Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Tomaszmasz ja do Twojej operacji dodaje jeszcze glinkowanie szyby i reszta pozostaje bez zmian. przeanalizuj czy wszystko zrobiłeś zgodnie z instrukcją i może rzczywiście tam jest błąd.

Opublikowano
W dniu 8.09.2025 o 12:38, lukasz_byd napisał(a):

Ale widać że jest źle złożone.

Złożone jest dobrze, tam się nie da źle złożyć, po prostu tak wykładzina była bardzo mocno i długo odkształcona, para pomogła.

Opublikowano

Szukam butelek litrowych przezroczystych bądź białych gdzie widać stan płynów. Najlepiej z atomizerem ale nie musi być. 
poszukuje także atomizery które wytrzymają z tarem ironem apc czy dressingiem do opon 

Opublikowano

Panowie do aut gdzie są spore kratki wlotowe w zderzakach z przodu, jak BMW, Audi czu Jaguar, polecicie jakiś środek do plastików zewnętrznych, względnie trwały dający połysk ale zamiast zabawy padem można go psiknąć bez docierania, jest może coś takiego?

Opublikowano

Hej, czy jest ktoś w stanie polecić jakiś tani ozonator? Nie wiem, ile trzeba wydać na taką zabawkę, chciałbym jak najmniej 🙂 da się kupić coś działającego za 100 zł? 5-6 aut w roku do zrobienia

Opublikowano

Mam Powermat-a z forumowej polecajki i sobie chwalę. Ozonowałem dość duże pomieszczenie w pracy i skutecznie pozbyłem się uciążliwych zapachów. Niestety cena ok. 180 zł

Opublikowano

Czy można ozonować garaż z autami w środku? Pytam, ponieważ w komentarzach na Alle... ktoś napisał, że ozon może zaszkodzić elektronice i oponom i sugeruję, aby wyprowadzić auta na zewnątrz.

Wysłane z mojego SM-S931B przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Tak z czystej ciekawości 🙂 Przed powłoką nowe mikrofibry najpierw pierzecie i używacie czy po wyjęciu z opakowania od razu docieracie ? 😄 

Opublikowano

Hej. Proszę Was o pomoc tak na szybko. Macie jakiś sprawdzony środek na szybę przednią, żeby owady się tak nie kleiły albo żeby łatwiej było je usunąć wycieraczka po rozbryzganiu?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano
10 godzin temu, Rafal9304 napisał(a):

Tak z czystej ciekawości 🙂 Przed powłoką nowe mikrofibry najpierw pierzecie i używacie czy po wyjęciu z opakowania od razu docieracie ? 😄 

Prosto z opakowania

• Lubię to 1
Opublikowano

Pany, kończę pracę nad guzikiem. Posiadam takie woszczyny jak poniżej. Co byście wrzucili? Miałem jeden pomysł, ale po przejrzeniu postów mam dylemat.
f6c285c13f0aaa5f13c59c3ed546aa73.jpg3ceabbbd6aa2377b32edd09ae51b6427.jpg

Wysłane z mojego SM-S916B przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

@AndrewZS i to jest zawsze największy dylemat podczas woskowania...który słoiczek wybrać 😅  Jeśli któryś z wosków jest koloru czerwonego to go wybierz. Dlaczego? Nie wiem 🤣

• Lubię to 1
Opublikowano
2 godziny temu, AndrewZS napisał(a):
Pany, kończę pracę nad guzikiem. Posiadam takie woszczyny jak poniżej. Co byście wrzucili? Miałem jeden pomysł, ale po przejrzeniu postów mam dylemat.

Wysłane z mojego SM-S916B przy użyciu Tapatalka

Carbona bym odpuścił, nie zrobił na mnie nigdy większego wrażenia...na pewno Souveran, ale może Enzo też jeszcze byłoby fajną opcją

Opublikowano

No wlaśnie Carbon miał być, a Souveran zamieszał.... 😂. Tak więc będzie Souveran

• Lubię to 2