Killaz Opublikowano 19 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października @siws00n 2 godziny temu, siws00n napisał(a): Doczyszczenie piór wycieraczek i nałożenie odrobiny niewidzialnej wycieraczki Niestety nie działa, próbowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siws00n Opublikowano 19 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października U mnie w takim wypadku pomogło doczyszczenie kilkukrotne APC 1:5 i odtłuszczenie. Po takim zabiegu chwilę skakały - do jakiegoś większego deszczu i jakoś się ułożyły 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xadamx Opublikowano 21 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października W dniu 19.10.2024 o 09:07, siws00n napisał(a): Doczyszczenie piór wycieraczek i nałożenie odrobiny niewidzialnej wycieraczki Nic to nie da. Nawet jak wymieni pióra na nowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gprzesniak Opublikowano 21 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października W dniu 16.10.2024 o 21:16, marcineke napisał(a): @yas oficjalnie myje na myjni nie daleko mnie, place kartą żeby był ślad,sąsiadów mam złośliwych więc trzeba sobie radzić. @pablo15005 no to by się zgadzało 3 tys za rok, w moim przypadku plus dojazd pewnie 50% tego..... To nie ludzie są , to wilki A tak na poważnie to strasznie słabi ci sąsiedzi. Ja myję na swoim podwórku, oczywiście nie zarabiam tak jak Ty na tym. Czasem jakieś auto znajomego czy wpada, ale żeby po myjniach jeździć, mając własną posesję. To jest chore. Wiem, znam przepisy, ale to musi być wyjątkowa złośliwość ludzi w Twoim przypadku. Współczuje otoczenia. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 22 Października Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 10 godzin temu, gprzesniak napisał(a): To jest chore. Wiem, znam przepisy, ale to musi być wyjątkowa złośliwość ludzi w Twoim przypadku. Współczuje otoczenia. Żebys komuś na posesje zagldac to jest szok ciekawe czy da sie jakos wyśledzić takiego kabla... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 22 Października Partner forum Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października @Killaz Zanim zdejmiesz , po myciu jako pomoc w osuszaniu użyj jakiegoś QD, powinno pomóc nie na zawsze ale na dłuższy czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 24 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października Mam kanapę, na którą niestety często sika kot ze względu na swój wiek i chorobę. Co polecicie do do prania czy eliminacji odoru? Myślałem o czymś czym zleję kanapę, wsiąknie to w gąbkę i trochę zminimalizuje zapach. Wiem,że cudów nie można oczekiwać ale pewnie w jakimś procencie coś może pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeea Opublikowano 24 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października @booohal Cleantle wypuściło teraz coś. Może warto spróbować 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal123 Opublikowano 24 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października @booohal chemspec kill odour plus czy jakos tak. Miałem kota który sikał na kanapę w jedno miejsce i preparat dał radę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 25 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcineke Opublikowano 25 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października @zeea warto, posiada bardzo delikatny zapach, świetnie działa, można psikać na materiał, można dolać do płukania przy praniu. Świetnie spisuje się w domu, w kibelku, daje taką fajną świeżość.Zapach nie do opisania ale dość przyjemny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 25 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października Drodzy, skóra perforowana w W214 to będzie natural? Perforowane chyba generalnie są naturalnie, w specyfikacji się nie doszukałem konkretnego stwierdzenia...Wyryte w skale z S20 FE 5G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saczi Opublikowano 25 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października Stosuje MultiShine Alco jako uniwersalny środek czyszczący do wszystkiego. Kończę 5L i musze cos kupić - jesteście w stanie polecić podobny specyfik? Jedyne wymaganie, żeby tym razem działał, bo Alco to dziadostwo jakich mało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal123 Opublikowano 26 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października Miał ktoś w ręku proelite tr-f 2.0 i coś może napisać jak tam się spisuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imola33 Opublikowano 26 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października Jest na rynku jakaś kwaśna piana, która dobrze zmiękczy osad wapienny? Tak żebym mógł zarzucić na myjni i dokończyć rinselessem pod domem i coś tam odetkać CC Evo w sezonie zimowym. Wypadłem z rynku kosmetyków przez ten rok i wiem tylko o istnieniu FW Tsunami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrewZS Opublikowano 26 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października Good Stuff ma kwaśny pianę, ale nie testowałem Wysłane z mojego SM-S916B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 26 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 11 godzin temu, michal123 napisał(a): Miał ktoś w ręku proelite tr-f 2.0 i coś może napisać jak tam się spisuje? Bardzo dobry preparat. Przerobiłem tego dużo na bezdotyku i w studiu jako pianę i się sprawdził. Wydajny i świetnie rozpuszcza brud. Stosunek cena/jakość/wydajność trudny do przebicia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal123 Opublikowano 26 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października Dzięki. Porównam sobie z moim nr. 1 tj. Bh auto foam. Jeżeli będzie na podobnym poziomie to w tej cenie może być dobry zawodnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gprzesniak Opublikowano 27 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października Kończy mi się Ultracoat Master Wash i zastanawiam się nad nową, 5l pianką. Kilka już przerobiłem, ale zawsze zapach ma dla mnie znaczenie. Teraz Tsunami mnie zainteresowało. Nie miałem nigdy tej piany i czytam same pozytywne opinie. Mam ktoś jakieś alternatywy , sugestie ? Dodam, że znam/ miałem Sonaxa, Carpro, Shiny Garage, ADBL,, BH AF, Monello oraz Time to Shine Snow White ( mój faworyt, niestety już niedostępny) . Podobno FW Tsunami ma podobny zapach landrynek, jest odrobinę kwaśna i fajnie domywa. Przy okazji muszę kupić małe opakowanie i ja przetestować, ale zanim to zrobię liczę na dobre dusze z forum. Jak jest z tym zapachem? Niektórzy piszą o gumie balonowej, inni o zapachu landrynek. Taki właśnie był zapach Snow White i to był dla mnie strzał w 10. Z góry dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeea Opublikowano 27 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października @gprzesniak kiedyś miałem butle Tsunami. Zapach wydawał mi się brzoskwiniowy sama piana całkiem Ok, przylegała do lakieru, domywala podobnie jak inne 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi1509 Opublikowano 28 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października @gprzesniak Tsumami to bardzo fajna piana. Zapachu dokładnie nie pamiętam, na pewno był słodki i było go czuć aplikując na zewnątrz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radu5 Opublikowano 28 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października Pasta polerska one step, najlepiej bez wypełniaczy bądź jaka wam się dobrze pracuje? Mam pady miękkie i średnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi1509 Opublikowano 28 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października @Radu5 3D One Hybrid 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 28 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października Dokładnie jak wyżej, kombinacja padami, mikrofibrami i robisz dobre cięcie. Najczęściej używana pasta u mnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nexx Opublikowano 30 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października Czy firma Excede znika z naszego rynku ? Bardzo mało dostępnych produktów u wszystkich dystrybutorów, o pojemnościach 5l to już nie wspomnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi