pablo15005 Opublikowano Niedziela o 16:25 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 16:25 @daniel87 dokładnie, pasta mega u mnie jedna z najczęściej używanych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Putkowski07 Opublikowano Niedziela o 18:25 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 18:25 Czym szybę polerować oprócz tlenku ceru. Widziałem pasty które się ładnie układają na szybie i tak nie chapią. ktoś coś poleca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jelinski17 Opublikowano Niedziela o 18:50 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 18:50 @Putkowski07 pewnie chodzi Ci o pollux glass , nie chlapie tak ale ma też mniejszą siłę cięcia niż czysty tlenek ceru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Putkowski07 Opublikowano Niedziela o 18:55 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 18:55 4 minuty temu, jelinski17 napisał(a): @Putkowski07 pewnie chodzi Ci o pollux glass , nie chlapie tak ale ma też mniejszą siłę cięcia niż czysty tlenek ceru Zastanawiam się właśnie nad czymś mniej inwazyjnym jeśli chodzi o bałagan. a także w jakich proporcjach rozrobić tlenek ceru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karacz Opublikowano Niedziela o 20:08 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 20:08 Godzinę temu, jelinski17 napisał(a): @Putkowski07 pewnie chodzi Ci o pollux glass , nie chlapie tak ale ma też mniejszą siłę cięcia niż czysty tlenek ceru Mówimy o tej paście? Da radę w miarę spoko ogarnąć szybę czołową? Jaki pad do tego najlepiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keza Opublikowano Niedziela o 20:21 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 20:21 @karacz filcowy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivlov Opublikowano wczoraj o 09:53 Zgłoś Udostępnij Opublikowano wczoraj o 09:53 Hejka, Po jakim czasie od nałożenia ceramiki cleantle admire moge narzucić QD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrewZS Opublikowano wczoraj o 10:25 Zgłoś Udostępnij Opublikowano wczoraj o 10:25 Tak jak każdą chemię, po 7 dniach. Tylko po co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano wczoraj o 10:32 Zgłoś Udostępnij Opublikowano wczoraj o 10:32 @kivlov Nikt Ci tego nie zabroni, chociaż producent mówi żeby nie zapychać powłoki jakimiś qd bo to może się przyczynić do łapania ws... Ale weź wytrzymaj nie pomiziac fibra a jeszcze po neoxalu 777 ten lakier taki sztos w dotyku że szok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivlov Opublikowano wczoraj o 16:21 Zgłoś Udostępnij Opublikowano wczoraj o 16:21 Pytam bo już się nie mogę doczekać czyszczenia auta. QD mam Gold'a więc fajnie przyciemnia i nadaje śliskości. Czyli rozumiem, że teraz nie mam używać QD po ceramice? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xadamx Opublikowano wczoraj o 18:22 Zgłoś Udostępnij Opublikowano wczoraj o 18:22 1 godzinę temu, kivlov napisał(a): Czyli rozumiem, że teraz nie mam używać QD po ceramice? Jeśli tylko masz ochotę to czemu nie. Mimo, że to nie będzie miało większego sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 23 godziny temu Partner forum Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu @daniel87 Nie ma co szkodować, przecież to w PL nadal jest dostępne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz-odkrywca Opublikowano 12 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu Hej, szukam czegoś do awaryjnego odpalenia auta chodzi o typowy powerbank coś typu baseus, green cell. Co polecacie ? Budżet do ok 400zł Samochód to 2.0tdi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 12 godzin temu Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu 8 minut temu, Lukasz-odkrywca napisał(a): Hej, szukam czegoś do awaryjnego odpalenia auta chodzi o typowy powerbank coś typu baseus, green cell. Co polecacie ? Budżet do ok 400zł Samochód to 2.0tdi Ja na początku też startowałem od tej kwoty, ale z czasem dozbierałem hajs - ze wzgledu na diesla - na NOCO GB70 Doj#bany sprzęt. Odpala traktory, pompuje SUPy do 1 bara, zasila komórki, odpalał focusa od strzala. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu @Lukasz-odkrywcaKilka miesięcy temu kupiłem coś takiego. Kilka trupów tym odpaliłem i nie miałem żadnego problemu wiec się sprawdza. https://allegro.pl/oferta/5w1-powerbank-booster-jump-starter-12v-2000a-16829032477 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi