Zargan Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Opublikowano 3 godziny temu @zeea trochę się boje gumę papierkiem tykać @analyzator prawie zeszło aczkolwiek pod światło nadal trochę te kropki widać
AndrewZS Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Opublikowano 3 godziny temu @Zargan dlaczego czytasz wybiórczo? Magiczna gąbka z APC. Jak jeszcze ślady zostały to powtórz
Zargan Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu @AndrewZS magicznej gąpki nie mam więc w pon dopiero sprawdzę. A powtórzyłem 5 razy heh efekt po 2 razie się nie zmienia niestety.
analyzator Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu @Zargan jaka kombinacja ile przejazdów? To jest czarny plastik połysk?
Zargan Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu @analyzator pastą finiszową tylko jakaś od Abel bo kupiłem jak zaczynałem i trzeba zużyć i czarną gąbkom adbl tak z 5-6 wolnych przejazdów bo plastik się zaczynał grzać i pasta wyrobiona
analyzator Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu @Zargan to nie bardzo optymalnie na piano. Przydałaby się przynajmniej żółta gąbka i średnia pasta. Przylecieć to z dociskiem. Adbl finish to jest taki kremik do masowania może koledzy będą mieli pomysł i lepszą technikę
Rekomendowane odpowiedzi