Moderator Domel Opublikowano 28 Października Moderator Zgłoś Opublikowano 28 Października 5 godzin temu, paki112 napisał(a): Panowie i Panie jaki odkurzacz piorący do prywatnego domowego użytku? Tak, żeby przeprać kanapę/dywan/fotele w aucie. Nie chcę pchać się w profesjonalny sprzęt za tysiące. Bussell? Bissel
wojtecki Opublikowano 29 Października Zgłoś Opublikowano 29 Października @paki112 też polecam bissell - ja mam akurat 3700n - jedyna wada to krótki wąż, poza tym super sprzęt.
RoBerTo91 Opublikowano 29 Października Zgłoś Opublikowano 29 Października Może ktoś się bawił powłoka fireball poseidon i może coś o niej powiedzieć , a najlepiej porównać do Repel'ka ?
Tomaszmasz Opublikowano 30 Października Zgłoś Opublikowano 30 Października Testował ktoś Meguiar's Glass Cleaner Concentrate ? Lub inne tego typu płyny do szyb w koncetracie? Jestem ciekaw jak się tym pracuje czy jest to porównywalne do np. szamponów rinseless (które dość hydrofobują) czy jednak inaczej się pracuje takimi produktami?
Nietykalny Opublikowano 30 Października Zgłoś Opublikowano 30 Października Szybkie pytanie tj odkurzacz na użytek osobisty, kilka samochodów + kanapy w domu. Uprzedzając przeczytałem temat o odkurzaczach piorących i mam dylemat budżet do 2000 zl Kupować George gv370 ? Czy inne propozycje ?
keza Opublikowano 31 Października Zgłoś Opublikowano 31 Października @Nietykalny ja korzystam z Georga i teraz poważnie bym się zastanowił nad Profi ze względu na łatwiejszą kontrolę zawartości. Możesz rozważyć ten odkurzacz.
sztefan24 Opublikowano 6 Listopada Zgłoś Opublikowano 6 Listopada Deiron 5l jakiś tani - co teraz najlepiej w stosunku taniość/jakość? Moje auto 62 zł, roton 69. Czy może coś innego?
Krzysiek71 Opublikowano 7 Listopada Zgłoś Opublikowano 7 Listopada Taki problem. Dzwoni kolega i pyta co robić. Renault Clio nie wiem który rok,ale raczej młode. Słupki między drzwiami nie piano black,a w macie potraktował nitro żeby zmyć resztki kleju po taśmie,którą przymocowana była szyba po wymianie. Słupki w tym miejscu zrobiły się białe,ale to wygląda na nalot który jak twierdzi pod paznokciem schodzi. Jak to potraktować? Normalnie polerką?
Tomaszmasz Opublikowano 7 Listopada Zgłoś Opublikowano 7 Listopada @Krzysiek71 Nie testowałem tego ale slyszałem w przypadku opon, że po przeleceniu nitro pojawia sie siwy osad i IPĄ to można zmyć bez problemu więc jak tu podobnie to może bym spróbował ale nie testowałem tego więc tylko luźno tak rzucam.
analyzator Opublikowano 7 Listopada Zgłoś Opublikowano 7 Listopada @Krzysiek71 fibra woda czy qd na początek skoro ręką schodzi
pablo15005 Opublikowano 8 Listopada Zgłoś Opublikowano 8 Listopada @Krzysiek71 poleruj śmiało, pad będzie upier.. ale wyprowadzisz
Krzysiek71 Opublikowano 8 Listopada Zgłoś Opublikowano 8 Listopada @pablo15005 od razu futro i pasta tnąca i potem to wykończyć czy najpierw jakaś gąbka i pasta pośrednia ?
MMCzysci Opublikowano 10 Listopada Zgłoś Opublikowano 10 Listopada Chcę się pozbyć z obudowy kluczyka naklejki z numerem rejestracyjnym. Pod palcem nie chce się odrywać. Żyletka pewnie zostawi ślady, Chu-sol raczej odbarwi plastik. IPA do skutku?Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka
tryhp3 Opublikowano 11 Listopada Zgłoś Opublikowano 11 Listopada @MMCzysci Delikatnie zmatowić drobnym papierem ściernym i położyć Tar And Glue Remover.
MMCzysci Opublikowano 11 Listopada Zgłoś Opublikowano 11 Listopada Nie zostaną ślady na plastiku?Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka
tryhp3 Opublikowano 11 Listopada Zgłoś Opublikowano 11 Listopada Trzeba czytać etykietę. Swoją drogą na SUVach jest pełno plastiku i chyba nikt nie zakleja.
MMCzysci Opublikowano 11 Listopada Zgłoś Opublikowano 11 Listopada Ja wycieram jak mi ścieknie od razu. Kiedyś mi Vasco zareagowało z ramką od tablicy, dlatego pytam.Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka
tryhp3 Opublikowano 12 Listopada Zgłoś Opublikowano 12 Listopada Na Vasco właśnie nie za wiele pisze, ale na wielu produktach tego typu pisze, że są bezpieczne dla plastików.
Dreamer42 Opublikowano Czwartek o 17:19 Zgłoś Opublikowano Czwartek o 17:19 Którą myjkę wybrać: Lavor Vertigo 28 pro za 1210 PLN z promocji na Alle od Ferm, czy Kranzle K 1050 P za 1400 PLN z Niemiec?
damiano87 Opublikowano 18 godzin temu Zgłoś Opublikowano 18 godzin temu Witam, właśnie zakupiłem Rupesa LHR21. Jakiego rodzaju padów używacie na tej maszynie? Które polecacie?
Rekomendowane odpowiedzi