Gozdziu23 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 dodam od siebie, że te białe maja o wiele lepszy atomizer , mam zielone dwa marolexy mini i już od półtorej roku walczą z kwasami, silnymi truck cleanerami oraz płynami do opon i jeszcze sie nie zajechały. Marolexy na stałe ma sieć sklepów obi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobbjack Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Jakies lepsze atomizery niż te kwazara wraz z butelką 0,5l / 15 zł dostanę ? (pomarańczowe). Wolałbym z pojedynczym psiknięciem, ale z drugiej strony jak nie ma nic lepszego na mocną chemię to zamawiam dalej mercury 360 Dla mnie najlepsze są kwazarki 360 tylko te białe, te dostępne w marketach pomarańczowe mam wrażenie że są słabszej jakości. Kiedyś jak szukałem opryskiwaczy do chemii natknąłem się na coś takiego: http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6718211401 http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6284122490 Może się przyda, ja bym został przy Kwazarkach Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkeolowy Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Dzieki wszystkim Te sonaxa buteleczki mam, ale do QD&QW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielcio Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Pytam moze nad wyraz zachowawczo,ale : czy mycie komory wlewu paliwa myjka cisnieniowa jest bezpieczne? Czy tylko reczna robota ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 [ref=#ff3366]danielcio[/ref], Zależy jak ta komora wygląda. Jeżeli klasycznie jest korek to ja normalnie leję wodę, takie połączenie jest szczelne. W niektórych modelach jednak to klapka "uszczelnia" dziurę wlewu i tam już trzeba uważać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielcio Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Nie nie, pacjent to audi a6 c7, tradycyjny korek jest,az podcisnienie zasysa jak sie zakreci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gozdziu23 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Hyundai santa fe z 14' jak to się poleruje w miare miekko? standard czy coś po coś skośno okie po kombinowali ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 [ref=#ff3366]danielcio[/ref], Zależy jak ta komora wygląda. Jeżeli klasycznie jest korek to ja normalnie leję wodę, takie połączenie jest szczelne. W niektórych modelach jednak to klapka "uszczelnia" dziurę wlewu i tam już trzeba uważać Np. w jakim aucie klapka uszczelnia wlew? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coco Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Bruuuum, Np. Ford Focus MK3 (Ford Easy Fuel) czy chociażby nowy Fiat Tipo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patys Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 W citroenie c4 mk2 brak korka wlewu tylko klapka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.r. Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Hyundai santa fe z 14' jak to się poleruje w miare miekko? standard czy coś po coś skośno okie po kombinowali ? Tucsona robiłem kilka dni temu. Sticky paint. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vergil_PL Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Witajcie! Mam problem na moim nowym nabytku - Fiacie Seicento. Na przednim i tylnym zderzaku były naklejki, zostało takie coś po ich zdarciu i wspomaganiu się Unique Hadesem. Idzie to wyczyścić? Czy stosować opalarkę? Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pazuzu88 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Proszę o jakiś szybki tutorial na zamaskowanie rys typu jak na zdjęciu. Uzbierało mi się ich trochę na samochodzie. Mam Meguiar's Ultimate Compound, gąbkę Tricolor (ale chyba trzeba ją wymienić na nową). Proszę o porady jaki cleaner, glinka, jaki wosk. Co jak z czym? Może takie ryski tylko Meguiar's Ultimate Compound potraktować? Czy może poprzedzić Cleanerem i na koniec wosk. Do tej pory używałem tylko Meguiar's Ultimate Compound i przemywałem IPA. Jednak teraz chciałbym to zrobić w miarę tak jak się powinno to robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek720 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Lubię polerować ręcznie i mam pytanie o co mianowicie uzupełnić swój arsenał. Posiadam pastę Meguiars UC i SwirlX do tego pad Tricolor i aplikator tnąćy Shiny Garage, który wykorzystuję razem z SwirlemXem. Ostatnio moją uwagę zwróciły dwie pasty Meguiarsa CLEAR COAT SAFE RUBBING i CLEAR COAT SAFE POLISHING COMPOUND. Warto to kupić, skoro posiadam UC i SwirlX? Ktoś testował może? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerad Opublikowano 12 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Jakieś soki z drzewa mi nakapaly i mam jakby brokat na szybach i lakierze. Chce umyć szamponem tenzi neutro, bo ma ph9, a normalnie myje ph7. Ale na tym tenzi data waznosci jest do maja 2015r, czy coś się może w szamponie przedterminowac? wysłane przez tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freddy Opublikowano 12 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Ph7 też domyje a tak w ogóle to woda pod ciśnieniem sobie z tym radzi Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
druhh Opublikowano 12 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Szampo Neutro całkiem spoko, jak za taką kase to szampon polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alfa47 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Neutro niby dobry ale dtrasznie szybko spływa czy też wysycha... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henio Opublikowano 12 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Neutro niby dobry ale dtrasznie szybko spływa czy też wysycha... Potwierdzam. Też myje tenzi neutro, ale faktycznie dość szybko spływa jak i wysycha na autku. Trzeba szybko spłukiwać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojciec Dyrektor Opublikowano 12 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Czy pad po akrylu da się domyć do stanu fabrycznego, a jeśli nie to czy to nie przeszkadza w polerowaniu lakieru bezbarwnego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vergil_PL Opublikowano 12 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Witajcie! Mam problem na moim nowym nabytku - Fiacie Seicento. Na przednim i tylnym zderzaku były naklejki, zostało takie coś po ich zdarciu i wspomaganiu się Unique Hadesem. Idzie to wyczyścić? Czy stosować opalarkę? Pozdrawiam! Dla potomnych - białe ślady na przednim zderzaku pomogła usunąć opalarka. Jeśli chciałby ktoś wiedzieć co to za klej to odpowiadam, że zapewne jest to słynne super glue. Z przodu były przyklejone na to odblaski (prostokątne, pomarańczowe), a z tyłu zapewne podklejano naklejkę Mobil 1, gdy ta była już kiepska i puszczała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torbba Opublikowano 12 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Witam, Zastanawiam się nad zakupem ADBL Pre Spray Pro i do tego Textile Rinse,ma ktoś jakieś doświadczenie z nim ? na jakie plamy jest przeznaczony ? Mało coś o tym zestawie słychać warto kupić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerad Opublikowano 13 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Tylko jeśli na Neutro jest data ważności 05.2015 to co się może stać żeby jakiegoś kuku nie było że się przedterminowal i dziwne zacieki porobil? Nie wiedziałem że szampony mają datę ważności. wysłane przez tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gold_Car Opublikowano 13 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 @Torbba podłanczam się pod pytanie , bo planuje ten zestaw kupić do odswierzenia wersalki w domu i od czasu do czasu foteli w aucie, do tej pory używałem dedykowanego środka od Zelmera a ten w środku miał srodki od tenzi. Ładnie to działało ale mało było tego było 100ml i drogo. W temacie dedykowanym środkowi z adbl jest osoba która chciała używać tego preparatu w tym samym celu jak ja ale sprawa ucichła. Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 13 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 [ref=#ff3366]Gold_Car[/ref], 2 bledy ortograficzne w jednym zdaniu? Dodane po 1 minucie 22 sekundach: @Torbba podłanczam się pod pytanie , bo planuje ten zestaw kupić do odswierzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi