pablo15005 Opublikowano 22 godziny temu Zgłoś Opublikowano 22 godziny temu @AndrewZS tak samo i u mnie
davor Opublikowano 12 godzin temu Zgłoś Opublikowano 12 godzin temu 12 godzin temu, skrzat06 napisał(a): U mnie mail wysłany, ale zero odzewu u mnie to samo
Mumins Opublikowano 10 godzin temu Zgłoś Opublikowano 10 godzin temu 12 godzin temu, Patryk14 napisał(a): Macie jakiś sprawdzony sposób albo metody na szybkie ogarnięcie przedniej szyby podczas takich wrednych zimowych warunków w trasie? Wiadomo że jak się pokonuje długą trasę to cała sól, brud, osady wszystko się mega gromadzi na przedniej szybie. Tym razem w trasie próbowałem ADBL Hybrid Glass na wcześniej już przygotowaną szybę przed wyjazdem i kompletnie nie zdał egzaminu. Mazał się niemiłosiernie pomimo używania 3 fibr do szyb, bardzo szybko "mroził" się przy temp. -7/10 stopni już nawet na samej fibrze. Podejrzewam, że przy takich temperaturach nic nie będzie działało poza dobrym, zimowym płynem do spryskiwaczy. Jak brakuje Ci efektu hydro/samooczyszczania, to po prostu wrzuć powłokę i ciesz się jazdą, ewentualnie do płynu dolej sobie trochę rinselessa to może doda nieco od siebie.
xadamx Opublikowano 8 godzin temu Zgłoś Opublikowano 8 godzin temu W dniu 27.12.2025 o 17:19, Domel napisał(a): Pytanie, jak sie nazywa urządzonko do potrzymywania stanu akumulatora jak auto stoi nie uzywane tygodniami? Widać to czasami na tych filmikach z ultimate garages. Ale to jest zwykły prostowanik? booster? jak to znaleźć w internetach? Ok juz wiem https://allegro.pl/oferta/ladowarka-automatyczna-prostownik-ctek-mxs-5-12v-13115777160 Wojtek. Kup Victron-a
Moderator Domel Opublikowano 8 godzin temu Moderator Zgłoś Opublikowano 8 godzin temu 14 minut temu, xadamx napisał(a): Wojtek. Kup Victron-a Juz kupiłem CTEKA, Montaż klipsów w sobote
Tomaszmasz Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Opublikowano 4 godziny temu @Patryk14 Ściągaczka . Lecisz preparatem typu rinsless i sciągasz do sucha ściagaczka i ewentualne niedociągnięcia fibrą przecierasz. Zależy jak z zamarzaniem produktu tez czy trzymasz w aucie itp. ostatnio nabyłem taką myjkę ze ściągaczką która zawsze na stacjach można spotkać do umycia szyb też jakieś rozwiązanie.
Rekomendowane odpowiedzi