadra 7. Posejdon - do konfrontacji wełniak od Carpro i Meguiras Microfiber Wash Mitt.
Gardor Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2018 1.wojtecki - mogę porównać z GYEON Q2M Smoothie + 2 rękawice z mikrofibry od chińczyka (jedna z krótkim włosem druga z długim) 2. Tommy Lee - mogę porównać z rękawicą ADBL Caremitt, Megsem Microfiber Wash Mitt, wełnianym LE i chińczykami 3.Arkeolowy - z ADBL i microfiber Madness incredible wash, Wełniak od CarPro 4. Smerf91 - mogę porównać z ADBL Caremitt 5. Grzechu23 - 2x rękawica wełniak ala CarPro (chińczyk), D-Wash Micro Wash Mitt 6. paperson - z chęcią porównam z Meguiar's Microfiber Wash Mitt i "no name" z Carrefour. Auta czekają pod garażem na mycie na dwa wiadra 7. Posejdon - do konfrontacji wełniak od Carpro i Meguiras Microfiber Wash Mitt. 8. Gardor- Mogę porównać z Microfiber Madness, Meguiar's Microfiber Wash Mitt, gąbka soft 99 trizex, jakimś chińskim "no name".
D@ViD Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2018 1.wojtecki - mogę porównać z GYEON Q2M Smoothie + 2 rękawice z mikrofibry od chińczyka (jedna z krótkim włosem druga z długim) 2. Tommy Lee - mogę porównać z rękawicą ADBL Caremitt, Megsem Microfiber Wash Mitt, wełnianym LE i chińczykami 3.Arkeolowy - z ADBL i microfiber Madness incredible wash, Wełniak od CarPro 4. Smerf91 - mogę porównać z ADBL Caremitt 5. Grzechu23 - 2x rękawica wełniak ala CarPro (chińczyk), D-Wash Micro Wash Mitt 6. paperson - z chęcią porównam z Meguiar's Microfiber Wash Mitt i "no name" z Carrefour. Auta czekają pod garażem na mycie na dwa wiadra 7. Posejdon - do konfrontacji wełniak od Carpro i Meguiras Microfiber Wash Mitt. 8. Gardor- Mogę porównać z Microfiber Madness, Meguiar's Microfiber Wash Mitt, gąbka soft 99 trizex, jakimś chińskim "no name". 9.david2888 - mogę porównać z Adbl CareMitt, z waszym Wash Padem oraz z rekawica mikrofibrowa Nigrin z fredzelkami
sebek1993 Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2018 1.wojtecki - mogę porównać z GYEON Q2M Smoothie + 2 rękawice z mikrofibry od chińczyka (jedna z krótkim włosem druga z długim) 2. Tommy Lee - mogę porównać z rękawicą ADBL Caremitt, Megsem Microfiber Wash Mitt, wełnianym LE i chińczykami 3.Arkeolowy - z ADBL i microfiber Madness incredible wash, Wełniak od CarPro 4. Smerf91 - mogę porównać z ADBL Caremitt 5. Grzechu23 - 2x rękawica wełniak ala CarPro (chińczyk), D-Wash Micro Wash Mitt 6. paperson - z chęcią porównam z Meguiar's Microfiber Wash Mitt i "no name" z Carrefour. Auta czekają pod garażem na mycie na dwa wiadra 7. Posejdon - do konfrontacji wełniak od Carpro i Meguiras Microfiber Wash Mitt. 8. Gardor- Mogę porównać z Microfiber Madness, Meguiar's Microfiber Wash Mitt, gąbka soft 99 trizex, jakimś chińskim "no name". 9.david2888 - mogę porównać z Adbl CareMitt, z waszym Wash Padem oraz z rekawica mikrofibrowa Nigrin z fredzelkami 10. sebek1993 - mogę porównać do wełniaka Car Pro oraz chińskiej delikatnej rękawicy
Malinek Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2018 1.wojtecki - mogę porównać z GYEON Q2M Smoothie + 2 rękawice z mikrofibry od chińczyka (jedna z krótkim włosem druga z długim) 2. Tommy Lee - mogę porównać z rękawicą ADBL Caremitt, Megsem Microfiber Wash Mitt, wełnianym LE i chińczykami 3.Arkeolowy - z ADBL i microfiber Madness incredible wash, Wełniak od CarPro 4. Smerf91 - mogę porównać z ADBL Caremitt 5. Grzechu23 - 2x rękawica wełniak ala CarPro (chińczyk), D-Wash Micro Wash Mitt 6. paperson - z chęcią porównam z Meguiar's Microfiber Wash Mitt i "no name" z Carrefour. Auta czekają pod garażem na mycie na dwa wiadra 7. Posejdon - do konfrontacji wełniak od Carpro i Meguiras Microfiber Wash Mitt. 8. Gardor- Mogę porównać z Microfiber Madness, Meguiar's Microfiber Wash Mitt, gąbka soft 99 trizex, jakimś chińskim "no name". 9.david2888 - mogę porównać z Adbl CareMitt, z waszym Wash Padem oraz z rekawica mikrofibrowa Nigrin z fredzelkami 10. sebek1993 - mogę porównać do wełniaka Car Pro oraz chińskiej delikatnej rękawicy 11. Malinek - ADBL CareMitt, wełniak podobny do CarPro, krótko włosa bodajże z alliexpress i Nirgin z frędzlami.
Moderator Domel Opublikowano 2 Marca 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2018 1.wojtecki - mogę porównać z GYEON Q2M Smoothie + 2 rękawice z mikrofibry od chińczyka (jedna z krótkim włosem druga z długim) 2. Tommy Lee - mogę porównać z rękawicą ADBL Caremitt, Megsem Microfiber Wash Mitt, wełnianym LE i chińczykami 3.Arkeolowy - z ADBL i microfiber Madness incredible wash, Wełniak od CarPro 4. Smerf91 - mogę porównać z ADBL Caremitt 5. Grzechu23 - 2x rękawica wełniak ala CarPro (chińczyk), D-Wash Micro Wash Mitt 6. paperson - z chęcią porównam z Meguiar's Microfiber Wash Mitt i "no name" z Carrefour. Auta czekają pod garażem na mycie na dwa wiadra 7. Posejdon - do konfrontacji wełniak od Carpro i Meguiras Microfiber Wash Mitt. 8. Gardor- Mogę porównać z Microfiber Madness, Meguiar's Microfiber Wash Mitt, gąbka soft 99 trizex, jakimś chińskim "no name". 9.david2888 - mogę porównać z Adbl CareMitt, z waszym Wash Padem oraz z rekawica mikrofibrowa Nigrin z fredzelkami 10. sebek1993 - mogę porównać do wełniaka Car Pro oraz chińskiej delikatnej rękawicy 11. Malinek - ADBL CareMitt, wełniak podobny do CarPro, krótko włosa bodajże z alliexpress i Nirgin z frędzlami. 12. Domel - z Chińczykami
Fitte Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2018 1.wojtecki - mogę porównać z GYEON Q2M Smoothie + 2 rękawice z mikrofibry od chińczyka (jedna z krótkim włosem druga z długim) 2. Tommy Lee - mogę porównać z rękawicą ADBL Caremitt, Megsem Microfiber Wash Mitt, wełnianym LE i chińczykami 3.Arkeolowy - z ADBL i microfiber Madness incredible wash, Wełniak od CarPro 4. Smerf91 - mogę porównać z ADBL Caremitt 5. Grzechu23 - 2x rękawica wełniak ala CarPro (chińczyk), D-Wash Micro Wash Mitt 6. paperson - z chęcią porównam z Meguiar's Microfiber Wash Mitt i "no name" z Carrefour. Auta czekają pod garażem na mycie na dwa wiadra 7. Posejdon - do konfrontacji wełniak od Carpro i Meguiras Microfiber Wash Mitt. 8. Gardor- Mogę porównać z Microfiber Madness, Meguiar's Microfiber Wash Mitt, gąbka soft 99 trizex, jakimś chińskim "no name". 9.david2888 - mogę porównać z Adbl CareMitt, z waszym Wash Padem oraz z rekawica mikrofibrowa Nigrin z fredzelkami 10. sebek1993 - mogę porównać do wełniaka Car Pro oraz chińskiej delikatnej rękawicy 11. Malinek - ADBL CareMitt, wełniak podobny do CarPro, krótko włosa bodajże z alliexpress i Nirgin z frędzlami. 12. Domel - z Chińczykami 13. Fitte - moge porównać z D-WASH Pinky Mitt
TiZi Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2018 1.wojtecki - mogę porównać z GYEON Q2M Smoothie + 2 rękawice z mikrofibry od chińczyka (jedna z krótkim włosem druga z długim) 2. Tommy Lee - mogę porównać z rękawicą ADBL Caremitt, Megsem Microfiber Wash Mitt, wełnianym LE i chińczykami 3.Arkeolowy - z ADBL i microfiber Madness incredible wash, Wełniak od CarPro 4. Smerf91 - mogę porównać z ADBL Caremitt 5. Grzechu23 - 2x rękawica wełniak ala CarPro (chińczyk), D-Wash Micro Wash Mitt 6. paperson - z chęcią porównam z Meguiar's Microfiber Wash Mitt i "no name" z Carrefour. Auta czekają pod garażem na mycie na dwa wiadra 7. Posejdon - do konfrontacji wełniak od Carpro i Meguiras Microfiber Wash Mitt. 8. Gardor- Mogę porównać z Microfiber Madness, Meguiar's Microfiber Wash Mitt, gąbka soft 99 trizex, jakimś chińskim "no name". 9.david2888 - mogę porównać z Adbl CareMitt, z waszym Wash Padem oraz z rekawica mikrofibrowa Nigrin z fredzelkami 10. sebek1993 - mogę porównać do wełniaka Car Pro oraz chińskiej delikatnej rękawicy 11. Malinek - ADBL CareMitt, wełniak podobny do CarPro, krótko włosa bodajże z alliexpress i Nirgin z frędzlami. 12. Domel - z Chińczykami 13. Fitte - moge porównać z D-WASH Pinky Mitt 14 TiZi - D-Wash Pinky Mitt
Strus Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2018 1.wojtecki - mogę porównać z GYEON Q2M Smoothie + 2 rękawice z mikrofibry od chińczyka (jedna z krótkim włosem druga z długim) 2. Tommy Lee - mogę porównać z rękawicą ADBL Caremitt, Megsem Microfiber Wash Mitt, wełnianym LE i chińczykami 3.Arkeolowy - z ADBL i microfiber Madness incredible wash, Wełniak od CarPro 4. Smerf91 - mogę porównać z ADBL Caremitt 5. Grzechu23 - 2x rękawica wełniak ala CarPro (chińczyk), D-Wash Micro Wash Mitt 6. paperson - z chęcią porównam z Meguiar's Microfiber Wash Mitt i "no name" z Carrefour. Auta czekają pod garażem na mycie na dwa wiadra 7. Posejdon - do konfrontacji wełniak od Carpro i Meguiras Microfiber Wash Mitt. 8. Gardor- Mogę porównać z Microfiber Madness, Meguiar's Microfiber Wash Mitt, gąbka soft 99 trizex, jakimś chińskim "no name". 9.david2888 - mogę porównać z Adbl CareMitt, z waszym Wash Padem oraz z rekawica mikrofibrowa Nigrin z fredzelkami 10. sebek1993 - mogę porównać do wełniaka Car Pro oraz chińskiej delikatnej rękawicy 11. Malinek - ADBL CareMitt, wełniak podobny do CarPro, krótko włosa bodajże z alliexpress i Nirgin z frędzlami. 12. Domel - z Chińczykami 13. Fitte - moge porównać z D-WASH Pinky Mitt 14 TiZi - D-Wash Pinky Mitt 15. Strus - nie mam z czym porównać bo tak długo czekałem na Waszą rękawicę że został mi tylko jakiś styrany Chińczyk za 8zł
Ari Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2018 1.wojtecki - mogę porównać z GYEON Q2M Smoothie + 2 rękawice z mikrofibry od chińczyka (jedna z krótkim włosem druga z długim)2. Tommy Lee - mogę porównać z rękawicą ADBL Caremitt, Megsem Microfiber Wash Mitt, wełnianym LE i chińczykami3.Arkeolowy - z ADBL i microfiber Madness incredible wash, Wełniak od CarPro4. Smerf91 - mogę porównać z ADBL Caremitt 5. Grzechu23 - 2x rękawica wełniak ala CarPro (chińczyk), D-Wash Micro Wash Mitt6. paperson - z chęcią porównam z Meguiar's Microfiber Wash Mitt i "no name" z Carrefour. Auta czekają pod garażem na mycie na dwa wiadra 7. Posejdon - do konfrontacji wełniak od Carpro i Meguiras Microfiber Wash Mitt.8. Gardor- Mogę porównać z Microfiber Madness, Meguiar's Microfiber Wash Mitt, gąbka soft 99 trizex, jakimś chińskim "no name".9.david2888 - mogę porównać z Adbl CareMitt, z waszym Wash Padem oraz z rekawica mikrofibrowa Nigrin z fredzelkami10. sebek1993 - mogę porównać do wełniaka Car Pro oraz chińskiej delikatnej rękawicy11. Malinek - ADBL CareMitt, wełniak podobny do CarPro, krótko włosa bodajże z alliexpress i Nirgin z frędzlami.12. Domel - z Chińczykami13. Fitte - moge porównać z D-WASH Pinky Mitt14 TiZi - D-Wash Pinky Mitt 15. Strus - nie mam z czym porównać bo tak długo czekałem na Waszą rękawicę że został mi tylko jakiś styrany Chińczyk za 8zł16. Ari - rękawica carpro wokół, meguiars wash mitWysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
Kozaa Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2018 1.wojtecki - mogę porównać z GYEON Q2M Smoothie + 2 rękawice z mikrofibry od chińczyka (jedna z krótkim włosem druga z długim) 2. Tommy Lee - mogę porównać z rękawicą ADBL Caremitt, Megsem Microfiber Wash Mitt, wełnianym LE i chińczykami 3.Arkeolowy - z ADBL i microfiber Madness incredible wash, Wełniak od CarPro 4. Smerf91 - mogę porównać z ADBL Caremitt 5. Grzechu23 - 2x rękawica wełniak ala CarPro (chińczyk), D-Wash Micro Wash Mitt 6. paperson - z chęcią porównam z Meguiar's Microfiber Wash Mitt i "no name" z Carrefour. Auta czekają pod garażem na mycie na dwa wiadra 7. Posejdon - do konfrontacji wełniak od Carpro i Meguiras Microfiber Wash Mitt. 8. Gardor- Mogę porównać z Microfiber Madness, Meguiar's Microfiber Wash Mitt, gąbka soft 99 trizex, jakimś chińskim "no name". 9.david2888 - mogę porównać z Adbl CareMitt, z waszym Wash Padem oraz z rekawica mikrofibrowa Nigrin z fredzelkami 10. sebek1993 - mogę porównać do wełniaka Car Pro oraz chińskiej delikatnej rękawicy 11. Malinek - ADBL CareMitt, wełniak podobny do CarPro, krótko włosa bodajże z alliexpress i Nirgin z frędzlami. 12. Domel - z Chińczykami 13. Fitte - moge porównać z D-WASH Pinky Mitt 14 TiZi - D-Wash Pinky Mitt 15. Strus - nie mam z czym porównać bo tak długo czekałem na Waszą rękawicę że został mi tylko jakiś styrany Chińczyk za 8zł 16. Ari - rękawica carpro wokół, meguiars wash mit 17. Kozaa - obszerne porównanie z miękkim, wełnianym chińczykiem i mikrofibrowym Nigrinem.
grabek246 Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2018 1.wojtecki - mogę porównać z GYEON Q2M Smoothie + 2 rękawice z mikrofibry od chińczyka (jedna z krótkim włosem druga z długim) 2. Tommy Lee - mogę porównać z rękawicą ADBL Caremitt, Megsem Microfiber Wash Mitt, wełnianym LE i chińczykami 3.Arkeolowy - z ADBL i microfiber Madness incredible wash, Wełniak od CarPro 4. Smerf91 - mogę porównać z ADBL Caremitt 5. Grzechu23 - 2x rękawica wełniak ala CarPro (chińczyk), D-Wash Micro Wash Mitt 6. paperson - z chęcią porównam z Meguiar's Microfiber Wash Mitt i "no name" z Carrefour. Auta czekają pod garażem na mycie na dwa wiadra 7. Posejdon - do konfrontacji wełniak od Carpro i Meguiras Microfiber Wash Mitt. 8. Gardor- Mogę porównać z Microfiber Madness, Meguiar's Microfiber Wash Mitt, gąbka soft 99 trizex, jakimś chińskim "no name". 9.david2888 - mogę porównać z Adbl CareMitt, z waszym Wash Padem oraz z rekawica mikrofibrowa Nigrin z fredzelkami 10. sebek1993 - mogę porównać do wełniaka Car Pro oraz chińskiej delikatnej rękawicy 11. Malinek - ADBL CareMitt, wełniak podobny do CarPro, krótko włosa bodajże z alliexpress i Nirgin z frędzlami. 12. Domel - z Chińczykami 13. Fitte - moge porównać z D-WASH Pinky Mitt 14 TiZi - D-Wash Pinky Mitt 15. Strus - nie mam z czym porównać bo tak długo czekałem na Waszą rękawicę że został mi tylko jakiś styrany Chińczyk za 8zł 16. Ari - rękawica carpro wokół, meguiars wash mit 17. Kozaa - obszerne porównanie z miękkim, wełnianym chińczykiem i mikrofibrowym Nigrinem. 18. Grabek246 moge porównać z gtechniqiem😉
Swift Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2018 1.wojtecki - mogę porównać z GYEON Q2M Smoothie + 2 rękawice z mikrofibry od chińczyka (jedna z krótkim włosem druga z długim) 2. Tommy Lee - mogę porównać z rękawicą ADBL Caremitt, Megsem Microfiber Wash Mitt, wełnianym LE i chińczykami 3.Arkeolowy - z ADBL i microfiber Madness incredible wash, Wełniak od CarPro 4. Smerf91 - mogę porównać z ADBL Caremitt 5. Grzechu23 - 2x rękawica wełniak ala CarPro (chińczyk), D-Wash Micro Wash Mitt 6. paperson - z chęcią porównam z Meguiar's Microfiber Wash Mitt i "no name" z Carrefour. Auta czekają pod garażem na mycie na dwa wiadra 7. Posejdon - do konfrontacji wełniak od Carpro i Meguiras Microfiber Wash Mitt. 8. Gardor- Mogę porównać z Microfiber Madness, Meguiar's Microfiber Wash Mitt, gąbka soft 99 trizex, jakimś chińskim "no name". 9.david2888 - mogę porównać z Adbl CareMitt, z waszym Wash Padem oraz z rekawica mikrofibrowa Nigrin z fredzelkami 10. sebek1993 - mogę porównać do wełniaka Car Pro oraz chińskiej delikatnej rękawicy 11. Malinek - ADBL CareMitt, wełniak podobny do CarPro, krótko włosa bodajże z alliexpress i Nirgin z frędzlami. 12. Domel - z Chińczykami 13. Fitte - moge porównać z D-WASH Pinky Mitt 14 TiZi - D-Wash Pinky Mitt 15. Strus - nie mam z czym porównać bo tak długo czekałem na Waszą rękawicę że został mi tylko jakiś styrany Chińczyk za 8zł 16. Ari - rękawica carpro wokół, meguiars wash mit 17. Kozaa - obszerne porównanie z miękkim, wełnianym chińczykiem i mikrofibrowym Nigrinem. 18. Grabek246 moge porównać z gtechniqiem😉 19. Swift - mogę porównać z Microfiber Madness IncrediMitt, ADBL CareMitt, i Chińczyk podobny do Microfiber Madnes
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 3 Marca 2018 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2018 Dzięki za zgłoszenia Wybieramy: @Tommy Lee @Arkeolowy@smerf91 @Domel @Fitte Wyślijcie proszę maila z danymi do wysyłki + tel dla kuriera na adres workstuff@goodstuff.com.pl 1 1
Moderator BiałyGTi Opublikowano 3 Marca 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2018 @Good Stuff juz koniec zgłoszeń ?? Szybko nie zdążyłem sie dopisać
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 3 Marca 2018 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2018 @BiałyGTi Szybka akcja 1
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 5 Marca 2018 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2018 Dzisiaj wysyłamy rękawice, na jutro będziecie mieć Pozdrawiam 1
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 15 Maja 2018 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2018 Witajcie, Czas pokazać naszą Glinkę szerszej publiczności. Znajdziemy kilku chętnych, którym akurat szykuje się glinkowanie? Wpisujcie się: 1. Nick 2. Nick2 Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi