Moderator Domel Opublikowano 2 Września 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Proszę mnie oświecić. Coś wypadłem z obiegu. Jaki produkt do opon kupie w baniaku 5l i dorówna on ADBL Tire and Rubber Cleaner albo Shiny Garage Pure Black Tire Cleaner ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gesiu_15 Opublikowano 2 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 17 minut temu, Domel napisał: Proszę mnie oświecić. Coś wypadłem z obiegu. Jaki produkt do opon kupie w baniaku 5l i dorówna on ADBL Tire and Rubber Cleaner albo Shiny Garage Pure Black Tire Cleaner ? Excede Tire and Rubber Cleaner polecam . Jest lepszy w stosunku do SG . ADBLa nie miałem więc się nie wypowiadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 2 Września 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Czy "GYEON Q2M Wheel Brush Medium" podejdzie do 15" felg ? Czy to za duża szczotka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 2 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 2 godziny temu, Gesiu_15 napisał: Excede Tire and Rubber Cleaner polecam . Jest lepszy w stosunku do SG . ADBLa nie miałem więc się nie wypowiadam I lepszy od (starego) ADBLa. Porównywalna moc w stężeniu 1:3, jak ADBLa (A.D. 2016) w koncentracie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Posejdon Opublikowano 2 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 2 godziny temu, Domel napisał: Czy "GYEON Q2M Wheel Brush Medium" podejdzie do 15" felg ? Czy to za duża szczotka ? Ja mam felgi 15 i podejdzie każda szczota.Duża na początek a małą zakamarki jadę i cacy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 2 Września 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Godzinę temu, Posejdon napisał: Ja mam felgi 15 i podejdzie każda szczota.Duża na początek a małą zakamarki jadę i cacy. ale masz i używasz na 15" tą "GYEON Q2M Wheel Brush Medium" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Posejdon Opublikowano 2 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 @Domel Niezupełnie,używam EZ brush ale gabaryty wydaje mi się ze maja podobne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 2 Września 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 5 minut temu, Posejdon napisał: EZ brush Ez to ja tez mam, a to juz całkiem inna szczotka. Gyeon podchodzi juz bardziej pod wheel woolies. Testowałem ostatnio podobną i nie była w stanie wejsc pomiedzy felgę a tarcze hamulcową. Zanim wydam 90 PLN wole mieć pewność ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xdaavi Opublikowano 2 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Jaki polecacie zestaw do wyczyszczenia i pielęgnacji skórzanej kierownicy, mieszkanie i gałki. Stan skóry idealny Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strumen Opublikowano 2 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Witajcie, czym najlepiej usunac stara nw? W grę wchodzi tylko aplikacja reczna. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 2 Września 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 12 minut temu, strumen napisał: Witajcie, czym najlepiej usunac stara nw? W grę wchodzi tylko aplikacja reczna. Pozdrawiam Autoglym Car Glass Polish Mleczko do szyb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alfa47 Opublikowano 2 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Maglite Mini Maglite AA - nadaje się ta latareczka do m.in. inspekcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 3 Września 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Szukam opryskiwacza do presprayu najlepiej 2L i taki co wytrzyma te 90 badz 80 stopni ktos cos moze polecic ?? Kwazar venus da rade ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MlodyKoguT Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Godzinę temu, BiałyGTi napisał: Szukam opryskiwacza do presprayu najlepiej 2L i taki co wytrzyma te 90 badz 80 stopni ktos cos moze polecic ?? Kwazar venus da rade ? Mam kwazara venus 1,5l do presprayu i do tej pory lalem 0,5l zimnej i litr prosto z czajnika z zagotowana woda i problemu nie bylo 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 3 Września 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 9 minut temu, MlodyKoguT napisał: Mam kwazara venus 1,5l do presprayu i do tej pory lalem 0,5l zimnej i litr prosto z czajnika z zagotowana woda i problemu nie bylo 😉 czyli miala ok 70 st i którego masz tego pomarańczowego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MlodyKoguT Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Bialego z niebieskimi napisami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gold_Car Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 A atomizer od canyona wytrzyma wysoką temp ? ,taki kupiłem bo nie było kwazarów i szkoda jeśli padnie pod wpływem temp, może kupić kwazara?.Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 3 Września 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Czekam jeszcze na wypowiedz innych @Pajko @Eryczek @Michał126 @Domel moze wy cos wiecie co wytrzyma wysoka temperature presprayu ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 5 godzin temu, BiałyGTi napisał: Szukam opryskiwacza do presprayu najlepiej 2L i taki co wytrzyma te 90 badz 80 stopni ktos cos moze polecic ?? Kwazar venus da rade ? 3 minuty temu, BiałyGTi napisał: Czekam jeszcze na wypowiedz innych @Pajko @Eryczek @Michał126 @Domel moze wy cos wiecie co wytrzyma wysoka temperature presprayu ?? Ja używam do prespraya... pianownicy Epoci, bo lubię widzieć roztwór lekko spieniony na tkaninie - wtedy wiem gdzie go już zaaplikowałem i lepiej się szczotkuje. Nigdy nie miałem problemów z temperaturą (w zależności od tworzywa stosuję różną, do alcantary mieszam wrzątek z zimną z kranu 50:50, do niewiadomej proweniencji, bardzo brudnych tkanin - samego wrzątku). Podstawa to grube ścianki i polietylen dużej gęstości (HDPE). Nie wiem z czego i jak zrobiony jest Kwazar, chociaż w sumie też by mnie to interesowało, bo pomógłby w zakamarkach (Epoca szeroko pryska). 15 godzin temu, strumen napisał: Witajcie, czym najlepiej usunac stara nw? W grę wchodzi tylko aplikacja reczna. Pozdrawiam Zimowy płyn do spryskiwaczy Sonax Xtreme. Zarzyna NW (Rain-X, Autoland) bardzo szybko, więc w tym sezonie będę próbował powłoki (G1 albo nowinki FX Protect). A serio, to polecam tanie i łatwo dostępne mleczko do polerowania szyb Sonaxa. To taki mocno stężony, gęsty płyn do szyb. Bez szorowania, metodycznie miejsce w miejsce, po wymyciu dowolnym płynem do szyb NW nie powinna już kropelkować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajko Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Ja mam do pre spray uzżywam jakiegos marketowego opryskiwacza i daje rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 3 Września 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 2 minuty temu, Michał126 napisał: Nie wiem z czego i jak zrobiony jest Kwazar, chociaż w sumie też by mnie to interesowało, bo pomógłby w zakamarkach (Epoca szeroko pryska). No wlasnie kwazar ma ruchoma ta koncowke i mozesz pod jakims kontem go ustawic. Dzieki za odpowiedz 2 minuty temu, Pajko napisał: Ja mam do pre spray uzżywam jakiegos marketowego opryskiwacza i daje rade Dzieki za odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 3 Września 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 6 godzin temu, BiałyGTi napisał: najlepiej 2L i taki co wytrzyma te 90 badz 80 stopni ktos cos moze polecic ?? nigdy wrzątku nie lałem. Max 60-70stop. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkeolowy Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 od roku leję wrzątek i jest wszystko git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz65 Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Chciałbym się dowiedzieć czy aplikacja w zimie powłoki ceramicznie np. K2 Gravon czy FX Protect Glass Coating będzie dobrym rozwiązaniem ? w garażu będę palił piecykiem więc na jakieś 15°C liczę... da radę się ta powłoka utwardzić itd. ?? Nie mam żadnych tych Podczerwieni IR i odpada ze względu na cenę :> Przy czym uważać przy aplikacji w zimie ?? Oraz jakiej butelki, wody z temp. używacie do poślizgu glinki ? taki opryskiwacz ciśnieniowy będzie dobry czy coś innego szukać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 3 Września 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Teraz, Mateusz65 napisał: czy aplikacja w zimie Ale zima to jest dla Ciebie od kiedy ? Bo dla mnie np dziś 12st i leje .... Planujesz w Grudniu ? Styczniu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi