Skocz do zawartości

Krótkie pytanie i krótka odpowiedź

AreK

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 16.10.2024 o 21:16, marcineke napisał(a):

@yas oficjalnie myje na myjni nie daleko mnie, place kartą żeby był ślad,sąsiadów mam złośliwych więc trzeba sobie radzić.

@pablo15005 no to by się zgadzało 3 tys za rok, w moim przypadku plus dojazd pewnie 50% tego.....

To nie ludzie są , to wilki :-)

A tak na poważnie to strasznie słabi ci sąsiedzi. Ja myję na swoim podwórku, oczywiście nie zarabiam tak jak Ty na tym. Czasem jakieś auto znajomego czy wpada, ale żeby po myjniach jeździć, mając własną posesję. To jest chore. Wiem, znam przepisy, ale to musi być wyjątkowa złośliwość ludzi w Twoim przypadku. Współczuje otoczenia.

• Lubię to 2

• Moderator
10 godzin temu, gprzesniak napisał(a):

To jest chore. Wiem, znam przepisy, ale to musi być wyjątkowa złośliwość ludzi w Twoim przypadku. Współczuje otoczenia.

Żebys komuś na posesje zagldac to jest szok 😕 ciekawe czy da sie jakos wyśledzić takiego kabla...

• Lubię to 1

Mam kanapę, na którą niestety często sika kot ze względu na swój wiek i chorobę. 

Co polecicie do do prania czy eliminacji odoru? Myślałem o czymś czym zleję kanapę, wsiąknie to w gąbkę i trochę zminimalizuje zapach. Wiem,że cudów nie można oczekiwać ale pewnie w jakimś procencie coś może pomóc.

@zeea warto, posiada bardzo delikatny zapach, świetnie działa, można psikać na materiał, można dolać do płukania przy praniu.

Świetnie spisuje się w domu, w kibelku, daje taką fajną świeżość.Zapach nie do opisania ale dość przyjemny 

Drodzy, skóra perforowana w W214 to będzie natural? Perforowane chyba generalnie są naturalnie, w specyfikacji się nie doszukałem konkretnego stwierdzenia...

Wyryte w skale z S20 FE 5G

11 godzin temu, michal123 napisał(a):

Miał ktoś w ręku proelite tr-f 2.0 i coś może napisać jak tam się spisuje? 

Bardzo dobry preparat. Przerobiłem tego dużo na bezdotyku i w studiu jako pianę i się sprawdził. Wydajny i świetnie rozpuszcza brud. Stosunek cena/jakość/wydajność trudny do przebicia.

Kończy mi się Ultracoat Master Wash i zastanawiam się nad nową, 5l pianką. Kilka już przerobiłem, ale zawsze zapach ma dla mnie znaczenie. Teraz Tsunami mnie zainteresowało. Nie miałem nigdy tej piany i czytam same pozytywne opinie. Mam ktoś jakieś alternatywy , sugestie ?

Dodam, że znam/ miałem Sonaxa, Carpro, Shiny Garage, ADBL,, BH AF, Monello oraz Time to Shine Snow White ( mój faworyt, niestety już niedostępny) . Podobno FW Tsunami ma podobny zapach landrynek, jest odrobinę kwaśna i fajnie domywa. Przy okazji muszę kupić małe opakowanie i ja przetestować, ale zanim to zrobię liczę na dobre dusze z forum. Jak jest z tym zapachem? Niektórzy piszą o gumie balonowej, inni o zapachu landrynek. Taki właśnie był zapach Snow White i to był dla mnie strzał w 10. Z góry dzięki za pomoc.